Kto chudne z váhy viac ako 100 kilogramov?
Ste tu niektore zeny take ?
ja mam tiez tak a idem do boja a kedze mam vela svalovej hmoty mne ludia tipuju pod 100kg.
no ideme na to baby
@jana005 s tou colou mam aj ja problém,prestala som ju kupovať,ale kedze som zavisla na nej boli ma hlava,v tedy ju nutne potrebujem,ale teraz asi 2tyzdne sa drzim bez nej
inak mohli by ste založiť súkromnú skupinu,nie takto verejne 😃
Ja síce nemam 100 ale potrebujem schudnúť 10kg. Som pol roka po pôrode a po pôrode sa na mna nalepili ďalšie kilá. Uz som vysadila sladke vody, cukir… sem tam si dam keks, jem menšie porcie, viac zeleniny, ovocia, ale toto obmedzovanie je fakt ťažké.
Ja ti poradím, aj keď nie som žienka. Ako začať? Kúp si váhu, ideálne takú čo meria aj telesný tuk a sleduj sa. Keď to pôjde len trochu dole, tak to je najlepší motivátor ktorý existuje.
@79viktoria79 mňa tiež keď bolí hlava, tak si dám colu.
Kávu totiž nepijem.
@kastia mam 168 cm
Davam tu link na skupinku kto by chcel nech sa prida https://www.modrykonik.sk/group/12961/
Hlavna je strava, potom pohyb.. mnozstvo jedla za den by malo malo klesat od rana do večera.. najviac zjest na ranajky, trocha na obed a večer už len nejaky proteinovy shake.. ( večer okolo 5 tej, po 5 tej len vodu) .. tvoje telo musi začat palit vlastne tuky, pocit hladu ignoruj.. zo začiatku sa ti bude zdať, že hladuješ, kym sa ti nezuži žaludok a telo si na menšie porcie a režim nezvykne... Chod spat čim skor, hlavne prve mesiace aby si po nociach nevyžierala chladničku.. ina cesta neni :D .. a žiadne " snacks" .. žiadne take, že mala čokoladka neubliži.. čokoladku si daš, ked budeš mat 60kg..
Nejako to tu utichlo 😀
Začali ste už? 😀
@personality vytvorili sme si skupinu a ja som zacala minuly tyzden
Aha nevšimla som si skupinu 🙂
Pridám sa aj ja.Pred pár rokmi 120kg pri výške 158,teraz 62 ale stále mám strašne veľké boky a zadok
@nadchovnik aj poradis ako? ved to si schudla polovicu človeka 😃
Ahojte baby,ako sa vám darí? aj cvičíte? beháte? ja som začala behať,ale teda kondička nič moc,ledva 2km odbehnem,ale chcem postupne zvyšovať
@79viktoria79 ja som zmenila zatiaľ len stravu. Od januára mám dole 8 kg.

Ja mám len o kilo menej ako ty. Nezúfaj!!!!