icon

Kto sa pridá na chudnutie 1,5-2kg za týždeň?

lenuska00000
21. aug 2011

ahojte.🙂 už týžden sa snažím schudnúť..a myslím, že mi to ide..ale už ďalej nevládzem sama..Pridá sa niekto???
Meriam 166cm a vážila som, pred týždňom 67kg, dnes vážim 65kg..:ˇprosíím, pridajte sa niekto🙂)

Strana
z2
akzuzs
25. aug 2011

@lenuska00000 dnes som začala odrazu mám chuť na všetko 😀 Ach tá psychika 😠 Len neviam ako vyrieším tu večeru ked si vravela že by sa malo ale asi len mrkvu alebo šalátovú uhorku alebo ovocie,že?

vodnarky
25. aug 2011

@akzuzs -snad to pojde dole..musiii...v utorok som bola na vodnom aerobiku a vcera som bola na zumbe...musim povedat,ze bolo supeeer..ale kedze to bolo po nejakej dlhsej dobe,tak mam straaaasnu svalovicu... 😝 snad uz na buduci tyzden to bude lepsie.. 😉
inak ano..nastupujeme do skolky a veru ja to prezivam viac ako ona.. 😖 😔 ..uz sa vidim,ako budem zo zaciatku sedet(ide tam na 3 hodinky)a cakat,kedy budem moct ist po nu.. 😵 takto to vyzera,ked sa cele 3,5 roka od seba ani nepohneme.. 😀 😉

vodnarky
25. aug 2011

@akzuzs -ja si robievam na veceru taky jeden salat..najes sa z toho a veru ani nepriberes..ja by som nekozala(ja taky hlados 😉 )zjest iba mrkvu.. 😅
ja si nakrajam troska hlavkoveho salatu,1 rajcinu troska tvrdeho dietneho syra,lyzicu kukurice,tuniak,ale nie v oleji a 1 nastruhanu mrkvu..polejem trosicka olivovym olejom a pokvapkam citronom..
zas nieje podla mna dobre,jest iba mrkvu,alebo co..o to vecsie riziko je,ze moze nastat jojo efekt..

katushka16
25. aug 2011

@lenuska00000 aj ja milujem nutellu,keď som bola 2x tehu tak som ju vtedy začala jesť a to na kilá🙂potom aj keď som kojila a potom,terau keď je teplo tak mi nejako nebere,tak to chcem využiť a schudnúť🙂

lenuska00000
autor
25. aug 2011

@akzuzs No.😀 ja týždeň vydržím v pohode.😀 ale ten druhý...Jááááj..Dnes som zhrešila.😀 zemiaková placka.😀 neodolala som...a le budem dlhšie cvičiť a už nebudem nič papať.😀 áále už od zajtra budem papať len to čo mám 😀 Dúfam..
@katushka16 Noo, aj ja milujem nutellu.😀 Ale len tak, sem tam za lyžičku..To zas nie na kilá 😀

monka9999
25. aug 2011

@lenuska00000 aj ja by som potrebovala schudnut,ale až od januara.najskor musim porodit.teraz by to bolo nemožne 😀

lenuska00000
autor
25. aug 2011

@monka9999 No, to bude po Vianociach..🙂 A 100% budem musieť aj ja chudnúť po Vianociach.🙂 potom sa kludne mozeš prisať.🙂 Inak, Gratulujem..🙂

akzuzs
25. aug 2011

@monka9999 no to máš pravdu teraz nie ja som pri druhom tehu aj cvičievala dávala si pozor na stravu a tak to aj dopadlo dostala som pupočníkový pruh (ten som asi mala aj pred tehu ale to mi ho vyvolalo na povrch) a ťahá sa to so mnou do teraz ked cvičím na brucho hned mi vybehne a sopm tam kde som bola. NUTELA???? Stále ááááááááááááááááááááá Ale moja najväčšia slabosť sú ciboľovo smotanové čipsy a tie ma tak lákajú

monka9999
25. aug 2011

@akzuzs no to ja nemusim.ani pred tehu som to nemusela.nutelu zjem len s vianočkou,aj to tak5krat do roka.

monka9999
25. aug 2011

@lenuska00000 dakujem.a po vianociach sa určite pridam.možno budem mat zasa dobru vyhovorku že kojim.ale to sa da tiež vysadit sladke. 😀

lenuska00000
autor
29. aug 2011

@akzuzs
@katushka16
@vodnarky No čo Baby?? Ako sa vám darí???

