Mala by som schudnúť na 50 kg?
aktuálne mám 53-54kg, meriam asi 172cm... tučná nie som ani teraz, ale keď som zvykla mávať okolo 50kg, cítila som sa lepšie... na druhej strane som non-stop musela riešiť kalórie, lebo aj malé prekročenie kalorického deficitu, spravilo vo váhe rozdiel... teraz sa nemusím absolútne obmedzovať a váha mi stále stojí, akurát sa často cítim nekomfortne a nafúknuto... má podľa vás zmysel vracať sa späť k 50kg, keď viem, že sa budem trápiť rovnako ako teraz akurát, kvôli inej príčine?
50 kg na tu vysku je malo, chod do posilky
@anonym_autor Neviem čo chceš chudnúť pri tvojej váhe a výške. Ak si nafúknutá, hľadaj inú príčinu.
Akurát ak chceš cvičiť, tak tie silové ako radi príspevok vyššie.
@anonym_autor chudnut? No to urcite nie. Skor ako radia, spevnit telo.
strašne si chudááááá, treba nabrať 😮 presne som mala ten problém, schudla som až príliš a nevyzeralo to pekne 😏
@anonym_autor čo tak pribrať ešte aspoň päť osem kg,to bude rozumnejší nápad
presne tak - netreba chudnut a sledovat kila. Dolezite je mnozstvo svalov v tele. Zacni chodit do fitka, kde sice mozno na kila naberies ale aspon budes mat pekne vytvarovanu postavu. Kila nie su vsetko.
inak je rozdiel mať 50kg a nemať ani gram svalovej hmoty a mať 60kg a mať svaly. na tvoju výšku je 60kg ideál, keď nie možno aj viac 😀 a netreba riešiť v tvojom prípade kalorický deficit, skôr si nastav stravu tak, aby si prijímala viac kcal 😁
Skor si chuda, tam urcite nie je z coho chudnut, ak sa citis nafuknuto, ries travenie…
Jezkovi voci, ked som mala 50 kg pri vyske 152 cm, tak som bola kocka, pri Tvojej vyske to je fakt zeeee...kosti Ti musia trcat...🤔
@anonym_autor čo tak pribrať ešte aspoň päť osem kg,to bude rozumnejší nápad
@minenkaa súhlasím
@anonym_autor to je malinko...ja som vazila 51kg pri 167cm na vyske. Ideal bol 58kg a bola som stale chuda.
Urcite ostan tak ako to mas.
Ja mam 168cm,60 kg a som tlsta. Uz vela ludi mi povedalo ako som pribrala. Takze uz musim so sebou nieco robit
Ja mam 168cm,60 kg a som tlsta. Uz vela ludi mi povedalo ako som pribrala. Takze uz musim so sebou nieco robit
@podbel2512 opäť opakujem, je rozdiel mať 60 kíl tuku a 60 kíl svalu 😀
Chudnúť nepotrebuješ len vyformovať a zistiť aké potraviny ti nerobia dobre.
Na nafukovanie mi pomohol prerušovaný pôst. Študuj co môžeš jest a kedy. Úpravu sa ti. Nemusíš ani cvičiť ani sa trápiť len zmeníš stravu a to mesiaca dvoch to pôjde aj bez tvojej ďalšej snahy
Pre Boha 172 cm a 50 kg? No tak to urcite nie. V tom prípade som ja morbidne obezna. Mam 175 cm a 68 kg. Nosím veľkosť 40.
@anonym_autor Ja pri výške 169 ked som mala chvíľu 52kg tak som bila veľmi chudá,utlučka..nikdy by som nechcela už tak byť chudá.
Meriam 170 cm a keď klesnem pod 57 kg, cítim sa veľmi chudá, kostnatá a tak nežensky .Aj sa ma ľudia zvykli tak netaktne pýtať, že prečo som taká chudá. Nebol to kompliment ,ani závisť. Najlepšie sa cítim ,keď mám 60 kg. Cvičím tak rekreačne, na na nohách a bruchu to trochu vidno a v strave sa nekontrolujem a jem tak ,ako mi chutí.
Ak si nafúknutá treba riešit zloženie stravy. Ak si neforemna treba silový tréning. Chudnúť určite nepotrebujes
Jeden môj kamarát má na takéto trefnú repliku:
Tak zrob, žeby ci bulo dobre!
@anonym_autor to že sa cítiš nafuknuto nie je kvôli váhe, ale kvôli strave

@anonym_autor skôr začni silovo cvičiť