icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

eliska666
30. nov 2012

Ahojte, neviete niekto poradiť kde je overený salón v Košiciach? Bol niekto na kryolipolýzu v Dermabione?

karolina12
19. dec 2012

Ahoj,

ja som na tom bola 2x, ale mimo Sk takze bohuzial konkretny typ na salon neviem doporucit ale po prvy krat bol vysledok znacne viditelny uz po 2 tyzdnoch, po druhe uz to trvalo dlhsie. V kazdom pripade ale odporucam tam ist v obdobi ked ste 100% zdraví a nehrozia ziadne chripky (idealne jaro-leto), totiz po druhe ma to celkom odrovnalo. (Bola som na tom v novembri a dostala chripku, telo to nezvladlo).Predsa do tela cez lymfaticky system sa odrazu vyluci velke mnozstvo toxinov a telo je unavené. Je nutne velmi vela pit po procedure aby sa tie toxíny co najrýchleksie vylucili z tela.Proceduru som zakupila cez internet cez zlavomaty, cena cca 15Eur za hodinku, čo si myslím že je užasne.

mamina0907
22. dec 2012

vyhodene prachy.absolvovala som niekolko sedeni,dodrziavala pitny rezim,chodila na lymfodrenaz,ktora sa doporucuje,pretoze to treba lymfatickym systemom dostat z tela a teda nic moc.je pravda,ze som chodila dost cvicit a to sa vraj moc neodporuca,co som nevedela.takze aky taky efekt bol podla mna vdaka drine vo fitku a nie vdaka zazracnemu kryopristroju.a to mali aj certifikat a nebolo to lacne.

scandya
27. dec 2012

@vikibabo a kde si bola v ktorom salone, dakujem za odpoved.

jankapol123
27. dec 2012

Ahojte, chcem sa opytat, kto to absolvoval po porode, ci ste na tom boli este v obdobi dojcenia. Ja som volala do ULK a tam povedali ze kym zena koji, tak ziadne procedury radsej nerobia. Len to moze byt dost dlha doba aby som cakala az kym dokoji, to uz bude pomaly aj po lete.. Mate niektora skusenost s akoukolvek procedurou na zostihlenie brucha po porode este pocas kojenia? Ak ano, tak co vam povedali? Moze to mat na to negativny vplyv? Dakujem

tatiana7777
6. jan 2013

Ahojte. Ja som dnes bola na poslednych nasatiach kryo, a teda mne po necelom mesiaci brucho schudlo, a urcite nie pocas kojenia, tam by si nemala ani pocas mentesu Atd..
@jankapol123

miro2
9. jan 2013

Tak zodpovedne mozem povedat, ze tato metoda na znizenie obvodu brucha NEMA ZIADEN VPLYV. 5 tyzdnov som necvicil. Nerobil ziaden aktivny pohyb a samozrejme ani ziadne prejedanie-bezna denna cinnost pracujuceho muza. Zmena bola iba vo vyssom prijimani tekutin (to sa doporucuje) a ani po 5 tyzdnoch ziaden vysledok. (Pristroj bol vysokej kvality, obsluha odborna lekarka, ... Vsetko je popisane o stranu skor).
Az potom pred vianocami som nahodil prisnejsiu dietu a viac pohybu-vysledok po 3 tyzdnoch viditelny (i napriek vianociam, ktore nie su priaznive na chudnutie)
Zaver: vsetko je o diete, cviceni a nie studenom hladitku na bruchu za 15-25€. Keby zima pomahala, to by boli vsetci zo severskych krajin vysportovani stihlici.

tatiana7777
9. jan 2013

Mne teda bolo povedane, ze moze to byt viditelne uz po 3tyzdnoch, az 3 mesiacoch. V tom rozpeti.

miro2
13. jan 2013

Opravujem sa- Kryolipolíza nie je zbytočne vyhodené peniaze. Ale treba si uvedomiť, že to nefunguje u tučných ľudí, ktorí majú vnútrobrušný tuk. To sú tí ľudia, ktorý majú mišelinky na bruchu a zároveň sú to tí, ktorí od Kryolipolízy očakávajú poslednú možnosť ako schudnúť.
Kryolipolíza funguje len na podkožný tuk. Čiže pomôže stiahnuť brucho len ženám, čo vypadajú ako uzlík na šnúrke (spuchnutá cverna). Tieto ženy potrebujú buď kryolipolízu, alebo psychologa, ktorý im vysvetlí za drahé peniaze, aby si nenaťahovali tú svoju kožku a nerozprávali o sebe aké sú tučné. V tomto prípade je kryolipolíza finančne menej nákladnejšia.
Zmena stravy a cvičenie je jediná cesta k úspechu. Pri tučných to trvá dlhšie. Spuchnuté cverny to zbadajú skôr- asi za tú dobu, za ktorú zbadajú schudnutie aj po (zbytočnej) kryolipolíze.

daniela_7
21. jan 2013

Neverte tomu, je to hlupost, len tahaju z ludi peniaze. Ja som mala vtedy navyse tehotenskych 6 kg, ked som to vyskusala. Bolo to pred 3 mesiacmi v Kosiciach. Robili mi 3 nasatia brucha a efekt absolutne ziadny. Dokonca som odvtedy pribrala dalsie 2 kg, ani z obvodu brucha neslo nic dole a ani vzhladovo ziadna zmena. Kaslite na to, treba cvicit a regulovat stravu. Zazraky neexistuju.

