Manžel mi nedovolí jesť sladkosti
Baby, vždy som bola stihlucka, no tehotenstvom plus komplikáciami po pôrode som pribrala 30kg 🙈 už sa mi podarilo schudnúť 10 ale niekde som sa zasekla a nejde to, nechce sa mi ani cvičiť ani dietovat…proste som guľa a manželovi to strasne vadí (keby som vyzerala takto za slobodna si so mnou nikdy nezačne). Najnovšie keď sme v obchode a chcem si kúpiť nejakú sladkosť/kolac tak mi to vyhadzuje z košíka že nech sa na seba pozriem. No cítim sa vtedy dosť blbo. Normálne sa bojím že sa mu o chvíľu zhnusim, no neviem sa dokopat do ničoho. Kde zobrať pevnú vôľu a schudnúť?
A jak ti pan manžel jinak pomáhá s tim, aby jsi zhubla krom toho, ze vyhazuje sladkosti z kosiku?
Dava ti prostor k tomu, aby sis mohla jit zacvicit, zabehat, zaplavat, projit se? Stara se o deti, abys byla odpocata a mela enegii venovat se sama sobe?
Navari doma něco zdravého, chutneho?
Kazda mame obdobi, kdy jsme plne energie, kdy mame vuli a silu menit veci, ktere nejsou idealni. A pak mame zase obdobi, kdy to proste nejde. Kdy nemame motivaci, kdy nemame drive. Zenske, co tady machruji, taky jednou padnou do diry, ze ktere se jim zle poleze ven…zivot takovy proste je.
Zkus zacit s uplne malymi cili -napr. dneska si zacvičím 20 min pilates. A nebo- udelam si zdravou vyvazenou veceri, nedam si cukr do kafe- vymenim sladkost za jogurt s ovocem. Napis si to nekam jako svuj cil a odhakni si to jako uspech. Zkus si uvedomit, ze nejde o manzela, ani o to, jestli ho přitahuješ nebo ne. Pokud bude chtit, najde si jinou, i kdyby jsi byla Miss World. Jde o tebe a tvoje zdravi. Jde o to, ze chces byt zdrava fit mamka pro svoje deti, chces jim stihat, chces je videt, jak maturuji, chces byt fit babicka pro vnoucata. Zkus sama pro sebe zmenit po kruckach svou zivotospravu. Pujde to! Verim ti!
@elzu Ona nepísala, že sa jej chce cvičiť, ale je unavená. A prepáč, ale ani mne muž nevarí večeru a dokážem si zacvičiť..
@ibatanecnica Názor nikomu neberiem. Ja som napísala, tak ako to cítim ja a aj keď mám nadváhu sa cítim dobre v mojom tele. Podľa mňa každá žena je krásna, len treba sa vždy vhodne obliecť a nastajlovať. A samozrejme z nadváhy môžu vzísť zdravotné problémy, ale tie sa nevyhýbajú ani ľuďom, ktorí dodržiavajú životosprávu a cvičia. A mne možno raz tá nadváha pomôže, keď budem mať zdravotné problémy, tak budem mať z čoho chudnúť.
@carcarla stajlovat a môže koľko chce, ale doma pred mužom to ťažko zakryje.
Ono sú chlapi čo majú štíhle ženy a neznesu aby pribrali a potom sú tu aj chlapi čo sa im pri 60 kg babe ani nepostaví a potrebujú riadnu aspoň 100 kilovu a vtedy je to pre nich to pravé
Ľudia sú rôzni
Ľutujem, že som ti niečo poradila, asi to aj vymažem.
@carcarla Pekne si obhájila svoju nadváhu😅 A povedz mi ako sa nastajluješ doma v postelí? Či robíš fyzický akt lásky v skafandri?
🤣🤣
@lesiiaoldi Neobhajujem svoju nadváhu, vyzerám dobre aj s kilami navyše, takisto ako veľa iných žien s nadváhou vyzerá lepšie keď nie sú ako rebriny. A každému sa páči niečo iné, ako sa hovorí 100 ľudí, 💯 chuti. A ako som už písala, ja sa cítim vynikajúco vo svojom tele a aj vynikajúco vyzerám a nič sa na tom nezmení. To,že po mólach chodia vychrtnute modelky a všade sa presadzuje kult krásy neznamená,že my krásne proporčne ženy by sme sa mali zle cítiť alebo hanbiť zato,že nás Pán Boh obdaril kyprymi tvarmi a cítime sa vo svojej koži viac než dobre a preto nepotrebujem ani skafander 😁😁😁😁, lebo som krásna a príťažlivá ako má stvoril Boh.
