icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

monmoni
6. sep 2013

ahojte tu niekto bol Studio Body Slim
Topolčianska 22 (blízko jazera Draždiak)

danim
18. okt 2013

bol niekto v ZA ?

ivetkaivet
13. dec 2013

no aj ja citam teraz na zlavovom portali kryo maju v nr za 11 eur jedno sedenie, ktore trva 30 minut na lubovolnu cast tela, ale citala som si aj priamo z visage salonov kde to maju o moc drahsie a dost sa lisia tie nazory na to, a tie sluby, no ja som za pol roka pribrala 10 kg, mam len 25, ale len na vahe, a na mojom tele sa nic nezmenilo, cvicila som dost, aj stravu dodrziavam, ale aj tak som s anechala prehovorit na tzv. lipolyzu, ci jak sa to pise, ato su prave tie platnicky, ktore sa prikladaju na telo, a pomocou laseru odburavaju tuk, no, slubovali, od 3-9 cm na 6 sedeni, pravdaze som dodrziavalôa pitny rezim ani nepila kavu nic, a ani cm nezisiel🙂

vierkass
21. jan 2014

@jespera
ahoj, mozem sa opytat, v ktorom salone v PO si bola? Ja akurat rozmyslam nad kryo. dakujem.

petra297
31. jan 2014

@ivetkaivet - platnicky nie su kryolipolyza, kryo je hlavica, ktora v podstate tuk, ktory chceme odstranit, vcucne. Na ziadanu cast tela sa da tzv. membrana (je to take chladne, ked sa to prilozi na kozu) a potom sa na to aplikuje tato vsavacia hlavica. Necha sa to posobit od pol az do hodiny (zavisi od ponuky) a potom po tom vacsinou zostanu na par dni hematomy. A vysledok nevidno hned, ale az za par tyzdnov, alebo aj mesiac. Viac sedeni, vacsi vysledok, ale funguje to.

macitom
28. feb 2014

ja som na tom bola v roku 2013........mesiac nič.... a potom mi zmizlo z pásu 8 cm

jalucija
28. feb 2014

@macitom kecas! to vazne? 😲

makulik
1. mar 2014

Zdravím dievčata 🙂 Ja som bola v pondelok na kryolipolyze 4 nasatia . V ten den bolo vsetko ok. Od utorka velke bolesti, zimnica , teplota.:((( Nemozem sa toho ani dotknut a sediet uz vobec nie. Pani co mi to robila je z toho v soku . Ze este nic sa take nikomu nestalo. Navsteva lekarka, chirurga . Ze vraj zapal. Mam to cervene a same hrce :((( Predpisane ant. Uvidime kedy to prejde . Neprajem nikomu take hrozne bolesti.:(((

janula17
31. mar 2014

ahojte, hladam nejake skusenosti s modernymi pristrojmi formovania tela, zaujalo ma najma laserove osetrenie lipolaserom. Mate nejake skusenosti, funguje to vobec? Zatial som nasla velmi protichodne informacie, tusim si radsej kupim permanentku do fitka 😅 presvedci ma niekto?

nanusa1
1. apr 2014

@makulik ja mam podobne priznaky,aj ked teplotu nemam.ale sediet alebo odnut sa....neskutocna bolest a na dotyk ani nevravim. Takze treba ist s tym k lekarovi?Ako dlho to po antibiotikach bolelo.uz to je ok?

makulik
1. apr 2014

nanusa 1 🙂 Bolest cca.3 tyzdne. Teploty vzdy vecer pri antibiotikach 37,1. Uz to neboli ale hrce mam stale :( a Ty ako ???

nanusa1
1. apr 2014

@makulik no ja nic moc.bola som pred tyzdnom a doteraz ma to neskutocne boli.doobeda je to celkom v pohode ,ale vecer je to na nevydrzanie.davam si tabletky od bolesti.ta co mi to robila mi napisala,ze je to normalny stav a moze trvat aj 3 tyzdne.ale neverim ze to ma az takto boliet. Teba to bolelo cely den rovnako?a prosim ta,ake antibiotika ti dali. A ty si isla sama k lekarovi alebo ta poslala ta co ti robila kryo. A tie hrce zostanu?

