Kto drží 90 dňovú diétu?
Ahojte je tu niekto kto aktuálne drží 90 dňový dietu?alebo niekto kto s ňou schudol?
@tamtamka26 áno v zime to nieje najlepšie ohľadom toho ovocia a zeleniny ale keď mi to pomoze sa citit lepšie a krajšie tak nech to berie cert...som rozhodnutá vydržať 🙂
@lucia851 tak vzhľadom na to ze mám vývar s varenymi stehnami mini tak si dám stehno a urobím si šalát s čínskej kapusty,paradajok,uhorky.a zapijem to vyvarom.no a na veceru musis vždy to isté ale polovicu takže veľa starosti s prvým dňom nemam🙂 no a na raňajky si dám jablko alebo banam.vzdy pred raňajkami si dávam vodu s polovicou citrona.ty čo budeš mať?
@lucia851 ja som sa tiež divila že načo ten vyvar ale radšej to dodržiavame ako mám.na aký spôsob si si robila obed? Bola som dnes u mami a ona ako narocky že daj si pizzu a prečo nechceš a vecerala si?uff ale nedala som si,odolala som.len sa bojim,vo stvrtok idem na oslavu 80 narodenin....vraj na obed rezeň a zemiaková kasa a večera hovädzi guláš s knedlou.....no tak to bude boj ...ja proti babke
Ahojte, aj ja sa pridávam, dnes držím druhý deň. Včera som mala lososa a fazulkove struky a dnes opekane zemiaky. Teraz to držím druhý raz (ak nerátam nejaké tie pokusy, ktoré som po pár dňoch vzdala). No a ten prvý raz zliezlo za mesiac 7 kg dole a potom už mi nebolo treba chudnúť. Teraz budem rada ak sa dostanem na tu vahu, s ktorou som vtedy začínala. Zajtra mám cestoviny a na večeru nejakú dobrotu. Na vitamíny si navarím nejakú dobrú polievku, najskor asi tekvicovú.

@lucia851 mám FB ale už roky tam nechodim nebavi ma to tam :(