icon

Mám pokračovať v chôdzi na bežiacom páse druhý mesiac?

29. máj 2025

Mam 2 ročne dieta a chodím na beziaci pas len chodu pomalú rýchlu nebeham
Pribrala som 20kg trocha som schudla cítim na bruchu ale chodím 3 týždne a akosi ma to veľmi nebaví keďže len trocha som z brucha schudla
Mam ešte skúsiť druhý mesiac ?

selena_luna
29. máj 2025

Ja som si kupila maly steper na doma a teda vysledky som videla na zadku takmer okamzite, na bruchu velmi velmi neviditelne. Ak vsak chces schudnut, kontroluj si prijem kalorii cez kaloricke tabulky. Brucho sa robi v kuchyni zial. Plus, nemas diastazu? Netreba spevnit core cez specialne cviky?

kristina_969
29. máj 2025

Dobrý deň prajem, kľudne mi napíšte 💌😊 samozrejme brucho sa chudne najťažšie a je to odrazom toho ako sa človek stravuje a cíti.. 😊

stellarstar
29. máj 2025

A čo s tým ma 2 r dieťa?

danniiee8
29. máj 2025

Ja som začínala asi 2 mesiace len chôdzou kým som nabrala kondičku a až potom som začala opatrne behať a začalo ma to baviť. Takže nevzdávať to. I keď ako je písané vyššie- strava je základ, dôležitý je každý krok.

vler
29. máj 2025

Nie, mas to po mesiaci zabalit...

januska12323
29. máj 2025

Keď ťa to nebaví nájdi iný šport a kontroluj čo ješ.

mogaa
29. máj 2025

A aké výsledky očakávaš po 3 týždňoch? tých 20kg si tiež nepribrala za mesiac, ale niekoľko mesiacov....

viestta
29. máj 2025

ked si trochu (trochu je mozno kilo?) schudla po mesiaci, tak tych 20 kil schudnes po 20 mesiacoch (alebo aj nie).

vanilkovazmrzka
29. máj 2025

Tak sa prechadzaj vonku ked ta to takto nebavi. Ja nechapem co z tohto ludia maju, ze vonku krasne a oni budu radsej chodit na pase v smradlavom fitku 😅

domkakvet
29. máj 2025

Ano, treba este pokracovat a lepsie by bolo keby zapojis aj beh.

taktotedanie
29. máj 2025

Ja sa normalne cudujem, ze za taky kratky cas si predsa nieco schudla a nemotivuje ta to pokracovat dalej? Akoze halooo 🤦🏻‍♀️
Ani tych 20kg si nepribrala za mesiac tak necakaj, ze ich za mesiac schudnes! Preco by si mala prestat ak si sa na to dala a mas vysledky?

autor
29. máj 2025
@selena_luna

Ja som si kupila maly steper na doma a teda vysledky som videla na zadku takmer okamzite, na bruchu velmi velmi neviditelne. Ak vsak chces schudnut, kontroluj si prijem kalorii cez kaloricke tabulky. Brucho sa robi v kuchyni zial. Plus, nemas diastazu? Netreba spevnit core cez specialne cviky?

@selena_luna neviem ci mam diastazu .... mam ist ku obvodnej dr ?

rozculena
29. máj 2025

k súkromnému fyzioterapeutovi,čo by s tým obvodná asi robila

simik22
29. máj 2025
@selena_luna

@selena_luna aký prosim stepper ?

autor
30. máj 2025
@rozculena

k súkromnému fyzioterapeutovi,čo by s tým obvodná asi robila

@rozculena ale obvodná mi potrebuje dat papierik ku fyzio....

autor
30. máj 2025
@selena_luna

@selena_luna a ak mam diastazu co sa da sa tým robiť??????

nelka93
30. máj 2025

Cvičiť špeciálne cviky na diastazu. A hlavne brucho sa chudne v kuchyni. Čiže ak chodíš na páse a potom to zapijes kolou a žiješ chrumkami alebo sniclou, tak neschudnes. Ja som z brucha a pasu schudla dokopy cez 40 cm a nikdy som na páse nechodila

lubkovaandrejka
30. máj 2025

K sukromnemu fyzio papier nepotrebujes

lubkovaandrejka
30. máj 2025
selena_luna
30. máj 2025

Vygoogli si cviky na diastazu. V podstate treba posilnit stred tela, ale pomaly, postupne setrnimi cvikmi, ktore tiez posilnuju panvove dno. Necakaj vysledky o tyzden, je to dlhodoby boj. Ano nemusi to byt hned diastaza, mozu to by "len " ochabnute svaly. Aj tu plati ze postupne pomaly setrne, urcite nie hned 500 brusakov, lebo tym si skor ublizis ako pomozes. Ak nevies, investuj do fyzioterapie, je to dolezite, nepodcen to.

selena_luna
30. máj 2025
@simik22

@selena_luna aký prosim stepper ?

@simik22 nieco taketo, mini stepper, za 20ku na bazosi. S 2 malymi detmi si len tak nevybehnem von sama, tak kym sa hraju, ci spia, ja si posteppujem a stale ich mam na ociach. Aj s cinkami sa da, zapajat ruky...

simik22
30. máj 2025
@selena_luna

@simik22 nieco taketo, mini stepper, za 20ku na bazosi. S 2 malymi detmi si len tak nevybehnem von sama, tak kym sa hraju, ci spia, ja si posteppujem a stale ich mam na ociach. Aj s cinkami sa da, zapajat ruky...

@selena_luna ďakujem. Ja ho mám len som ho ešte nevyskúšala 🤣