Ktorá z vás drží diétu?
ahojte maminky od dnes som zasa na mojej oblubenej a osvedcenej diete 🙂 ak niekto drzite dietu tak napiste budem rada 🙂 podrzime sa pokecame a tak tesim sa 🙂
@ywaywa ale ani nie, podla toho aky si typ, ked sa vies ovladat, staci ked spapas masko čo budeš robiť pre rodinku (nie vypražane), a urobiš si zeleninovy šalátik napr. k tomu, mne tie otruby vobec nechutili, ani chlieb z toho, tak som ich jedla do jogurtu a to mi pripominalo vločky, tak to bolo jedle 🙂 a niektore receptiky ako napr. lievance z tvarohu tie robim doteraz to je fajnotka mnam 🙂 je pravda že nikdy som nejedla tolko tvarohu, jogurtov a tuniaka ako v tie dni 🙂
ja som trošku podvadzala, jedla som ovocie i ked som nemala, ale držala som ju na prelome leta a jesenekedy bolo kopu ovocia na trhu a to sa nedalo odolať 😀 takže išlo to pomalšie dole, ale dala som dole klučovych 5 kg čo som roky predtym nevedela zhodiť , lebo som dlho mala ustalenych 58-60 kg - môjmu telu tolko asi vyhovovalo a nižšie ani za svet.. ale pred svadbou som mala 53- 55 pri vyške 168 cm som bola šťastnáá ako blcha..
inak keď kojiš ešte, tak dukana neodporučam, mohla by si stratiť mliečko, je to šok pre organizmus to trreba povedať a keď ju budeš držať tak to nepodceň a dotiahni aj tretiu fazu - čo som ja nie a už mam opäť svoju staru vahu 😖
@zuzu007 ahoj, bohužial už nie, teraz sme v štádiu snaženia sa o bábo a táto dietka je predsa dosť šok pre organizmus, takže sa snažim radšej dodržiavať delenu stravu. jojo efekt hrozi určite, preto musiš dôsledne dodržiavať aj tretiu fazu, ja som na to po svadbe kašlala a jedla som všetko čo som videla hlavne sladkeho bolo po svadbe všade okolo spusta, takže som si to pokašlala, ale vaha sa držala i tak dva mesiace, potom som za ďalšie dva pribrala tri kila a teraz som to už cez vianoce uplne dorazila, takže mam späť 60 ale viac som nepribrala , len tych pôvodných 5 kíl za päť mesiacov 😖
varila som viac, piekla menej.. mne chlebik moc nechutil, ale zvykla som si robiť placky z otrub a vajička -tam som si posekala rôzne bylinky ktore lubim a plnila som si to maskom alebo zeleninkou , to bolo jedle pre mna inak otruby mi nechutili moc 😖
baby, vcera som si upiekla domace cerealie po dukanovsky a su bohovske 🙂 a aj chlebik rascovy som robila..sice to nie je ako chlebik, je mäkksi ale je super tiez ..
@ywaywa íha z diety do diéty? 😕 a kolko ešte potrebuješ dať dole? lebo dukan je fakt dosť silné café pre organizmus, podla mna ideál keď nutne potrebuješ schudnúť veľa za krátky čas a si 100% zdravá, ale keď ti stačí pomalšie tak poď radšej ku nám na delenú 😀
prečo by si nezvládla? to je super že není gramáž môžeš tie správne veci papať koľko len chceš aj sa prejedať, ale ono psychika ti to nedovolí, teda keď si už nastavená že chudneš tak funguje kontrolka 😀
ahojte.je tu niektora so senice alebo okolia co drzi dietu.ja by som chcela velmi schudnut ale nemam pevnu volu drzat ju sama,mislim dietu.
Ahojte, ja drzím diétu snažím sa, a to "len" vetou "cica nežer" , zmensila som porcie nevyprážam, źiadny fastfood, žiadne vecerne prezieranie pri telke - neratam zeleninku. Stiahla som si DVD zumba a cvičím. Za tri týždne mam dole 4kila. Viem voda prebytocna, ale zmenou stravy saupravi i latkova vymena a pojde to dole aj potom. Pomaly ale isto 🙂
mafinky odporucam vyborne 🙂 ja som tam to sladlo nedavala 🙂 aj tak boli super
Takze mam teflovovy plech na mufinky s 12 otvormi a z tejto davky vyde tak 12 susienok-muffinkov
2 kopcove lyzice psenicnych otrub
4 lyzice ovsenych otrub
2 vajcia
1/3 lyzicky kypriaceho prasku do peciva
umele sladidlo
75 g activie alebo nizkot. jogurtu
Pecie sa pri horkovzdusnej hore dole teplote 175-185 stupnov cca 15-20 minu.
5 den prva faza tesim sa na druhu :D
🙂 od jedu som ju rozbila 🙂 ale v pohode uz sme kupili novu svorke 😉 este ze nebola vtedy doma bo by ma zabila asi 😉 gratulujem k kilecku dole

@zabka88 o nasla som to tam dakujem za radu 🙂 len mam pocit ze budem musiet stale nieco varit piect 😒 ja mam dnes 8 den moj diety a ponej chcem skusit dukanku 🙂 kolko sa ti podarilo schudnut ???? a kolko si to udrzala 🙂