Kto so mnou začne so zmenou?
Kto so mnou začne so zmenou? Spoločne sa nakopávať do cvičenia?
@dievcatko_123, haha, no, ja mam tiez v plane od 1.10.
aj ja sa baby chcem pridat 🙂
mozem sa pridat aj ja? 🙂
Ahojte ženy, držím Vám všetkým palce 🙂 Ak môžem poradiť, skúste papať podľa norbiho - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975
Ja som začala v januári, mala som 60kg, v máji som mala už svoju pôvodnú váhu (48-49kg). Prvé dva dni bol samozrejme hľad ale potom to išlo jedna radosť, len treba chcieť 🙂 Od toho mája sa stravujem "normálne" a vôbec som nepribrala naspäť, bola to moja prvá diéta a úspešná, nedám na to dopustiť 🙂 A vôbec som necvičila. Veľa šťastia prajem 😉
Kocky,ja som cerstvo po pôrode,a tiez sa potrebujem
zbavit min.10kil 🙂 A ako vlastne chcete zacat?Treba
mat nejaky plan 🙂 Ja sa chystam po skonceni sestonedelia
zacat trosku behat,zatial kazdy druhy den.Kedze niesom
sportovy typ,ani niesom zvyknuta na pohyb,tak ratam s tym,
ze to bude najmä zo zaciatku krute,ale skusim to.Aj ked
vydrzim bezat len 5 minut 🙂 Potom mam doma este
stacionarny,ale akosi si pri malom neviem nan najst cas.
No,a s jedlom je to tak,ze zacinam s poriadnym pitnym
rezimom,chcem vypit denne aspon 2-3litre cistej vody.
A budem sa snazit nejest po siestej.Taky je zatial moj
skromny plan 🙂
Tak baby, aj ja od 1.10. s tým, že motivácia je obrovská... Prihlásila som sa do 3-mesačnej súťaže o naj premenu 🙂 A v auguste ma čaká moja svadba 🙂 Už viete čím chcete začať? Ja si dám asi 30 day shred od Jillian Michaels a k tomu asi nejakú 30 dňovú výzvu...
@dievcatko_123 Tak motivaciu mas obrovsku - je to sutaz s muscle and fitness? 🙂 Ja som sice po porode spat na svojej predporodnej vahe, ale neuskodilo by mi zhodti cca 8 kg na 62 a troska spevnit telo. 🙂 Od vcera uspesne nejem sladke 🙂)) no a od 1.10 prestavam aj s chlebom a spol. Tiez by som zase zacala chodit behavat, ako som robila davnejsie. S tym sa mi krasne spevnilo aj telo a kila isli dole jedna radost.
@dievcatko_123 ja som zacala cvicit podla jil.michaels vo stvrtok a dnes je to uz stvrty den a cvicim zatial naozaj ze kazdy den. Prve dva dni boli krute, svalovica a este k tomu aj cvicit,ale uz je to lepsie a tesim, sa. ze som to nevzdala. Drzim palce.
@ccaro Nie nie... tá súťaž je z jednej skupiny na fb... Ja tiež chcem opäť vybehnúť von, no musím dokopať kamošku nech už vybehneme...
@lin123 Ja som začala cvičiť cca pred týždňom, ale po 2 dňoch som musela prestať, nevychádzalo mi cvičiť popri robote... Musím si nájsť nejaký ten systém...
@dievcatko_123 aj ja sa pridám 🙂 potrebujem niekoho, kto ma motivuje a trochu podkopne, že nebudem jediná 🙂 chodím 2 krát do týždňa na zumbu (odkiaľ chodím mokrá ako myš) ale chcem viac 🙂 tak sa na to teším 🙂 diétam neverím , podľa mňa bez pohybu to je o ničom.
evina57 aj ja som jedla podľa norbiho, len som si stravu nechávala doniesť do práce, objednávala som si stravu na celý deň. Jedla som takto tri týždne v pohode, len potom sa to stále opakovalo a už mi to nechutilo :( keď človek nič iné neje, len to čo mu prinesú tak hej, môžu schudnúť, ale keď osm skončila tak som pribrala dvakrát toľko, pritom som si nechala doteraz ich cukor, múku a jedávam od nich jogurty.