@lesiiaoldi Neobhajujem svoju nadváhu, vyzerám dobre aj s kilami navyše, takisto ako veľa iných žien s nadváhou vyzerá lepšie keď nie sú ako rebriny. A každému sa páči niečo iné, ako sa hovorí 100 ľudí, 💯 chuti. A ako som už písala, ja sa cítim vynikajúco vo svojom tele a aj vynikajúco vyzerám a nič sa na tom nezmení. To,že po mólach chodia vychrtnute modelky a všade sa presadzuje kult krásy neznamená,že my krásne proporčne ženy by sme sa mali zle cítiť alebo hanbiť zato,že nás Pán Boh obdaril kyprymi tvarmi a cítime sa vo svojej koži viac než dobre a preto nepotrebujem ani skafander 😁😁😁😁, lebo som krásna a príťažlivá ako má stvoril Boh.
@carcarla jasné, ale teba tak Boh stvoril a ona bola stihla a neskutočne pribrala. Tvojmu manželovi sa páčis a jej.manzelovi ona nie. Ty ma späť kíl navyše a ona má 20 kg navyše. Ty sa.nenozes s ňou porovnávať.
@carcarla sranda, ako si niektoré ženy myslia že keď ich označíš za obézne je to urážka...ale absolútne v pohode si tie štíhle/chudé môžu urážať a označovať ich za "vrece kosti... rebriny..."
Haló, spamätajte sa.
Žena spokojná sama so sebou nebude takto urazkivi nazývať druhé
Nechapem autorka ,fakt nechapem ze Ta nedokaze nakopnut fakt, ze vlastny muz sa za Teba hanbi ako pises a vsetci na Teba pozeraju ako vyzeras. Ja sama by som sa hanbila ako pes. Preber sa pre boha lebo potom budes fnukat ked odide alebo sa Vam rozpradne vztah a celkovo rodina ( nezabudni ho potom obvinovat ze za to moze len on ). To Ti to stoji za to? Nepoviem pol slova keby si chora, to plne chapem ked niekto zial priberie alebo sa z liekov zavodni. Si leniva :/
@carcarla Pekne si obhájila svoju nadváhu😅 A povedz mi ako sa nastajluješ doma v postelí? Či robíš fyzický akt lásky v skafandri?
🤣🤣
@lesiiaoldi a ty nestahujes brucho? A ked lezis na chrbte brucho tak nevycnieva. Ked si na bruchu tak ho zase nevidi 😆 hlavne je nebyt na boku
@carcarla prečo, keď sa ty cítiš tak výborne a krásna aká si, máš potrebu iné ženy, ktoré sú štíhle, nazývať rebrinami? To, že si sama so sebou spokojná je super, ale nemusíš preto ponižovať krásu iných žien za to, že sú štíhle. A nie, ja vonkoncom nepatrím medzi tie "rebriny", ale veľmi mi tieto posmešné označenia vadia na oboch táboroch.
@carcarla super, seba s nadvahou nazves krasnou a do modeliek si nezabudnes kopnut ze su vychrtnute. No, vnutorne krasna asi nebudes. Neviem si predstavit prist k tlstej babe a povedat dajme tomu : no ty si dobre vyzrata ..
No teraz pozeram ze sme sa ozvali viacere 😃
@lesiiaoldi a ty nestahujes brucho? A ked lezis na chrbte brucho tak nevycnieva. Ked si na bruchu tak ho zase nevidi 😆 hlavne je nebyt na boku
@ibatanecnica 🤣
@ibatanecnica jasné, že sťahujem brucho. Ako si to zistila?😂
Dúfam, že rovnako aktívny je aj inde. Koľkokrát prišiel s tým že na 3- 4 hodiny bude s dieťaťom aby si ty mohla ísť do fitka? Dúfam že ti aspoň zdravo varí a sám sa zdravo stravuje aby ťa motivoval. Verím že ti povie že ťa ľúbi a záleží mu na tvojom zdraví a bojí sa o teba. A nie štýlom nepostaví sa mi z teba, tak schudni ty lemra.
no... zalezi ci si mala predtym 45kg, alebo 70kg... lebo ak riesi ze mas 65kil a ide sa potentovat, tak je divny, ak mas 90kil tak moze mat co to proti,ale jeho styl je teda dost neprijatelny. Mne keby chlap nieco vylozil z kosika, drbnem mu nablizsou tazkou vecou po hlave, nech sa spamata a dam si to do kosika naspat... pripadne jemu vyhazdem polku kosika :DDD kto je on aby rozkazoval, co si mam kupit? taku nehrali ani keby som dve kila cokolady denne zjedla.
