Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou
Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem
Caute baby 🙂 Myslite si, ze ked po chudnuti ( takmer 20 kg ) mi ostali faldiky na bruchu, ale take dost nepekne, mi kryolipolyza pomoze ? Spevni sa s tym koza alebo len tuk odstrani? Ak by ste s tym mali dake skusenosti budem rada ked napisete 🙂 Dakujem 🙂
som nasla aj aktualny kupon, tak neviem ci sa na to mam dat alebo nie : http://www.zlavodom.sk/zlava/zlava_90_KRYOLIPOL...
Nuz, asi mozem zacat setrit 😀 😀 😀
no s tym problem nemam, dost som aj cvicila aj stravovanie je v pohode...len to brucho ma stve ze neslo dole ☹
ja som bola vcera v karlovke, samotne nasatie bolo uplne v pohodicke, relax, uvidim, ci bude aj vysledok 😀
@cajova_lienka
ahoj ja sa chcem opýtať kde si v Košiciach bola na tú kryolipolýzu a či to pomohlo. Ja som objednaná
o 2 týždne na Krivú ulicu.
Ďakujem krásne za odpoveď.
@wladka111 Ahojte zienky ja som bola na VIP clinik na Bocnej 🙂 a bola som velmi spokojna. mala som dva nasatia na 45 minut, spodne brucho, dostala som na to taku protiomrzlinovu specialnu vlhcenu vreckovku, nasali ma, prehriali na 42st. a potom cca do 5 minut opd zaciatku ochladil a zmrazili na -7st. cca. tyzden som mala modriny z nasatia - v podstate velky cucflek, boleli asi ako ten cucflek alebo modriny zvyknu a cca po 4-6 tyzdnoch to sadielko zacalo meknut a stracat sa, nejaky rozumny efekt bol cca po 2 mesiacoch ale dalej sa to uz sledovat neda kedze som v 16tt. tehotenstva takze to brusko mam uz opat hooodne velke. 🙂 ale tentokrat len nech rastie. Drzim Vam vsetkym palce aby Vam to dobre urobili a mali ste krasne vysledky 🙂
Ahojte, prosím Vás, boli ste niektorá na kryo v salóne Ina v Bratislave? Aký bol Váš výsledok? ďakujem
@alex ahoj mozes sa nam pochvalit s vysledkom mas pozitivnu spravu pre nas? Dakujem
@smejka123 ahoj smiem sa opytat kde si absolvovala kryo?
mozem sa opytat ci niekto absolvoval kryo v salone Krivky v BA? Dakujem
Takže ja už mám kryo za sebou, už len čakám na výsledky 🙂 Kúpila som si 4 kupóny, z ktorých som 2 použila na brucho. Ak by ste mali niekto záujem tak ich ponúkam na predaj http://zlavovekupony.centrum.sk/kryolipolyza-s-... na cene sa dohodneme 🙂
Ahojte, chcem sa spytat, ci mal niekto z Vas este po dvoch mesiacoch tmavy flak na kozi, Mne sa to stalo, nie je tam ziadna jazva ani hrbolceky, len tmavsi flak. Dik 😔
badovabarca ahoj, ja som len chcela skusit,zatial som nebola, dost vaham ci mam ist alebo nie
ahojte...takze moje skusenosti s kryolipolizou...s nadsenim som navstivila salon dermabion v KE.kupila som si kupon za 29 eur...neviem z akeho dovodu mi majitelka salonu povedala, ze mi staci len 20 min. a dopadlo to asi tak, ze v piatok tomu bude 5 tyzdnov co som tam bola..a vysledok? žiadny...ani centimeter z brucha dole, proste nic.nechapem a nerozumiem tomu vobec.odmerala som sa sama, majitelka sa k tomu nemala.rozmyslam, ci mam ist este raz alebo co...ale ani cm? za 5 tyzdnov.?..mam klasicku postavu..nikde nic a len brucho...proste ako takmer kazda z nas.
@badovabarca Dnes som to absolvovala, 4 hodinovy maraton v Krivky na Medenej. Super
Ok bibap potom o cca mesiac a pol mi povedz prosim ta ci vidis nejaku zmenu . Ja som rovnaka ako predtym a to som sa stravovala ako predtym to znamena je tak normalne ziadne hamburgery ci vyprazene jedla ale zase ani zeleninu od rana do vecera tiez nie :o) Ano baby su super ale tak za to sme si nezaplatili len :o) Dakujem za info
ahojte žienky 🙂 máte volaktorá skúsenosť s kryolipolýzou v BA v estetickom centre Nikol?? Ďakujem 🙂
cafte vsetci . tie flaky a modriny mate preto lebo to sa ma chladit len na plus 3 stupne a vobec nie na minus,teploty. tym sa poskodzuju bunky. aspon tak som cital. zevraj naj pristroj je LIPOCRYO
ma uz niekto s nym skisenosti?bol uz niekto v salone PERFEKTNEKRIVKY co je na TOMASIKOVEK 9????? prosim dajt niekto vedet co najskor dakujem vopred.
ahojte, ma niekto z vas skusenosti s turbokryolip. v centre Musculus v BA? Ja sa tam chystam o tyzden a chcela by som poznat vase nazory a postrehy. dakujem
@joks chladením sa tukové bunky iba zachladia a nezmrazia. Tie plusové hodnoty dávajú pri kryolipolýze platničkovej, aby sa nezachladili brušné orgány. Ak je prístroj s nasávacou hlavicou, tak sa do nej nasaje iba tuk a môže sa zmrazovať bez zdravotných rizík. Z biochémie, biológie a fyziológie /ak si ešte zo študenských čias dobre pamätám/ logicky vyplýva že chladenie nespôsobí apoptózu tukových buniek. A mimochodom najlepší prístroj je ZELTIQ, na Slovensku je možno jeden aj to nie som si istá, to je originál a je s nasávacou hlavicou. Ale existujú kópie na rovnakom princípe.
ahojte,
moj chlap mal pred cca 6 tyzdnami 2 nasatia na brucho a vysledok ziadny 😀 Kamoska s muzom to iste. Takze jeden velky humbuk a vytahovanie penazi za nic spolahlive 😝
Kúpila som si kupón na kryolipolýzu v Košiciach platný do konca augusta za 29 eur. Na dovolenke pri mori sa mi podarilo trocha schudnúť a ( pravdu povediac ) aj tak by som nemala odvahu tam ísť. 😔 Ak má niekto záujem, predám ho za 25 eur.
Ahoj elmexina, je to v košickom štúdiu krásy Dermabion.
tak v piatok idem aj ja do au-parku v košiciach, 90 eur
ak by ste mali niektorá záujem predám 6 kupónov do štúdia solee estetic v Ba za 50e. Zo zdravotnych dôvodov tam nakoniec nejdem, mali by byť platné do októbra.

@patka6
Ahoj, môžeš mi prosím napísať kde v Žiline si bola na kryolipolyze.Ďakujem