Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou
Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem
www.ultrazvukovaliposukcia.sk je to salon zarra
@majka0688
@sesim ahoooj omrzlin sa urcite nemusis bat davaju ti tam nemrznuci gel 🙂 a ked pojdes na dalsie opakovane sedenie a daju tepltu pod minuz budu ti po polovici uplynuteho casu kontrolovat miesto su to profesionaly a maju certifikovane stroje Ten salo sa vola Zarra alebo si daj www.ultrazvukovaliposukcia.sk su na namesti
Ďakujem za info a určite pôjdem tam... Premýšlala som ešte nad inými, ale ty si ma usvedčila 🙂 Ďakujem 🙂
Kryolipolýza - bola som na nej. Nie je to nepríjemné ak sa zabezpečí odborný prístup. Len ten výsledok akosi nevidím. Bola som na nej už štyri krát. Stále pokúšam, neviem neviem........ Neverím tomu.
Baby pred mesiacom som na nej bola.bala som sa najviac negativnych ucinkou ked som videla na nete fotky,ale verila som si.nakoniec som sa odhodlala,teraz tomu bude mesiac co som po,cvicila som 4x do tyzdna,ako mi povedali a teraz mam ubytok 2cm dole.ci je to tym,alebo cvicenim sama neviem :D.som objednana zase uvidim po tomto esfekte co to zase urobi.Ale ako sa hovori ked ludia na nieco veria,ze to pomaha,alebo si to vsugeruju tak to naozaj tak funguje :D
To uz radsej skuste pristrojovu lymfodrenaz ,10 krat do 10 eur a vysledok je zaruceny.
ahojte chcem sa spýtať dal si niekto robit kryolipolýzu v B.Bystrici? ak ano dajte vediet ako bolo ja idem v stredu zo sestrou ..........a trochu sa bojim ☹
Moja kamoska bola, vysolila za nu cez 200e (akcia) a nepomohlo ja okrem cvicenia a diet neuznavam nic!
skúsili sme s kamoškami,nebolelo,ale ani nepomohlo,ešte chceme vyskúšať LIPOLASER,vraj je to účinnejšie 🙂
ahojte,ja som na kryo bola asi pred tyzdnom ale este som sa nemerala nakolko ucinok sa ma dostavit po 3 tyzdnoch,ale vyskusala som lipolaser..3 sedenia a stratila som 7 cm z pasa..hlavne je mat dostatocny prisu tekutin tie 3 l/denne aby sa ten tuk mohol vyplavovat z vas...
baby má niekto skúsenosti so štúdiom Solee Estetic, Vápenná 1, Bratislava?
@lydia_20 ahoj, mozem sa spytal ako si dopadla s kryo? vysledky? a aky salon v PO? lebo aj ja sa chystam, vdaka
@silviazv ahoj bola si na tu kryo v PO?
@suzanah181 bola. ok. pomohlo ale chce to opakovat pravidelne aspon v mojom pripade
@silviazv a v akom salone si bola prosim ta?
bolo to pred dvomi rokmi, a niekde na sidl.3 ale napamatam si to ako sa volal salon. mala ta taka mlada kocka. velmi mila.
Ešte raz. Takéto centrá ponúkajú túto procedúru za pár eur, keďže nedisponujú oficiálnym patentovaným prístrojom, ale rôznymi lacnými napodobeninami... Patentovaný prístroj používaný pri kryolipolýze je charakterizovaný ako lekársky prístroj, teda pri jeho používaní je nutná prítomnosť lekárskeho kolektívu. Ten v kozmetických centrách, kam ste si zakúpili kupóny nenájdete! Naozaj nenechajte sa oklamať. Ak na kryolipolýzu, tak za lekárom a nie do kozmetického centra. http://www.zzz.sk/?clanok=12034
Po 2 týždňoch od kryo: spokojnosť - dala som si spraviť naraz dve nasatia na boky a dve pod zadok, t.j. bola som tam dve hodinky (24. 7. ) dnes merania úbytok stehná - 3 a - 3, 5 cm, celkový úbytok z bokov 9 cm. Idem šporiť na dalšie. Potom sa ozvem 🙂
@zena1 ja som tiez bola na kavitacii-3v1 a mozem len odporucit, ja som videla vysledok uz po 1.osetreni a chystam sa zas, je treba akurat velmi vela pit tekutin aj pred aj po, aby sa vyplavila lymfa a je to ok, ja som velmi spokojna🙂, ale samozrejme zavisi od pristroja, tiez som si kupila domaci a bol na prd,,=...takze odporucam kvalitne studio a hlavne nie cinske pristroje!!!...a nerobim reklamu nikomu;)
ano jasne chapem deti nas menia :D cenovo je to 25 € za 40 minut
Nuz, mne nicove nic ... no asi to na kazdeho inak vplyva :D
je to kravina!!! bola som 2x brucho, 2x zadok, 2x stehna s ostrupom 3mesiacov a ani jeden cm neubudol nikde, ani gram na vahe.....vysolila som za to dost cca pred 1,5 rokom ale nic....ja osobne neodporučam, radšej si za tie prachy kupte niečo na seba🙂))

www.ultrazvukovaliposukcia.sk je to salon zarra