icon

Mačingovej diéta a kojenie

siska410
13. jan 2015

Kedy môžem začať s detoxom mám 4-mesacnu cerku a kojim môže jej to ublížiť alebo to nema vplyv na mliečko

kiki68
14. jan 2015

podla mna to nema vplyv, je to vlastne iba striktnejsia bezlepkova dieta. Ako ten prvy tyzden to mozno moze mat vplyv na to mlieko asi na tu chut ale potom je to tam uz take dost dorovnane. Hlavne ja som sa zacala citit po tej diete velmi dobre konecne. Neviem ci to nazvat uplne detox, ale clovek zacne jest normalne veci a prestane sa napchavat sprostostami. Skor o tom to je. Hlavne si pozri tie prve tyzdne toho programu a uvidis ci tam vyskoci nieco,co mas odskusane, ze dietatko neznasa ked zjes. Ak tam nic take nenajdes, tak neni problem. Keby zbadas zmenu tak to cele prerusis a posles do kytek na cas kedy budes kojit.

tina1988
14. jan 2015

ahoj, ja som zacala s detoxom podla Macingovej ked mal maly asi 5 mes. Kojila som a vsetko bolo v pohode. Nemalo to vplyv na mliecko a nemyslim si, ze by to mohlo uskodit. Ved tam je kopec zdravych veci a vitaminy sa dostanu cez mliecko aj k dietatku 🙂

bajana
14. jan 2015

@siska410 som na tom uplne rovnako a chcem zacat od februara...bojim sa ale absencie masa, tak to budem predtym konzultovat s pediatrickou....hoci problem to asi nebude, existuju aj mamy vegeterianky, ktore normalne dojcia

siska410
autor
14. jan 2015

Ja len ze ked to je detox či to nepôjde von aj cez to mlieko ono tam nemá čo škodiť

siska410
autor
14. jan 2015

@tina1988 ešte mám takú otázku do boršču si dávala čo lebo kamaratka podľa knihy je kapusta ale druhá zas poslala recept Z internetu a tam bola paprika

tina1988
14. jan 2015

@siska410 - ja som sla podla knihy a tam bola kapusta. Ale niekde som citala ze paprika sa pouziva ako nahrada za kapustu, ak niekomu kapusta vadi. Tak je na tebe ktoru z tych 2 veci si tam das 🙂

siska410
autor
14. jan 2015

@tina1988 ďakujem pekne za radu prenosných