Mám komplexy s mojich malých pŕs.
Ahojte Kočky, viem, že toto nepatrí asi do tejto témy a do tohto fóra ale neviem kam inam by som to napísala. Mám taký problém.
Ja mám 22 a môj priateľ 33. Medzi nami je krásny vekový rozdiel a absolútne nie je problém. 11 rokov som vyrastala sama, lebo všetci boli v zahraničí a ešte k tomu som mala na starosti o rok mladšieho brata, dom, platby, ubytovanie a zbytok si asi viete predstaviť čo ešte k tomu...
S týmto priateľom sme len krátko no bohužiaľ vznikla takáto téma.... na začiatku vzťahu mi povedal, lebo si chcem dať spraviť umelé prsia
, že j jeho ex mala malé prsia...len vraj sa zle vyjadril...A ja mám teraz a pred nim vyzliect alebo mi ke až nepríjemné keď sa ma dotkne lebo hneď pomyslím na to čo mi povedal...m ďalej... mám trošku ale len trošku plnsiu postavu a široké boky. Pred pár mesiacmi som bola v obchode a vravela som že bože aká pekná sukňa ale je veľká ešte ak na moju riť, a on mi povedal tak to musí byť veľká sukňa ale riadne.... veľmi zle mi to padlo.....A mám brutálne komplexy od tej doby... každý boží deň mi povie aká som krásna, že vyzerám brutálne a sexy... A to ani nevravím že sex máme tak keď máme čas 8x denne a inak cez týždeň tak 3-4x denne...vraj vždy ma na mňa chuť ale jednoducho sa neviem cez to preniesť..... nejaké rady? Je pre mužov dôležité aby mala žena veľké prsia? A ako sa mám cez toto preniesť? Bohužiaľ už 6 rokov mám takéto komplexy zo seba nakoľko ex priateľ ma neskutočne ponižoval aj pred svojimi kamarátmi, starší bratia ma urážali za to ze mam velku riť a podobne.... veľa noci, mesiacov som preplakala, trápila sa anorexiou až to prešlo do bulimie, kde som sotva zvladla ten boj...
Potom som pribrala a skončila som zase tam, kde som aj bola..bohužiaľ stále to pretrváva aj od kamarátov. Vraj to oni berú ako srandu, ale slová majú ťažkú váhu. Prosim vas, máte nejaké rady? Áno viem že je kopec inych a dôležitejších problémov ako toto, ale bráni mi to v rozlete a aj v založení rodinky po ktorej túžim. Prosím poraďte. Ďakujem za každú jednu radu, správu, názor či už dobrý alebo zlý.
Btw sex mate 8x denne 😆😁to asi cely den pre.. a ty riesis blbosti ze aj jeho Ex mala male prsia ved to Nie je kritika iba fakt on tym nemyslel nic ..a stou mega velkou suknou asi len srandoval. Trtkoši stebou jak kralik tak ver tomu ze sa mu pàčiš. Slova su menej ako čin.
@montemotherone neviem čo trepeš,že by som mala byť masochistka.Určite som neni drbnutá,aby som bola s chlapom,čo ma ponižuje,taká chudera nie som..Sa nauč čítať a chápať zároveň,ale to ti očividne nejde! To ex ju ponižoval pred kamarátmi,nie tento súčasný..Takže ak by toto urobila ona teraz,tak je to prejav úbohosti.
@lindusss2016 ah paaane na nebi, pocuvaj, trochu vela toho kona uz na teba, trosku nadhladu, hladas problem, kde nie je...
@via88 ja vobec problemy nehladam a diskusie na konovi vo mne nevzbudzuju vasne, len mi to prislo od teba take... no nvm... kona na mna vela nie je, o to sa bat nemusis. Prajem ti pekne sviatky s ludmi, pre ktorych si najkrajsia na svete ty 😊
@lindusss2016 no prislo ti to take cele mimo, ved moze poslat a nemusi, typek tu prispieva casto, javi sa nad vecou, vtipny, som zvedava aka je ta manzelka kocka, normalne vies, lebo som zvedava, ako vyzeraju, viem, ze su mladi par... tak toto neviem ako silno predpojaty, alebo, a fakt bez urazky, zakomplexovany (?) clovek (lebo vazne si to z fleku “odhadla” len akosi nespravnym smerom), musi vymysliet, ze ziadam nutne zverejnit foto, aby som mohla niekoho skomentovat a rovno este aj zhodit... na to sa hej najviac tesim ako si kopnem do niekoho... 🤔
@via88 ale ved to som ti nikde nenapisala, ze ju chces zhodit, to si si uz sama vydedukovala, tak potom kto je predpojaty? Ver, ci nie, ja fakt nie som zakomplexovana ani omylom 😁 mozno vo veku autorky som mala nejake komplexy, ktore vyplyvali z toho, ze som si nebola ista svojimi kvalitami, ale clovek dospieva, zmudrie, zacne si na sebe vazit ine veci... prave preto ma vobec nezaujima, ako vyzera najkrajsia zena sveta, lebo viem, ze pre kazdeho chlapa je to (mala by to byt) ta, vedla ktorej sa zobudza. Ja som veruze uz davno pochopila, ze krasa je veeelmi relativny pojem a ta fyzicka aj velmi lahko pominutelna... a krasu naozaj neriesim. Ja sa sama sebe pacim, lebo sa mam rada. Pacia sa mi aj moje kamaratky, lebo ich mam rada. O tom to cele je, krasa vychadza zvnutra. preto som nepochopila, na co ty chces vidiet jeho zenu, ktoru vobec nepoznas. Objasnila si mi to, ze zo zvedavosti, ok beriem, viac uz na tom nemam co rozoberat, tak este raz ti prajem pekne sviatky, ja idem balit darceky 😁
@23121974 daj si nieco na upokojenie. Očividne nezvládaš predvianočnú atmosféru 😏
@montemotherone Blbka ako ty,čo nevie čítať a chápať zároveň tu začne trepať úplne od veci 🙊
@23121974 aj by som na tvoju adresu niečo napísala, ale nie som primitív tvojho rangu chúďa
dobry den mam hrozne komplexy s malych prs co mam robit

@via88 proste mi to prislo od teba uplne blbe, ze pytas fotku jeho a jeho zeny, ako dokaz coho vlastne? Ty, ktora sama nemas svoju fotku v profile. On keby chcel tie fotky zverejnovat, tiez ma na to profil, ale zjavne nechce.