icon

Mám dať na jednorázovú kryolipolýzu 70 eur?

ssisska
28. júl 2013

Oplati sa mi dat na tento jednorazovy zakrok 70 eur?Neviem ake mate s tymto skusenosti ale ja este ziadne.Viem len ze ide o zmrazenie tukov.Vraj je to perfektne a po troch tyzdnov mam ten zmrazeny tuk dole.Tak neviem ci tomu verit alebo nie!?Majitelka toho estetickeho centra mala postavu stihlu ako prutik.Tak hadam na tom nieco pravdy bude.

sissy27
•
28. júl 2013

@ssisska neviem, na zľavových portáloch to stojí okolo 10-15€, tak sa mi zdá tá cena dosť prehnaná... a hlavne po jednom ošetrení výsledok určite vidieť nie je, treba viackrát opakovať s odstupom niekoľkých týždňov, takže ak ti ide o schudnutie do plaviek na túto sezónu, tak je neskoro... poznám pár báb, čo absolvovali, nejakú zmenu k lepšiemu vidno je, ale podotýkam, že u nich sa jednalo len o malú kozmetickú úpravu cca 2cm, nič v štýle 10kg za týždeň dole...

ssisska
autor
•
29. júl 2013

Ano ale tie 10- 15 eurove zlavy su neake podradne a neodborne,radsej si zaplatim u odbornika za adekvatnu sumu penazi kryolypolyziu ako neaku zlavu,kde vlastne pracuju ludia ,co nemaju ziadny certifikat na osetrenie.

01fialka01
•
29. júl 2013

@ssisska Ahoj... No, aj ja som si to chcela dat spravit....ale samozrejme som si pred tym precitala o tom, co ma caka a ked som sa preklikala tu na MK k jednej kocke, ktora tu dala fotky ako jej to ublizilo, ako jej ta procedura zamrazila pokozku az tak, ze potrebuje plastiku.... Nedala by som si to nikdy....

01fialka01
•
29. júl 2013

@ssisska Pozri si temu "KRYOLYPOLYZA A VASE SKUSENOSTI S NOU" str:2 😉

sissy27
•
29. júl 2013

@ssisska tá kryolipolýza je toľko na zľavách nie preto, žeby ju robil niekto v pivnici bez certifikátu,ale preto, že je toho strašne veľa a nepredáva sa to za 70€ tak ako by chceli a samozrejme hodnota tejto atrakcie nie je ani len tých 10€.. túto informáciu máš určite od tej pani, ktorá by ti ju rada spravila za 70€ a je asi jediná certifikovaná na celom Slovensku a v širokom okolí 😅 nie je to operácia, na ktorú by sa u nás vyžadoval titul z medicíny, ten certifikát získa po krátkom školení každý, koho električka nezrazí, asi tak...

graceful9
•
29. júl 2013

@ssisska ja som tiež bola u certifikovanej za 14 euro a žiaden efekt 😅

sisaha
•
29. júl 2013

@ssisska ja som bola v ustave lekarskej kozmetiky - certifikovana firma a stoji to za dva prdy.. takze ak si myslis, ze ked das 70 eur alebo 300 eur tak to bude o to ucinnejsie, si na omyle.. Argumentacia, ze majitelka je stihla neznamena, ze svoju postavu ma z kryo.. Takisto ti nepomoze ani cez zlavovy portal za 10 eur. Ak chces schudnut a vytvarovat si postavu, treba zmenit jedalnicek, upravit stravu a zacat cvicit. Mne sa osvedcila tato kombinacia.

maruska24
•
29. júl 2013

@sissy27 že koho električka nezrazí 😀 😀 😀 😀 😀

@ssisska skús a uvidíš. Všetko je to aj tak o genetike a o nejakej tej životospráve. vštky tieto kryo a lymfo je ti na nič, ak to nebudeš absolvovať pravidelne. Veď si len predstav, že za tých 70 EUr by stačilo prísť raz a budeš ako prútik. Veď to by tam boli rady a nebolo by už ženy čo by sa sťažovala na svoju postavu.

Sama som kvôli problemovej partii absolvovala niečo podobné. Pracovníčka len híkala ako mi to veľmi pomohlo a ako som po polhodine stratila zo stehien 3 cm 😀 . No neskutočne mi to polichotilo a potom som sa aj cítila tak, že som vhodná už len do katalogu na plavky 😀 😀 😀 . moje nadšenie razom vyprchalo, keď som sa doma pozrela do vlastného zrkadla a uvidela presne to čo aj predtým. 😀 😀 akurát že som bola o niekoľko eur ľahšia.