Kváskový chlieb počas chudnutia - áno/nie
Ahojte,zacala som pred casom chudnut, snazim sa upravit stravu a viac sa hybat. Mam ale velmi rada kvaskovy chlieb a pecenie ma bavi.
Rozmyslam, ci si ho mozem sem-tam upiect aj teraz, alebo je lepsie sa pecivu vyhnut. Mate s tym niekto skusenost?
Pomaha kvaskovy chlieb pri chudnuti, alebo to naopak spomaluje?
Dakujem za kazdy nazor.
Jasné, že si môžeš dať. Pečiva sa ja osobne vzdať neviem a tiež som pekne schudla. Ide len o to, aby si mala väčší výdaj ako príjem. To je celé.
Schudla som za 2 mesiace 5kg a pecivo jem vzdy na ranajky… jest mozes co len chces len musis byt v deficite ak chces chudnut
@klarissa25 toto je moj sen schudnut aspon 3kg ale vobec sa mi nedari, naoko nemam nadvahu ale po porodoch sa neviem vratit z 61 aspon na tych 58, prosim ta pridala si pohyb alebo len stravou?
Ja som jedavala domáci kvaskovy a schudla som. Pre toho, kto bez pečiva nevie existovať, je kvaskovy chlebík lepšia voľba ako taká bábovka. Daj si keď ti chutí, pri chudnuti nesmieš trpieť, inak hneď vyhoríš a vzdáš to.
Každému pri chudnuti pomôže niečo iné, niekto keď vyradí pečivo, niekto vyradí niečo iné, niekto jedáva ako predtým a iba si stráži kalorie. Mne osobne pomohli práve takéto malé kroky, ako je aj napríklad výmena pečiva za iné a pod. A práve sériou týchto mini krôčkov ktoré som v reálnom živote ani nepostrehla som dala dole 11kg za pár mesiacov a nič sa nevrátilo.
Mam jednu zásadu pri chudnutí...nikdy sa počas chudnutia nevzdávaj jedla, ktore neskôr naspäť zavedieš (pokiaľ to nie je potrebné samozrejme)
Ja si dám aj šišky s džemom, aj chlieb so slaninou, aj opekané špekačky...als musí to vojsť do denného príjmu. Deficit.
Schudla som 25kg za 6mes a pecivo jem denne
Nie je to o pecive, to si treba uvedomit
Jasneze mozes. Dieta ma byt nieco, co ti ma pomoct a nie ta deptat.
S rozumom mozes jest vsetko. Ja si dam aj cokoladu (jeden rad raz za 2 tyzdne ak mi pride chut)
Schudla som za 2 mesiace 5kg a pecivo jem vzdy na ranajky… jest mozes co len chces len musis byt v deficite ak chces chudnut
@klarissa25 presne.... prestante uz blbnut s vylucovanim peciva zo stravy. blbost na n-tu