vodnarky
29. aug 2011

@lenuska00000 -rozbehnuta som bola dobre,ale teraz choroba ma akosi pribrzdila.. ☹ ...takze teraz viac-menej len lezim a snazim sa neprepchavat sa,aby som to,co sa mi podarilo zhodit,nenabrala naspet,kedze mam toho pohybu teraz pomenej.. 😔
a inak ako si ty na tom? 😉

katushka16
30. aug 2011

@lenuska00000 ja som začala od včera,zatiaľ sa držím,uvidíme,čo bude ďalej.dúfam,že pôjde dole tých 5kg,však to neni tak veľa🙂 a ty?

akzuzs
30. aug 2011

ahojte ako som na tom jedno kilo dole čiže 66kg ale je to strašnééééééééééééééééé
cvičiť moc nemôžem tak len ten jedálniček ale dnes som si dala na obed boršč a mala som dosť ty brďo ja som bola normálne že nasýtená
@lenuska00000 ani nemám chuť na jedlo ako na sarapatičky (čipsy, cukríky, sobošky a také voloviny 😖 )
No ale musím uznať že mám aj nervy na dranc som posledné dni na nervy je toho na mňa moc a ani nestíham sa poriadne najesť a len by som revala a reval a revala a stiahuje sa mi žalúdok a ked mám stres tak to konpenzujem čokoládou a tu teraz nechcem ani nič sladké tak len dúfam že ťažké dni pominú a bude lepšie a vyrieším to bez čokolády 😵
Dievčatá a ako ste na tom vy?

lenuska00000
autor
30. aug 2011

@vodnarky
@katushka16
@akzuzs Tak vám držím palce.🙂 🙂 No, prvý týžden, bol super.🙂 Ale teraz sa to enjak zastavilo..či mám pokazenú váhu...za 2týždne som schudla 1kg, čo je málo..Ba sa mi zdá, etda na váhe, že som kilo pribrala...len neviem od čoho!Ale, lepšie ako nič..je pravda, že prvý týžden som sa držala, druhý týždeň by som jedla samé keksíky, čokoládky...Ale, odolala som.🙂 Len sa to nejak zastavilo..:( Aleˇ, to bude ais preto, že málo tekutín pijem.🙂 Tak, snáď to pojde aj dalej aspon tak ako do teraz..🙂

akzuzs
30. aug 2011

@lenuska00000 no aj ja si myslím že to bude najprv rýchlo potom klesne pevna vôľa ja vybrakujem špajzu a nastane jojo efekt so slzami na váhe a znova pevna vôľa ale so slabším účinkom ☹ Ale vytrváme do Vianoc tých 6 kg dám dole aj keby som mala sama si ten tuk striekačkou odsať 😀

lenuska00000
autor
30. aug 2011

@akzuzs Aj ja 🙂 Lebo potom, cez Vianoce priberiem minimálne 2kg.🙂

monka9999
28. mar 2012

@lenuska00000 no už sa konečne hlasim.už som po porode3mesiace,bolo by na čase začat.no tak mi poradte ako mam začat.potrebujem dat dolu aspon10kg.ak by sa dalo viac tak poteši ale nepočitam s tym. 😉

dmonikad
Autor odpoveď zmazal
akzuzs
9. dec 2012

Ahoj tak ako ste baby na to?
Ja no super
V januári som vážila 67 kg (168cm mám výšku) A dnes mám už konečne mojích vysnívaných 55 kg
Bola to pomalá a skutočne namáhavá cesta ale výsledok je vcelku dobrý a snáď aj bez jojača
Tak teda z konfekčnej veľkosti XL na M
A ako stne na tom ostatné???? Ide to dole ? Hlavne teraz pred sviatkami by to mohlo isť ale čo po sviatkoch????? 🙂)))))))

vitacalcin
30. dec 2012

Baby ako sa vám podarilo sschudnúť?

ketrin1211
1. jún 2014

Ahojte aj ja sa chcem pridat.chcem a potrebujem dat dole aspon 6 kg.napises mi prosim ta tvoj jedalnicek?a ako odolavad sladkemu?dakujem.zajtra rano sa odvazim a uz od zajtra by som to chcela dodrziavat.

blue99
30. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

vyskúšj budeš na 100% spokojná
http://zdravie-aloe-sk.webnode.sk/blog/nadvaha/

petra67
3. sep 2014

@katushka16 ahoj, ako sa ti podarilo schudnut, dosiahla si svoj ciel? ak ano, daj mi prosim ta postup, ako si postupovala, dakujem🙂

Strana
z2