icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

dadulikkk
3. júl 2013
dadulikkk
3. júl 2013
sesim
11. júl 2013

@dadulikkk ahoj aj mna to dosť zaujíma, že kde si to bola...chem vyskúšať ale zároven mám obavy z omrzlin...

dadulikkk
11. júl 2013

@sesim ahoooj omrzlin sa urcite nemusis bat davaju ti tam nemrznuci gel 🙂 a ked pojdes na dalsie opakovane sedenie a daju tepltu pod minuz budu ti po polovici uplynuteho casu kontrolovat miesto su to profesionaly a maju certifikovane stroje Ten salo sa vola Zarra alebo si daj www.ultrazvukovaliposukcia.sk su na namesti

sesim
11. júl 2013

Ďakujem za info a určite pôjdem tam... Premýšlala som ešte nad inými, ale ty si ma usvedčila 🙂 Ďakujem 🙂

danka189
16. júl 2013

Kryolipolýza - bola som na nej. Nie je to nepríjemné ak sa zabezpečí odborný prístup. Len ten výsledok akosi nevidím. Bola som na nej už štyri krát. Stále pokúšam, neviem neviem........ Neverím tomu.

cool_cica
22. júl 2013

Baby pred mesiacom som na nej bola.bala som sa najviac negativnych ucinkou ked som videla na nete fotky,ale verila som si.nakoniec som sa odhodlala,teraz tomu bude mesiac co som po,cvicila som 4x do tyzdna,ako mi povedali a teraz mam ubytok 2cm dole.ci je to tym,alebo cvicenim sama neviem :D.som objednana zase uvidim po tomto esfekte co to zase urobi.Ale ako sa hovori ked ludia na nieco veria,ze to pomaha,alebo si to vsugeruju tak to naozaj tak funguje :D

ssisska
22. júl 2013

To uz radsej skuste pristrojovu lymfodrenaz ,10 krat do 10 eur a vysledok je zaruceny.

mirusskaa
22. júl 2013

ahojte chcem sa spýtať dal si niekto robit kryolipolýzu v B.Bystrici? ak ano dajte vediet ako bolo ja idem v stredu zo sestrou ..........a trochu sa bojim ☹

ketrinka17
22. júl 2013

Moja kamoska bola, vysolila za nu cez 200e (akcia) a nepomohlo ja okrem cvicenia a diet neuznavam nic!

dadulikkk
23. júl 2013

no maji bolo to jedno 40 minutove nasatie 🙂 podla toho ake mas bruško oni sa tam na teba pozru a poradia ti :D kde ten salon je na namesti Zarra @majka0688

foxygirl
24. júl 2013

@mirusskaa Ja som bola včera...zatiaľ sa teda nič pozitívne nedeje, ale ani negatívne 😉 uvidím po pár týždňoch...celkovo to bolo ok, pani majiteľka veľmi príjemná 🙂

krtecek39
24. júl 2013

skúsili sme s kamoškami,nebolelo,ale ani nepomohlo,ešte chceme vyskúšať LIPOLASER,vraj je to účinnejšie 🙂

mirusskaa
24. júl 2013

@foxygirl ja so bola dnes bolo to ok nemam ani modrinu ani nic zle.... velmi dobry pristup vsetko mi pani vysvetlila bolo to vsetko ok este som sa objednala.....bola sov BB v sashe na kukucinovej ulici.

elko69
25. júl 2013

ahojte,ja som na kryo bola asi pred tyzdnom ale este som sa nemerala nakolko ucinok sa ma dostavit po 3 tyzdnoch,ale vyskusala som lipolaser..3 sedenia a stratila som 7 cm z pasa..hlavne je mat dostatocny prisu tekutin tie 3 l/denne aby sa ten tuk mohol vyplavovat z vas...

majkabe
27. júl 2013

baby má niekto skúsenosti so štúdiom Solee Estetic, Vápenná 1, Bratislava?

suzanah181
31. júl 2013

@lydia_20 ahoj, mozem sa spytal ako si dopadla s kryo? vysledky? a aky salon v PO? lebo aj ja sa chystam, vdaka

suzanah181
31. júl 2013

@silviazv ahoj bola si na tu kryo v PO?

silviazv
31. júl 2013

@suzanah181 bola. ok. pomohlo ale chce to opakovat pravidelne aspon v mojom pripade

suzanah181
31. júl 2013

@silviazv a v akom salone si bola prosim ta?

silviazv
2. aug 2013

bolo to pred dvomi rokmi, a niekde na sidl.3 ale napamatam si to ako sa volal salon. mala ta taka mlada kocka. velmi mila.

iv24en
8. aug 2013

Ešte raz. Takéto centrá ponúkajú túto procedúru za pár eur, keďže nedisponujú oficiálnym patentovaným prístrojom, ale rôznymi lacnými napodobeninami... Patentovaný prístroj používaný pri kryolipolýze je charakterizovaný ako lekársky prístroj, teda pri jeho používaní je nutná prítomnosť lekárskeho kolektívu. Ten v kozmetických centrách, kam ste si zakúpili kupóny nenájdete! Naozaj nenechajte sa oklamať. Ak na kryolipolýzu, tak za lekárom a nie do kozmetického centra. http://www.zzz.sk/?clanok=12034

foxygirl
8. aug 2013

Po 2 týždňoch od kryo: spokojnosť - dala som si spraviť naraz dve nasatia na boky a dve pod zadok, t.j. bola som tam dve hodinky (24. 7. ) dnes merania úbytok stehná - 3 a - 3, 5 cm, celkový úbytok z bokov 9 cm. Idem šporiť na dalšie. Potom sa ozvem 🙂

foxygirl
8. aug 2013

@mirusskaa aké máš výsledky?

zuzica9
13. aug 2013

@zena1 ja som tiez bola na kavitacii-3v1 a mozem len odporucit, ja som videla vysledok uz po 1.osetreni a chystam sa zas, je treba akurat velmi vela pit tekutin aj pred aj po, aby sa vyplavila lymfa a je to ok, ja som velmi spokojna🙂, ale samozrejme zavisi od pristroja, tiez som si kupila domaci a bol na prd,,=...takze odporucam kvalitne studio a hlavne nie cinske pristroje!!!...a nerobim reklamu nikomu;)

mirusskaa
13. aug 2013

@foxygirl zatial absolutne nic ani cm a sestra si dala stehna a tiez nic....tak uvidime .ze vraj az do 6tyzdnov vidno vysledky

majka0688
14. aug 2013

@dadulikkk dakujem za odpoved..vies mi povedat aj cenovo nieco? teda mozes? tak moje brusko je momentalne nie moc ok,nakolko mam za sebou druhy porod...a kedze by to malo byt pre nas aj posledny, tak by som chcela poriesit aj seba 😉

dadulikkk
14. aug 2013

ano jasne chapem deti nas menia :D cenovo je to 25 € za 40 minut

zena1
14. aug 2013

Nuz, mne nicove nic ... no asi to na kazdeho inak vplyva :D

jeenifeer
3. sep 2013

je to kravina!!! bola som 2x brucho, 2x zadok, 2x stehna s ostrupom 3mesiacov a ani jeden cm neubudol nikde, ani gram na vahe.....vysolila som za to dost cca pred 1,5 rokom ale nic....ja osobne neodporučam, radšej si za tie prachy kupte niečo na seba🙂))