icon

Kryolipolýza a vaše skúsenosti s ňou

katika1
16. nov 2011

Máte s ňou niekto nejakú skúsenosť? 🙂 Velmi nad nou uvažujem

merry123
20. mar 2013

Dobrý, chcela by som poprosiť či ste niektorá nemali skúsenosť po kryolipolýze, že ste mali zápal vaječníkov alebo zápal močových ciest?

gemini66
21. mar 2013

ahojte, zajtra mam ist na kryo a normalne sa toho obavam. nechce niekto z KE tri kupony za 20 € do salonu Bellegante. termin mam zajtra na desiatu. mozem posunut cisla voucherov. napiste mi pripadne na mail - aduditsova@gmail.com v pripade zaujmu.

monisofi
22. mar 2013

@kris8 Ahoj bola si tam uz? Som tam objednana na pondelok. Co ma tam caka??? Prosim... difam zr nudem moct odsoferovat hodku cesty autom...

stefi76
23. mar 2013

@gemini66 je to tvoja ponuka ešte aktuálna?

gemini66
23. mar 2013

ano, je

bonaquaba
24. mar 2013

@kristinka02 kolko ta to vyslo a kde si bola NA ten kryo a vysledky boli viditelne hned alebo AZ neskor

aaaandrea
24. mar 2013

ahojte baby, tak zajtra sa chystam na kryo do KE do vipclinic, neplanovala som to, ale kupila som si par radiofrekvencii a epilacii IPL avsak so žiadnym účinkom po pár procedúrach tak som ich požiadala o výmenu za niečo iné. Zajtra rano sa odvazim, zmeram, odfotim a budem to kontrolovat po par tyzdnoch a mesiacoch, či bol rozdiel alebo nie a dám vedieť. 🙂

kris8
25. mar 2013

@monisofi Ahoj,

nie nebola som tam - rozhodla som sa neriskovat - nakolko zdravie mame len jedno. Jedna znama ma pred tym varovala a dala som na jej slova - okrem toho, ze mozes prechladnut jednak na vajecniky a tiez na mocovy mechur - mozes prist k peknej omrzline - to ja riskovat nebudem. Pytala som sa, ze ci idu teploty do misovych hodnot - povedali mi ze ano - uz pri 0 stupnoch sa moze vytvorit omrzlina. Takze si radsej zacvicim a trosku zmenim jedalnicek ako riskovat, ze potom budem behat po doktoroch.

monisofi
25. mar 2013

Ahoj,
No akurat teraz citam tvoj komentar, ale uz mam po tom. Roboli mi brucho a boky a bolo to v pohode. Nebolelo to, len taky pocit ako keby ta ,, nacucol'' vysavac s velkym nadstavcom. Akurat mam tie miesta ttocju zacervensne a mozno sa trochi risiju mierne modriny. Dufam teda, ze ani nejake problemy b podobe zaoalov nenastanu... ale som zvedava ci tuch slubovanych 30% tuku bude dole. Aj ked je to take zradne, pref mesiacom som aj tak presla na zdravsiu stravu a zacala viac sportovat, takze ci dokazem sama alebo mi pomoze kryo.
Kto vie...

kristinka02
26. mar 2013

@bonaquaba no vyšlo ma to 100 € na jednu aj druhu stranu boky ...ciže jedno 50 € mne ostalo potom ovela krajsie HLAVNE TIE STRIE PO PORODE...JA SOM spokojná🙂v banskej Bystrici

samasa
26. mar 2013

@katika1 ja v tomto podnikám, nechcem ta nalákat do svojho salonu a preto budem hovorit ako žena, ktorá schudla ... 🙂 Kryolipolýza je vynikajúca, ked dodržuješ životosprávu a cvičíš... všetko funguje...to čo by si schudla za pol roka s kryolipolýzou schudneš za tri mesiace... ona za teba neschudne- iba ti pomože...cenovo sa pohybuje okolo 30eur za jednu partiu... ale ked pozrieš zlavomaty určite najdeš aj lacnejšiu... určite si ju nedávaj viac ako na hodinu a častejšie ako raz za mesiac...

