Má konjac čaj skutočne vplyv na chudnutie?
Baby naozaj sa z neho chudne??
@sense dakujem
@bessie12 co ty boes omne ci mam
Zdravie silu a cas cvicit
Kto chce hľadá spôsob. Kto nechce, hľadá dôvod.
Asi toľko k tomu.
Včera mi odišlo ľavé rameno. Takže žiadne extra cviky teraz nemôžem cvičiť. Ale tých 30 minút na páse ma nezabije. Keďže ten pás som začala používať len pred pár dňami, tak zatiaľ mam len chôdzu a neskor postupne sa to bude zvyšovať. Ako vzdialenosť, tak aj intenzita a čas cvičenia.
Zo žiadnych čajov či tabletiek neschudneš. Takto to bohužiaľ nefunguje.
Áno chudne sa z neho, ale len pokiaľ nezeres spolu s čajom mekace, sladkosti segedin so 6.knedlami, a kadejaké kalorické hluposti, respektíve, keď nejes radšej už nič. Netreba byť leniva a pohnúť tlstou ritou a schudneš
🤦🏼♀️ fakt veris caju? nedas si poradit tu od kociek co uz s tebou. nic ine ako kaloricky deficit nefunguje ci s cajom ci bez caju.
@nelka93 nezwrem lebo segin a mekace nemozem
Nekrachuju to len ty si leniva a vypapkala si si pneumatiku na bruchu a celulitidu na stehnach 🤷🏻♀️
Zacni cvicit a jest ako mas a nie da prepchavat
Nepochopila si pointa. Držím palce, potom ale nepíš ak budeš mat jojo efekt
tak si pribrala z niecoho ineho, skus si napisat co za tyzden zjes a potom si to spocitaj. Este lepsie je naskladat to na jednu kopu a hned uvidis, ze ti caj netreba, len povyhadzujes z tej kopy hluposti a nahradis ich zeleninou a bielkovinami
Vieš čo keď nemáš čas kontrolovat stravu, nemáš čas a silu nejako cvičiť, kúp si ten čaj a potom nám o 6 mesiacov napíš koľko kg si tým zázrakom schudla.
Čaj môže fungovať☝️, ak si ho dáš napríklad večer namiesto čokolády, čipsov, lebo často nie sme hladní, ale smädní… popíjaním čaju človek zamestná hlavu aj ruky a zabudne na vyjedanie blbostí.. určite vyskúšaj😊
Mám to vyskúšané tiež..
Skús atómovú diétu môžeš sa najesť koľko chceš a budeš chudnúť našla som na nete rýchla diéta môžeš dať dole aj šesť kíl za týždeň mám to overené

@zara1357 ano, ano, maju to vymyslene filistinsky - maju tam vsunute carovne slovicko "moze" a su v klidku, ved nic negarantuju, ale na ludi, ktori hladaju skratky, to funguje. A vrecka smejdov sa plnia.