@lamarye Vitaj medzi nami 🙂
@dievcatko_123 ďakujem vešmi pekne 🙂 dnes ma čaká zumba, tak sa teším, že dnes je ten deň keď pre seba niečo urobím 🙂 tento deň som začala ovsenými vločkami 🙂 (možno budeme o chvíľu kamáratky s touto kašou, ale zatial máme medzi sebou napäté vzťahy 🙂 ) Včera som navečeru pohrýzla kaleráb a dnes na obed som uvarila hokaido polievku 🙂 škoda, že začínam jesť zeleninu vo väčšom množstve, keď už v záhrade pomaličky ničoho niet 🙂
Baby držte sa dnes a prežite deň naplno 🙂
ja sa tiez pridam ak mozem...lebo samej to nejde, neviem sa k nicomu donutit.
@luslus Jasné pridaj sa 🙂 Spolu nám to pojde ľahšie 🙂
@lamarye Ja som včera cvičila 6 week 6 pack - 1. workout 1. deň 🙂 Ale dala som to celé aj napriek tomu, že som skoro dušu vypustila :D a dnes ešte uvažujem čo dám 🙂
@lamarye A vločky, to je kapitola sama o sebe... ešte sme si nepotykali, ale skúšala som sa zblížiť s kupovanou ovsenou kašou ochutenou... s tým som si rozumela lepšie 🙂
inak tie cvicenia s Jillian Michaels nevzyeraju yloyito, tak si nieco vzberiem a skusim. ale pridam k tomu aspon na pol hodku zumbu alebo aerobic, najradsej by som sla behat ale tu sa nikam neda
@lin123 Ako pokračujes s Jill???
rada by som sa pridala tiez ....niesom ani po porode a som sirsia ako dlhsia ☹
@dievcatko_123 ja cvičím Insanity, teda to sa mi super osvedčilo, ale cvičím len pár dní v mesiaci, nie podľa rozpisu, lebo keď je to tam napísané, že musím tak sa mi nechce 🙂 🙂
Ahoj kočky, tak ja mám cieľ do 15.12. -7kg, snáď sa podarí.Cvičím Jillian 30 day shred.Cvičím 10 deň,síce som mokrá ako myš, ale svalovku som ňejakú hroznú nemala, akurát na rukách z klikov, kt. neznášam.Snažím sa upraviť stravu, pečivo takmer vôbec nejem, sladkosti sa mi darí vypustiť týždeň a potom za jeden deň zjem celú čokoládu a zjedla by som sladkého aj 5kg.Ja skôr skúsim nabehnúť na režim 5 krát jesť za deň, posledné jedlo najneskôr do 18.30 aj to len niečo light a hlavne dodržiavať pitný režim.Popritom cvičit Jillien je fajn, ale zázraky od cviečenia nečakám, chcem hlavne spevniť postavu.Podľa štúdií je 85% v strave, takže hlavne veľa zeleniny , ovocia, pravidelne cez deň jesť, nech sa mi rozhýbe metabolizmus a musím to dať.Budem strašne rada, ak sa budeme podporovať, dávať si tipy, čo zaberá, ale aj písať o prehreškoch a zlyhaniach, nech sa navzájom podporíme, ide o beh na dlhé trate, takže zázraky na počkanie nečakám, ale začiatok vidím v mojej hlave. 🙂
@luslus Tak ja tiez nie som po porode ale vyzeram horsie ako moja mamka po 3 deťoch..

@dievcatko_123 ja sa rada pridan;)som po porode a rada by som mala svoju predoslu vahu a mozno aj nieco viac zhodit,takych 8-10kg by ma potesilo;)))Len ja sa neviem dokopat;))) Hlavne co sa tyka jedla