icon

Má konjac čaj skutočne vplyv na chudnutie?

27. jan 2025

Baby naozaj sa z neho chudne??

Strana
z2
mandzula
28. jan 2025

@zara1357 ano, ano, maju to vymyslene filistinsky - maju tam vsunute carovne slovicko "moze" a su v klidku, ved nic negarantuju, ale na ludi, ktori hladaju skratky, to funguje. A vrecka smejdov sa plnia.

autor
28. jan 2025

@sense dakujem

autor
28. jan 2025

@bessie12 co ty boes omne ci mam
Zdravie silu a cas cvicit

bessie12
28. jan 2025

Kto chce hľadá spôsob. Kto nechce, hľadá dôvod.
Asi toľko k tomu.
Včera mi odišlo ľavé rameno. Takže žiadne extra cviky teraz nemôžem cvičiť. Ale tých 30 minút na páse ma nezabije. Keďže ten pás som začala používať len pred pár dňami, tak zatiaľ mam len chôdzu a neskor postupne sa to bude zvyšovať. Ako vzdialenosť, tak aj intenzita a čas cvičenia.

Zo žiadnych čajov či tabletiek neschudneš. Takto to bohužiaľ nefunguje.

nelka93
28. jan 2025

Áno chudne sa z neho, ale len pokiaľ nezeres spolu s čajom mekace, sladkosti segedin so 6.knedlami, a kadejaké kalorické hluposti, respektíve, keď nejes radšej už nič. Netreba byť leniva a pohnúť tlstou ritou a schudneš

natalka13
28. jan 2025

🤦🏼‍♀️ fakt veris caju? nedas si poradit tu od kociek co uz s tebou. nic ine ako kaloricky deficit nefunguje ci s cajom ci bez caju.

autor
28. jan 2025

@nelka93 nezwrem lebo segin a mekace nemozem

taktotedanie
28. jan 2025

Nekrachuju to len ty si leniva a vypapkala si si pneumatiku na bruchu a celulitidu na stehnach 🤷🏻‍♀️

taktotedanie
28. jan 2025

Zacni cvicit a jest ako mas a nie da prepchavat

nelka93
28. jan 2025

Nepochopila si pointa. Držím palce, potom ale nepíš ak budeš mat jojo efekt

viestta
28. jan 2025

tak si pribrala z niecoho ineho, skus si napisat co za tyzden zjes a potom si to spocitaj. Este lepsie je naskladat to na jednu kopu a hned uvidis, ze ti caj netreba, len povyhadzujes z tej kopy hluposti a nahradis ich zeleninou a bielkovinami

nelka93
28. jan 2025

@nelka93 pointu

monillia
28. jan 2025

Vieš čo keď nemáš čas kontrolovat stravu, nemáš čas a silu nejako cvičiť, kúp si ten čaj a potom nám o 6 mesiacov napíš koľko kg si tým zázrakom schudla.

macatt
28. jan 2025

Čaj môže fungovať☝️, ak si ho dáš napríklad večer namiesto čokolády, čipsov, lebo často nie sme hladní, ale smädní… popíjaním čaju človek zamestná hlavu aj ruky a zabudne na vyjedanie blbostí.. určite vyskúšaj😊
Mám to vyskúšané tiež..

clementisa
4. feb 2025

Skús atómovú diétu môžeš sa najesť koľko chceš a budeš chudnúť našla som na nete rýchla diéta môžeš dať dole aj šesť kíl za týždeň mám to overené

Strana
z2