Kto sa pridá k prerušovanému pôstu?
Ahojte, chcela by som držať prerušovaný pôst, kto sa ku mne pridá? Budeme si písať ako sme na tom či sme to zvládli a tak 🙂 nejaká partacka aspoň na motiváciu 🙂 vo dvojici to pôjde lepšie 🙂
@katka_reies346 aj ja ju mam rada. Hlavne vdaka nej viem ako sa pripravit na prechod❤️ toho Chrisa nepoznam, pozriem vdaka😊
Ahoj, tak sa pripájam do skupinky 😃 ja som začala s prerušovaným postom pred tromi dňami. Nemôžem povedať, že ho dodrziavam na 100%, lebo som doma s dvojročnou dcérkou a teda deň je chaotický a aj stravovanie nie na minútu presne 🙂 ja teda zvyknem raňajkovať, obedovať aj "večerať". Osem hodín jedenia mi nie vždy vyjde (niekedy je to 9), ale snažím sa po tej 17-18tej už nejesť až do rána. Tak snáď mi pôjde pár kíl dole 😇
@natalyyy_000 Ahoj, ešte sa pôstiš? Ako Ti to ide? Schudla si niečo? Ja "len" 2,5 kg, ale aj to je niečo, snažím sa pokračovať...
@martulka48 och to si dobre na tom ja som nezačala lebo som bola chorá ale od zajtra chcem začať -_- a začleniť aj prechádzky 🙂 ty už koľko držiš? 🙂 ak chceš napíš mi do správy 🙂

@hederamonstera Och! zbožňujem túto autorku, skvelá kniha o Pôste! 🙂 A tiež veľmi odporúčam seriál Telo bez hraníc s Chrisom Hemsworthom a konkrétne časť s názvom Pôst, kde krásne vysvetľujú účinky prerušovaného pôstu na telo a zdravie.. to bolo moje nakopnutie a potom som našla videá a knihu od Mindy Pelzovej a nedám na prerušovaný pôst dopustiť 🙂