katulka3333
2. apr 2014

@mimkaa10 ahoj a kde si si to dala robit???v akom meste a za aku xenu??dakujem ja potrebujem tiez €in.8cm lebo po porode som mala 105kg a teraz mam 73 a brucho ochabnute

makulik
2. apr 2014

Nanusa1 🙂 no mna to bolelo velmi ani dotknut som sa toho nemohla. A k lekarke som isla sama. Ja som to mala cervene a horuce. Tak mi robili CRP a zistili zapal. Brala som zinat. Drzim Ti palce aby Ti to rychlo preslo. A vobec to tak nema boliet a uz vobec nie tak dlho. Bola tam aj moja kamoska a ta vobec ziadny problem.A dalsie baby ci boli tak to trochu ciltili ako keby slaba svalovica. A za 3 dni uz nic.

nanusa1
10. apr 2014

@makulik tak ja som tiez nakoniec skoncila na antibiotikach.este ma to trochu boli ale uz je to ovela lepsie.tie hrce tam stale mam.tebe uz zmizli? A dal ti niekto nejake vysvetlenie,ze preco sa ti to zapalilo?

makulik
10. apr 2014

Nanusa 1 🙂 ahoj som rada ze Ti je lepsie 🙂 Ja mam hrce stale a zostali mi flaky po tom prisati. A ked si to potlacim tak ma to trosku boli. Dufam ze tie flaky mi zmiznu ... A vysvetlenie bolo taketo: asi ste mala v tele niejaky zapal a preto ta reakcia... To je podla mna uplna blbost. Co sa ma kazda baba vysetrit pred kryo ?

nanusa1
10. apr 2014

@makulik ja uz mam iba jeden flak. Mne povedali presne to iste, ze asi som mala nejaky zapal v tele 😠 zajtra sa mi ma pozriet este ta baba na tie hrce,tak som zvedava co mi povie. Dufam, ze nam tie hrce zmiznu a tebe aj flaky 🙂

daisyke
12. apr 2014

Ahojte, pred 2 dnami som bola na kryolipolize, a mam velmi zle skusenosti...Neodporucam to nikomu, uz som to velmi olutovala ze som tam isla. Mám popaleniny 2. stupna,a mam to velmi opuhnute, bude sa to dlho liecit, musim chodit kazdy druhy den na chyrurgiu.Nemozem sa normalne sprchovat,pretoze na popaleninu nemoze tiect voda, uz 3. den lezim a sedim len na pravej strane takze ma uz boli aj chrbtica,a bojim sa ze mi zostane jazva.
Chcela som byt pekna, no narobila som len zbytocne problemi.
Neodporucam to nikomu!

makulik
12. apr 2014

@daisyke Ahoj . Dufam ze si to bola ukazat osobe co Ti to sposobila :( A robili Ti to tak ako sa ma ? Mala si podlozku ked ta prisali ? Ta podlozka je dost dolezita. Ked neni original tak su popaleniny :(((

daisyke
13. apr 2014

Ahoj, osobne som to nebola ukazat, ale poslala som fotku..Ona to velmi lutovala, ale to mi uz aj tak nepomoze, uz len mozem dufat ze sa mi to rychlo zahoji a nezostane mi jazva.
Podlozku som mala, no neviem ci bola original alebo nie, ona tvrdi ze u nej sa toto este nikomu nestalo, a nechape ako sa mi to mohlo stat.

lucinecka777
14. apr 2014

Ahojte 🙂 Ja som tiež bola na tej kryolipolyze v ZV minulý týždeň v pondelok 🙂 Dala som si to robiť na boky,kde nedokážem vôbec schudnúť. Najprv mi to rozmasírovala a potom najprv jeden bok a potom druhý mi nasala takou veľkou obdĺžnikovou hlavicou. Pozerala som si či majú aj všetky potrebné osvedčenia a mali. Bolelo ma to len na začiatku, kým som si nezvykla 🙂 To prvotné vcucnutie toho mojho tuku do hlavice bol trošku bolestivy ale po cca dvoch minutkach ma to prešlo a už som len relaxovala 🙂 Pani ma upozornila, že ostáva modrinka. Ked sme skončili bok som mala úplne studený a červený ale do 30minút o ustúpilo a ostala mi len taká malá modrinka tvaru obdlznika na jednej aj druhej strane. Vôbec to nebolelo a dnes po 7 dňoch mi už úplne zmizli modrinky 🙂 nebola som vôbec obmedzovaná 🙂 Táto procedúra nesmie bolieť!!!! a taktiež nasatie sa uskutočňuje hlavicou!!! Žiadnymi plieškami a podobnými hluposťami. Pani mi ešte doporučila, že ak chcem aby procedúra bola efektívnejšia mala by som chodiť asi tak dva krát do týždna ku nim na lymfodrenáž, lebo inak bude výsledok len nejaký 50%. lymfodrenáž to sú obrovské vakuove nohavice, ktoré si oblečiete a zbavia vás vraj ceulitídy, ale taktiež musia byť pravé a certifikované lebo inak by vám ju len zhoršili!!! treba si na toto davat veľký pozor. Cerifikované nohavice by mali byť pod prsia a mali by mať tak 6x10 komôr minimálne naskladaných strechovito. Akože jeden čiastočne prekrýva druhý, len vtedy je efekt dobrý. Treba si dávať pozor do akých gatí sa nasúkate , aby ste si neurobili ešte väčšie problémy 🙂 Zatiať výsledky z kryolipolýzy nevidím ale tak vraj sa to ukáže po cca 2-6 týždňoch 🙂 takže uvidím a ozvem sa 🙂 na tú lymfodrenáž som sa ešte neodvážila ale tak uvidím čo z toho bude 🙂 Dievčatá hore čo ste písali o tých problémoch po procedúrach držim palce aby ste sa vyliečili a všetko dobre dopadlo 🙂 Samozrejme ak vám ostanu trvalé následky, žiadala by som od salónu nejaké odškodné. Hoci na začiatku pred zákrokom dávaju podpisovať zmluvu, že ste si vedomá možných rizík, nič takéto tam nie je spomínané ako sa stalo vám baby, takže ja by som to určite riešila 🙂)

