Kto teraz na jeseň/zimu začína Mačingovú?
Ahojte žienky, začínam Mačingovú 28-dňový detox. Ak sa niekto pridá, budem rada🙂
2 dni nič, ako to zvládate dievčatá? Napíšte nech mám motiváciu, díky
@jana661973 zatial ok janka, dávam si pozor hlavne na pitie. Okrem raňajok mi chutí všetko. Nevážim sa ani nemeriam, nechávam tomu voľný priebeh. Dá sa povedať, že chudnutie beriem ako vedľajší element tejto kúry. Teším sa z toho, že varím SEBE, lebo som to nepovažovala za dôležité. Večer ma zvykne chytiť chuť na čokoládu, tak si dám lyžičku medu. Kľudne píš ako často uznáš, ja som však presvedčená, že aj bez príspevkov sme hrdinky. Toto je len barlička...skutočné bojovníčky sme v kuchyni a pri riešení každodenných problémov. Nemysli si, že na teba nemyslím, naopak...pri krájaní zeleninky som stále s Vami🙂
@monilanka Ja som práve prekvapená, aké chutné jedlá som ani nepoznala a na raňajky sa tiež veľmi teším, len sa bojím či si nedávam veľké porcie, ale tie nie sú obmedzené, nie? ďakujem za info
@jana661973 podľa toho čo píše p.Mačingová veľké porcie nevadia. Ja si však dávam desiatu aj olovrant, takže hlavné jedlá nepreháňam. Napr. dnes ráno mi 3 kivi, 1 banán+mandle a med stačili. Mám už z minulosti taký senzor, že keď som po jedle o 2 hodiny zase hladná, tak bola malá porcia alebo zle poskladané živiny. Tomu sa snazim vyvarovat. Janka mna motivuje drzat sa aj ten nakup...ked uz oplieskam peniaze za to kvantum zeleniny, mandle atd., nech to pocitim na tele a dusi. Stavalo sa mi v minulosti, ze som si motivacne kupila taky kalerabik a chudacisko zhnil. Ide naozaj o to, chutne to uvarit. A veru aj rychlo lebo mame aj ine povinnosti ako varenie. Pekne sa opatruj, aj ostatne zienky🙂
Tak dievčence, hrachová polievočka s pestom mi veru chutí. Aj bryndza s bielkami, akurat mi je ta porcia so 4 bielkami málo. Myslim na vas, dufam ze sa darí 🙂
Dievčatá ako sa darí? Umňa teraz ťažšie, lebo mám svoje dni, ale s Božou pomocou zvládam.
Dievčatá príjemné sviatky všetkým, kúra sa podarila, teraz si trochu doprajem na sviatky, v rámci normy a potom pokračujem. Cítila som sa po kúre výborne.

Tak začíname nový týždeň žienky, nech sa nám darí a všetkým pekný deň🙂