ssisska
21. jan 2013

Ja som skusila kavitaciu a nikdy viac!Celu noc so bola ako zelektrizovana.

wikki
28. jan 2013

ahojte kočky, mám 1 kupón na kryolipolýzu v BA. Kúpila som ho za 18,90 € a predám ho za 15,- €. Nie som totiž z BA a najbližšiu dobu sa do BA ani nechystám ísť. Bola by škoda nechať ho prepadnúť:( zle naplánované :((
AK má niekto záujem, napíšte mi na wikki@centrum.sk

veronikazachar
30. jan 2013

vyskusala som 2 metody odstranenia tuku .zmrazenie tuku je podla mna NAJ ..a chystam sa znova. 🙂 s kamaratkou sme si zakupili tuto sluzbu na zlavovom portali a nemali sme ziaden problem ...odporucam Centrum zdravia a vitality na Nevädzovej v ba

iv24en
31. jan 2013

Ak pri kryolipolýze použijú teplotu 0 stupňov a menej, nastanú vážne zdravotné komplikácie, takže o spomínaných -5 stupňoch by ste takto z vesela nepísali 🙂
http://www.zzz.sk/?clanok=12034

tatiana7777
31. jan 2013

No ja som to mala na -5 a potom +41 :o
@iv24en

tatiana7777
31. jan 2013
iv24en
1. feb 2013

Nie som odborník, ten článok Ti povie všetko... Takéto centrá ponúkajú túto procedúru za pár eur, keďže nedisponujú oficiálnym patentovaným prístrojom, ale rôznymi lacnými napodobeninami... Patentovaný prístroj používaný pri kryolipolýze je charakterizovaný ako lekársky prístroj, teda pri jeho používaní je nutná prítomnosť lekárskeho kolektívu. Ten v kozmetických centrách nenájdete 🙂 prečítajte si o tom na nete viac.

krpcek
9. feb 2013

@zzzdenula ahoj, citam, ze si bola v stupave? Ako si dopadla? Vysledok?

zzzdenula
9. feb 2013

vysledok sa zabudol dostavit:(tak som to vzdala bola som tam 3x a nic

kristinka02
10. feb 2013

ja som bola na kryo uz viackrát mne to pomohlo na brucho ...som spokojná nemusite sa bať, ale naozaj si to dajte urobit tam kde maju na to certifikáty a podobne, ja by som urcite nesla k nejakej babe ktorá skusa na ludoch ci to funguje.... 🙂 musi sa potom vela piť a inak v pohode, je to cenovo dosť naročné.... 🙂 🙂 🙂

kris8
18. feb 2013

Ahojte vsetci,

chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenosti so studiom body slim v BA na Topolcianskej ulici. Nakolko som si o kryolypolyze precitala mnozsvto clankov mam obavy ci na nu ist. prosim odpiste, dakujem
A este by som sa Vas chcela opytat, ci je mozne po zakroku cvicit a ci ste niekto prechladol kvoli kryolypolyze - ak ste si dali nasat brusko - najma zeny - nemoze sa stat ze prechladnem napriklad na mocovy mechur alebo na vajecniky?
Dakujem za odpoved

poleva
28. feb 2013

je tu niekto s alergiou na chlad a podstúpil kryolipolýzu ? dakujem

alenkalienka
Odpoveď bola odstránená
jajuska12
7. mar 2013

ahojte, má niekto záujem o termo-kryolypolízu v Nitre,salon Remington, mám kupon na zajtra o 9,00 za 13,50... 🙂 🙂

hviezda123123
12. mar 2013

Bol niekto na kryolipolýze v salóne Perfect Look v Krupine? Ak áno ako to dopadlo?

tanka17
12. mar 2013

ahojte,bola som vcera na kryolypolize,,mam zcervenanu a pluzgierovu pokozku,,,vie mi niekto poradit ako postupovat?

tanka17
14. mar 2013

ak by niekto bol po kryo zmrazeny,,tak je treba sa hned natierat calciovou mastou nech ta pokozka je stale natretreta,,,potom dermazinom,pluzgiere same prasknu asi tak o 3-4 dni,,ja som bola u lekara,ten mi napisal aj antibiotika,ale som si nevzala,myslim si ze to zatial neni nutne,hoji sa to pekne po 3ch dnoch,,,

graceful9
15. mar 2013

@hviezda123123 ja idem 27.3.,,,ty si bola už ?

lydia_20
16. mar 2013

bola som na to 🙂 a možem len odporučit ...nie je to boletné v Prešove je neskutočne milý personal tie dve tri modrinky ktoré ostanu su do dvoch dni preč 🙂 sice efekt by sa mal dostaviť až o nejake dva tyýždne ale som zatiaľ spokojna 🙂 potom napíšem aky je konkretny vysledok 🙂

hviezda123123
19. mar 2013

@graceful9 ja som ešte nebola práve o tom uvažujem, napíš ako si dopadla