juditkak
14. apr 2014

presne tak ako pise lucinecka777 ja som bola 3 krat brucho, boky a vnut. strana stehien a absolutne nic podobne sa nestalo. jednoznacne neodborne ja by som to tiež riesila

tesorinko
4. máj 2014

Ja som bola v Mediskine na novinke,ze vraj neinvazivny lifting pristrojom Vanquish,bola som na 4 sedeniach a výsledok si urcite domyslite...velke nic...samozrejme musite cvicit,pit min.2,5 l vody denne a zdravo sa stravovat,to vsetko som uz robila davno predtým...a ze výsledok sa dostavi po mesiaci,dvoch...logicky si myslim,ze ked niekto bude drzat dietu a pravidelne cvicit 2 mesiace,tak zhodi aj bez týchto somarin-procedur..ale vsade pisu,ze je to bez dietnych obstrukcii,ale mne povedali,ze treba drzat dietu uz ked som to mala zaplatene!!!!!

olganr
12. máj 2014

Ahojte ja som bola na Lipolaser brucha 6sedeni a potom ešte vibračná doska. Bola som spokojná brucho sa mi zmenšilo, aj keď v tom období som nemohla cvičiť lebo som si vyvrtla členok. Dnes som si zakúpila 9 sedení čisto len na stehna tak som zvedavá ako dopadnem 🙂))

kakabus
16. máj 2014

@cajova_lienka Ahoj, vidím že je to už starší príspevok. No rada by som vedela aký bol efekt a koľko nasatí-sedení ste museli celkovo absolvovať.
Pekný deň.

cajova_lienka
16. máj 2014

@kakabus hmm asi sest sedeni na brucho a 2 sedenia na boky (pneu okolo pasa) a jednoznacne pomohlo. spokojna som aj ked som medzitym mala 2 babo a aj trocha pribrala je to spodne brusko viditelne mensie a boku tiez. 🙂

kakabus
18. máj 2014

@cajova_lienka Ďakujem za info, potešila ma Va ša skúsenosť. Dú fam, že efekt bude aj u mňa. 🙂 .

dafnemunova
22. jún 2014

@daisyke Tu je to pekne vysvetlene, o co vlastne ide. http://www.zzz.sk/?clanok=12034

natasa77
23. júl 2014

Ahojte. Bola som na kryolipolyze v Prahe minuly rok v lete. Robili mi boky. Som chudá 52 kilova ale boky v oblasti pása nie a nie dat dole. Klinika sa vola Mediestetic a robia Kryolipolýzu s prístrojom Zeltiq CoolSculpting.
Ten jediný je na to patentovaný takze ak si prečítate trochu viac na internete pochopíte ze na zlavomatoch originál stroj určite nemajú. Ja som bola iba raz a hodinu mi oddávali jeden bok a potom hodinu druhy a výsledok je podľa mna super 4 cm dole. Takze len doporučujem. Papa

ericka155
24. júl 2014

Ahojte, ja som bola v Nitre v Medical MKP: http://bit.ly/1pfd9ii a som spokojná na 100 %. Super prístup, vynikajúci doktor a konečne dokonalé telo po pôrode. 🙂