Kváskový chlieb počas chudnutia - áno/nie
Ahojte,zacala som pred casom chudnut, snazim sa upravit stravu a viac sa hybat. Mam ale velmi rada kvaskovy chlieb a pecenie ma bavi.
Rozmyslam, ci si ho mozem sem-tam upiect aj teraz, alebo je lepsie sa pecivu vyhnut. Mate s tym niekto skusenost?
Pomaha kvaskovy chlieb pri chudnuti, alebo to naopak spomaluje?
Dakujem za kazdy nazor.
Je uplne jedno co jes. Proste musi byt vatsi vydaj ako prijem aby si chudla.
Jasné, že si môžeš dať. Pečiva sa ja osobne vzdať neviem a tiež som pekne schudla. Ide len o to, aby si mala väčší výdaj ako príjem. To je celé.
Schudla som za 2 mesiace 5kg a pecivo jem vzdy na ranajky… jest mozes co len chces len musis byt v deficite ak chces chudnut
@klarissa25 toto je moj sen schudnut aspon 3kg ale vobec sa mi nedari, naoko nemam nadvahu ale po porodoch sa neviem vratit z 61 aspon na tych 58, prosim ta pridala si pohyb alebo len stravou?
Ja som jedavala domáci kvaskovy a schudla som. Pre toho, kto bez pečiva nevie existovať, je kvaskovy chlebík lepšia voľba ako taká bábovka. Daj si keď ti chutí, pri chudnuti nesmieš trpieť, inak hneď vyhoríš a vzdáš to.
Každému pri chudnuti pomôže niečo iné, niekto keď vyradí pečivo, niekto vyradí niečo iné, niekto jedáva ako predtým a iba si stráži kalorie. Mne osobne pomohli práve takéto malé kroky, ako je aj napríklad výmena pečiva za iné a pod. A práve sériou týchto mini krôčkov ktoré som v reálnom živote ani nepostrehla som dala dole 11kg za pár mesiacov a nič sa nevrátilo.
Kvaskovy chlieb nijak neškodí ak ho neješ na kilá, ako všetko ostatné.
Schudnut vieš aj keď ješ pečivo ale za mňa zbytočne hrozne naduva
Mam jednu zásadu pri chudnutí...nikdy sa počas chudnutia nevzdávaj jedla, ktore neskôr naspäť zavedieš (pokiaľ to nie je potrebné samozrejme)
Ja si dám aj šišky s džemom, aj chlieb so slaninou, aj opekané špekačky...als musí to vojsť do denného príjmu. Deficit.
Schudla som 25kg za 6mes a pecivo jem denne
Nie je to o pecive, to si treba uvedomit
Jasneze mozes. Dieta ma byt nieco, co ti ma pomoct a nie ta deptat.
S rozumom mozes jest vsetko. Ja si dam aj cokoladu (jeden rad raz za 2 tyzdne ak mi pride chut)
Schudla som za 2 mesiace 5kg a pecivo jem vzdy na ranajky… jest mozes co len chces len musis byt v deficite ak chces chudnut
@klarissa25 presne.... prestante uz blbnut s vylucovanim peciva zo stravy. blbost na n-tu