williamjozef
27. mar 2013

kocky ja idem dnes na brucho sem http://studiokryoline.wix.com/sk#!kontakt 🙂 🙂 🙂 🙂
tak pevne dufam,ze to bude ok a nebudem mat pluzgiere.po tom mi kamoska odporucila si dat calciovu masticku,tak posluchnem a potom dam info ake to bolo a ci teda po nejakych tyzdnoch bol efekt 😝
ja som to kupila na zlavodome za 13,90 na 40 minutove nasatie,na stranke maju cenu az 190 eur 😢

cawes
27. mar 2013

ja som bola uz par krat na kryo aj na kavitacii a myslim si ze je to vsetko len marketingovy tah nic ine. Dodrzovala som vsetko poctivo,dokonca aj cvicila, pila no a ziadna zmena

williamjozef
27. mar 2013

Takze kryolipolyza za mnou,trochu studene,ale ziadne modriny ani nic vedlajsie.uvidime neskor 🙂

hviezda123123
5. apr 2013

@graceful9 Tak čo bola si na kryo v Krupine? A ako to dopadlo?

aaaandrea
20. apr 2013

baby už je to skoro mesiac po kryolyplýze, výsledok je viditeľný už teraz, ale počkám na konečný po tých 3 mesiacoch. Takzvané muffinky mi už netrčia tak ako predtým, takže som spokojná. Mala som modriny, ale len na jednej strane. Bola som pár krát aj na lymfodrenáž, pila som veľa vody a sem-tam aj fitko tak možno aj to pomohlo.

ssisska
20. apr 2013

Baby ja chodim do fitka aspon 4 krat do tyzdna a kazdy den cvicim 15 minut brucho.Chcela by som vyskusat skoricove zabaly ,na spevnenie koze a anticelulitidove zabaly na ich ostranenie.SKORICOVE ZABALY STOJA OKOLO 20-30 EUR A ANTICEL. TIEZ podobne.

ssisska
20. apr 2013

@ ssisska
A vo stvrtok ked je spln,vraj su ucinky dvojnasobne silnejsie,som sa objednala na manualnu lymfodrenaz stehien,zadku,brucha bokov a tvare.Vraj sa da aj pomocou lymfy schudnut pretoze ak je lymfa zablokovana a dobre nefunguje zvykne sa tam udrziavat voda,a robia sa opuch napr.pri menstruacii tyzden pred a po nej.A lymfodrenaz tvare vraj uzasne ucinkuje proti vraskam,Takze spln to isti. 😀

jaaanulkaaa
23. apr 2013

@ssiimmii ahoj chcem sa spýtať či si s TONIK LINE vo Zvolene mala naozaj takú dobrú skúsenosť. Cvičím 5 krát do týždňa, papám všetko len po 18tej nič. Avšak z bokov to dole niako nejde, chcela by som to vyskúšať ale mám strach...:(

mizu24
25. apr 2013

Bol niekto v KE na KVP v Dermabione? Majú teraz akciu, takže vážne rozmýšľam:
http://www.zlavadna.sk/team.php?id=34603&utm_so...
kamoška bola pred týždňom, takže zatiaľ žiadne výsledky, ale vraj je skoro.

ssiimmii
25. apr 2013

@jaaanulkaaa
Ahoj, absolútne to nič nie je, nemáš sa čoho báť. Mne osobne to pomohlo, ja jem zásadne po 21.00 kedže mám muža taliana, takže to bruško trošku je, ale kryolipolíza mi ho scucla 🙂, kľudne keď to narastie a budem to potrebovať pôjdem znova, stálo to za to.

jankamrncova
25. apr 2013

@mimkaa10 neda mi nereagovat absolvala som kavitaciu 8x (moja najvacsia hlupost) a ani 1cm dolu (pani mi merala brusko pred a po kazdom absolvovani) skoda penazi po roku a pol zmena stravy bez sportovania a kila a aj obvod ide rapidne dolu kazdu stravu vazim a pisem si presne kJ za den .... je to rovnako drahe ako tieto pristroje ktore su neucinne lebo obvod a aj vahu clovek naberie hned alebo casom spat ...

mimkaa10
25. apr 2013

@jankamrncova ja mám inú skúsenosť, ktorú som popísala vyššie 🙂

anjeliceek
26. apr 2013

ja som bola vcera na kryolipolyze, bolo to strasne bolestive, dajte si nasat tu kozu len do momentu ktory znesiete, lebo podla mna preto potom ozu yt omrzliny a s naslednou nnekrozou tkaniva a tiez aj ked to niekde neodborne urobia.....no u mna co sa tyka efektu, vidim male zmeny, ale uvidim o 6 tyzdnov ako to slubuju 🙂

