Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou
Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem
http://www.zlavodom.sk/zlava/zlava_87_KRYOLIPOL...
ahojte.. myslite, ze tato zlava by mohla byt fajn?? 🙂
tych -10 sa mi zda vela..
@evamartinka ja by som ich zalovala. Ide o poskodenie zdravia, zrejme bolo nieco zanedbane..
Ahojte kocky, chcela by sm vyskusat kryo,ale neviem po tejto diskusii mam dilemu, hlavne aj tie pristroje necertifikovane ci su dobre a ci to ma taky isty ucinok ako ten certifikovany Zeltiq a kedze byvam na Orave tak mam blizsie do Polska ako do Bratislavy, tak tam idem nieco pohladat, ci to nebude blizsie
@bonaquaba v tom Zvolene maju urcite certifikovany - aj som videla certifikat (sa radsej spytam priamo na mieste, ako sa nechat oklamat cez telefon) a je to taky stroj, co ma tu hlavicu co ti nasaje fald do vnutra a tam to chladi, teda ziadne platnicky ani lacne napodobeniny z Ciny...
@patka6 - hej je to mozno vela, ked to porovnam so zlavovymi portalmi... ale na druhej strane vedela som do coho idem (bola som si to najprv pozriet, popytat na detaily, certifikat 🙂...) a mam aspon aku-taku istotu a bez zliav to bol najlacnejsi salon co som nasla. Pred tymy zlavovymi portalmi mam trochu respekt - nerada kupujem macku vo vreci (zvlast ked ide o zdravie...) Zajtra dzim palce - nech to vyjde! 🙂
@bonaquaba Ahoj. Na vysledky je este skoro - ako som pisala predtym, bola som len asi pred tyzdnom a pol a vysledok sa ma ukazat asi po dvoch mesiacoch. (Vaha mi sice ukazuje -0.4kg aje beriem to s rezervou, kedze tolko asi vazi priemerny obed 🙂 ). Co sa bolesti tyka - tak prisatie je uplne v pohode, trochu bolestive bolo asi len rozmasirovanie zmrznuteho faldu po zakroku a potom mas asi 3-4 dni nieco ako silnu svalovku. Mala som aj modrinky od prisatia, ale po par dnoch zmizli... Stravu som velmi neupravovala, len som znizila pocet masitych jedal do tyzdna (snazim sa teraz varit minimalne 2 dni v tyzdni bez masa), na cvicenie nebol cas, ale chcela by som zacat... (-uz niekolko rokov 🙂 ) K cene - pozerala som dnes ich Facebook stranku a vyhlasili akciu, takze kolko som platila ja nie je az take podstatne (ale ak ta to zaujima, tak som o tom uz pisala v predchadzajucich prispevkoch a aj odkaz na tu fcb stranku tam najdes). Ja dam uricite vediet akonahle budu vysledky zaujimavejsie... zatial ahojte - bezim varit obed 🙂
ahoj zienky, a bola niektore z vas aj v Prešove, teraz tiez bezi na to zlava, a uvazujem nad tym...
@nina01 tak dnes som prave v tomto studiu absolvovala kryolipolyzu, ja sice patrim medzi tie chudsie, ale po porode mi na bokoch zostal tuk , ktoreho som sa nevedela zbavit, tak som to skusila touto cestou, prvotny dojem : na vsetky otazky mi bolo odpovedane, ukazovali mi certifikaty ako pristroja, tak aj kvalifikacie na jeho pouzivanie, zmrazuje sa maximalne do -5st., samotny zakrok je bezbolestny, len pri ochladzovani a nasledne po uvolneni hlavice citis taku stipajucu bolest z chladu, do patnastich minut som vsak uz ani nevedela , ze mi nieco robili, teraz hodinu a pol po absolvovani tam mam taky zacervenaly flak a bude dost mozne, ze budem mat aj modrinku , kedze som na ne nachylna, procedura trvala cistych 45minut na jedno odsatie, pouzili original podlozku pod hlavicu, vysledny efekt by sa mal dostavit do dvoch mesiacov, urcite hned po samotnom zakroku a ani najblizsie 4tyzdne nic vidiet nebude, na to ma upozornila pani co to vykonavala, merat pred tym nemeraju, ale ja som si to vyziadala a bez problemu ma odmerala (sedelo to s tym co som si merala sama ja doma, takze neblafovala 😀 😀 ) 😀 , po zakroku je potrebne pit o jeden liter vody viac ako bezne, nesmie sa tri tyzdne ist do solaria a opalovat sa na slnku ( dovolenka pri mori po mesiaci najskor od zakroku ) inak objednat sa dalo bez problemov pokial ti to vyhovuje v doobednych hodinach, poobedia a vikendy maju vybookovane (aspon tak ma informovali), ja som si tam volala vcera a dala mi termin na dnes rano bez problemov