aaaandrea
1. máj 2013

@mizu 24 nechcem ta odradiť, ale s tým salónom nemám dobré skúsenosti ani ja ani moja dobrá kamarátka, ja som si tam pred rokom kupila 3kupony na depiláciu samozrejme nechala som sa zlákať dobrou cenou, k tomu som na to prehovorila aj kamarátku ta tam isla so mnou a kedže niesme z Ke salon sme nemohli najst, ked sme tam volali nikto nam nedvihal, a dorazili sme o 10 min neskor ako sme boli objednane. Ta pani povedala ze zato, ze meskame tak urobi len 1 z nas, nakoniec sme ju prehovorili a mali sme dohdonute bikiny+genitalie ale k tym genitaliam sa pani akosi nedostala, a ten prístroj s ktorým mala robit tu epilaciu sa na IPL laser nepodobal ani nahodou, tak som tam volala este 2 krat chcela som sa objednat na nieco ine ale mala obsadene mesiac dopredu nakoniec mi kupony vyprsali a prisla som o peniaze. Snazila som sa to aj reklamovat cez zlavovy portal ale nedalo sa. Kamoska tam bola este 2 krat aj na odstranenie strii a ziadny vysledok hlavne ze naslubovali hory-doly a kryo za 13 eur to by som sa aj bála čo to bude za prístroj za takú cenu.

kikaaaaaaaaa
4. máj 2013

aky je rozdiel medzi kryoliposukciou za 400e a za 20e? V jednej klinike to robia za 400e jednu partiu a tvrdia, ze to robia ako jediny spravne.

cama29
9. máj 2013

@ssisska ja som vlani absolvovala lymfodrenáž 45 miút 10 krát, škoricové zábaly a s celulitídou to ani nehlo. Je to blud a škoda času a peňazí. Zábaly sa dajú urobiť aj doma .Už som vyskúšala všetko zostáva kryolipolýza, uvidím, čo to spraví. Po lymfodrenáži mi schudli nohy, videla som to na nohaviciach a prestali ma bolieť kŕčové žily. Aj masáže si robím presne podľa lunárneho kalendára a nič.

ssisska
9. máj 2013

Tak to je super ,ze si na nohy schudla,mne tie umele lymfodrenaze s tym pristrojom nerobia dobre ale manualna lymfodrenaz celeho tela,to je ta najjemnejsia a najprijemnejsia masaz aku som absolvovala,mala som ju len nedavno ale dobre som si pri nej zdriemla.Este aj lymfodrenaz tvare je vraj perfektna proti vraskam a mne sa prvotne vrasky naozaj vytratili.Este jeden priklad ti napisem ,ja som absolvovala lymfodrenaze celeho tela aspon raz za dva ci tri mesiace,a bola som neuveritelne stihla a pritom som jedla vela a aj nezdrave veci ako hamburgery,klobasky s horcicou,rozky s parizkymi salatmi,parky s chlebom a horcicou.A za to vsetko som vdacila lymfodrenazi.Aj zajtra idem.A potom az o tyzden.

linlex002
10. máj 2013

Ahojte dievčence, prosím poradte mi.Dnes som bola na kryo, vlastne sa kryo nekonalo. Ide o to, že som si kúpila 3 zľavové kupónu na kryo za 11,99. Bola som rad, že to mám za super cenu. A tam ma ženy aj šéfka prehovárali, že ja potrebujem niečo iné, pretože potrebujem hlavne spevniť a zmierniť celulitídu. Tak mi ponúkli Dermo V na formovanie postavy. Ok. Nechala som si poradiť. Lenže jedna procedúra stojí 35 Eur. AK chcem tri procedúry, tak si musím doplatiť 105 Eur. Cenu zľavového kupónu mi odrátajú. Takže vlastne by som hradila plnú cenu. Žiadna výmena procedúr. Mám ďalšie termíny na pondelok. No teraz sa cítim, že ma oklamali. Som taká naivka, že stále verím ľudom, že mi chcú dobre. Možno mi poradili dobre, no fakt neviem. Rozmýšľam, že to zruším, a dám sa predsa na kryo. To jedno ošetrenie by som im zaplatila. Čo si myslíte? Skúšali ste už formovanie postavy Dermo V? Díky za Vaše názory.

inull5
10. máj 2013

@linlex002 ja som bola na kryo 8 mesiacov po pôrode 3 krát, chcela som len niečo zo stehien a tak som sa na to dala, stálo ma to dosť peňazí a výsledok????Žiadny!!!!!! Mala som 57 kíl, čiže 2 kila z pôrodu a prvdu povediac bola som lenivá cvičiť, preto som išla na kryo lebo to ospevovali, už by som nešla, mala som po tom modriny. Neodporúčam