bez problemov ta aj odfoti pocas zakroku, ja som sa nechala nech mam "dokazovy material" 😀
@zena1 Ahoj, ja som bola v sobotu na tom v Ziline a pokial viem tak v tom dokumente, ktory som podpisovala ci nie som nositelkou danych chorob, ktore tam boli vypisane, bolo uvedene ze kazdy organizmus na to moze zareagovat inak, cize nemusi sa prejavit ziadna zmena, a to si urcite aj ty podpisovala. Takze si myslim ze je teraz bezpredmetne to reklamovat nakolko sme o tom boli oboznamene dopredu. A sice tam nemeraju ale ja som tu milu sestricku poprosila aby ma zmerala a este mi to aj zapisala takze miery mam a musim povedat ze uz po trojdnovom merani je tam menej cm ako pred tym🙂 Mozno zly meter :D No uvidim az odstupom casu ci to nieco spravilo alebo nie, ale kazdopadne som sa tam citila prijemne a hlavne som sa nebala nakolko je to pod zastitou doktora a pracuju tam zdraviotne sestry a pristoj je certifikovany, tak asi tolko som chcela🙂
@lucybb Ahoj tak sa teda hlasim 🙂 V sobotu som bola v tej Ziline na tom kryo , ja som taky bojko takze to nasatie ma dost poplasilo ale potom to druhe uz bolo lepsie🙂 Bola som velmi spokojna, boli mi zodpovedane otazky, aj gelova podlozka bola , aj super personal a aj modriny :D Tie byt nemuseli ale tak prezijem to nejak 🙂 Asi dva dni som mala svalovku ale uz je to ok. Tak som zvedava na vysledok, zatial som sa merala a uz su tam nejake cm dole, ale to mozno len nejaky omyl ...lebo okom sa mi zatial nezda nejaka zmena, ale kazdopadne mozem zilinu len odporucit, uz len vstup do toho centra bol pre mna uchvatny, naozaj to tam maju krasne, keby tam nebol so mnou manzel tie dve hodiny tak sa asi aj nudim🙂 Nemozem povedat ze to nejak boli alebo co ale je to cosi nove pre organizmus take zvlastne pocity a ten tlak pri nasati, no ale ako mi aj sestricka povedala vraj este nemala nikoho kto to tak prezival ako ja:D No ja som precitlivena, to sa nezaprelo ani tu, takze ked som to ja prezila, prezije to kazdy🙂 Ale ak pojdete na nieco takektokolvek tak si dajte pozor na to aby vam tam dala aj tu podlozku lebo ta chrani kozu pred popalenim , aby ste nedopadli ako fotka co tu bola zavesena, a to asi nikto nechce...uz neviem co by som napisala, sak keby daco spytajte sa 🙂
@patka6 Ahoj..dakujem za informaciu a nazor. Kedze som na tom casovo dost nestastne, nechystam sa do ZA reklamovat alebos tazovat sa. Ano,papier som podpisovala, avsak nebola som taka sikovna ako ty - nedala som sa pomerat (o: Na druhej strane, akokolvek sa snazim spozorovat nejaky zazrak, nejaku zmenu, naozaj sa neudiala napriek uzasnemu prostrediu a milej sestricke - to musim potvrdit. Chcela som vyskusat, takze nemozem lutovat investovaných 100€. Trh ponuka neskutocne mnozstvo noviniek a zlepsovakov, a moj nazor je jasny- keby to fungovalo, boli by sme vsetky krasne a stihle. Kazdej drzim palce aby jej to vyslo a ubudli cm ((o: Ja mozno vyskusam opat nieco nove .....Pekny den (o: Andrea
@zena1 no mozno to na niektory organizmus zafunguje a na iny nie, ktovie, mozno ani mne to nepomoze, ale tak ked neskusim nezistim...🙂no je to sice dost velka polozka na to aby to nepomohlo ale tak co uz...iste to aj mrzi, aj mna to iste bude mrziet ze mi to nepomohlo ale tak s tym uz potom asi nic nenarobim....aj tebe pekny den 🙂
Nemate nejaka zaujem o kryolipolyzu v Karlovej Vsi? Dve nasatia za 25 eur? Sesternici sa neda ist, tak predava

Ahojte, davam do pozornosti tuto zlavu, aj ked je uz o 1-2 hodiny neaktualna, ale aspon na porovnanie cien - jedno prisatie 14,90 eur:
http://www.zlavadna.sk/team.php?id=8111&a_aid=o...
Kupila by som si to, ale mam trocha strach, kedze niektore z vas maju s kryolipolýzou zle skusenosti. Moc neverim na tieto technologicke "chudnutia", osvedcilo sa mi proste 1.cvicit, 2. delit stravu, 3. po 18h nejest, 4. pit vela vody. Lenze pride vecer a ja dostanem chut na vselico .... uz nemam pevnu volu ako kedysi.