Ty zacni cvicit a chudnut kvoli sebe, nezabudni na jeho spravanie... a ke dbudes fit, tak mu to daj vyzrat :D neviem ako sa sprava v inych veciach, ale mam podozrenie, ze to nebude velmi laskavy milujuci muz... (mozno mu krivdim.. no)
no... zalezi ci si mala predtym 45kg, alebo 70kg... lebo ak riesi ze mas 65kil a ide sa potentovat, tak je divny, ak mas 90kil tak moze mat co to proti,ale jeho styl je teda dost neprijatelny. Mne keby chlap nieco vylozil z kosika, drbnem mu nablizsou tazkou vecou po hlave, nech sa spamata a dam si to do kosika naspat... pripadne jemu vyhazdem polku kosika :DDD kto je on aby rozkazoval, co si mam kupit? taku nehrali ani keby som dve kila cokolady denne zjedla.
Ty zacni cvicit a chudnut kvoli sebe, nezabudni na jeho spravanie... a ke dbudes fit, tak mu to daj vyzrat :D neviem ako sa sprava v inych veciach, ale mam podozrenie, ze to nebude velmi laskavy milujuci muz... (mozno mu krivdim.. no)
@simca06022011 píše, že je "gulička"
Ale v princípe je to jedno - má o 29 kilviac, ako sa jemu páči, kvôli jej lenivosti (píše to, nedomyslam si)
No ide na teba zle. ....
Poslala by som takého debila do prdele. Aby mne niekto zakazoval, alebo prikazoval, čo si môžem a nemôžem kúpiť? No kde sme. 🤦🤦🤦 Sebaúcta ti nič nehovorí? Snáď si niekto nemyslí, že budeme štíhle a mladé až do smrti.
@ibatanecnica jasné, že sťahujem brucho. Ako si to zistila?😂
@lesiiaoldi podla seba sudim teba 😆
Poslala by som takého debila do prdele. Aby mne niekto zakazoval, alebo prikazoval, čo si môžem a nemôžem kúpiť? No kde sme. 🤦🤦🤦 Sebaúcta ti nič nehovorí? Snáď si niekto nemyslí, že budeme štíhle a mladé až do smrti.
@dvanastka mladé nie, ale štíhle v pohode.
Keď ju on pošle do prdele, bude debil ?
Lebo sa mu nepáči lenivá žena s vysokou nadváhou ?
@dvanastka mlade sice nie, ale stihle mozeme ked na tom chceme pracovat
Dúfam, že rovnako aktívny je aj inde. Koľkokrát prišiel s tým že na 3- 4 hodiny bude s dieťaťom aby si ty mohla ísť do fitka? Dúfam že ti aspoň zdravo varí a sám sa zdravo stravuje aby ťa motivoval. Verím že ti povie že ťa ľúbi a záleží mu na tvojom zdraví a bojí sa o teba. A nie štýlom nepostaví sa mi z teba, tak schudni ty lemra.
@pimpa12 cvičiť sa dá aj doma, nepotrebuje žiadne fitko. To sú len výhovorky
@dvanastka mladé nie, ale štíhle v pohode.
Keď ju on pošle do prdele, bude debil ?
Lebo sa mu nepáči lenivá žena s vysokou nadváhou ?
@nyusika bral si postavu alebo zenu? Ak postavu tak je debil. Zvlášť ak si myslel že žena v tehotenstve nepriberie ani v prechode ani nikdy. Ľudia sa menia ak si niekto zalozi vzťah na výzore a postave má smolu to sú veci co sa menia
@nyusika bral si postavu alebo zenu? Ak postavu tak je debil. Zvlášť ak si myslel že žena v tehotenstve nepriberie ani v prechode ani nikdy. Ľudia sa menia ak si niekto zalozi vzťah na výzore a postave má smolu to sú veci co sa menia
@sova7 Bral si celok..Ak bola stihla, páčia sa mu štíhle ženy. Ja nie som povrchná, ale tiež by ma muž nepritahoval, keby je obézny.
@elzu Ona nepísala, že sa jej chce cvičiť, ale je unavená. A prepáč, ale ani mne muž nevarí večeru a dokážem si zacvičiť..
@lesiiaoldi vzdyt to je uzasne, ze tobe se to dari! Jsou holt ale zeny, ktere potrebuji vice podpory nez ty.
Existuje konstruktivni kritika a destruktivní kritika. Od manzela bych čekala tu konstruktivní- s tipy, jak by ji s tim mohl pomoct. Motivaci, spolecne usili.
Dat ji prostor, nechat ji odpocinout, přebrat povinnosti v domacnosti. Chlap by se rad otacel za hezkou zenou, ale co vse dela doma proto, aby ta zena byla spokojena a stastna? To byla moje otazka a muj prispevek do diskuze.
Reknu svemu chlapovi, ze se mi dneska ale sakra do niceho nechce a pulku lednice jsem vyzrala, muj chlap mi odpovi- mela jsi tezky den, narocna sluzba, pojdme spolecne na kolo, jestli mas naladu. Mohl by rict- boze, to se neda poslouchat, jak jsi lina, podivej se na sebe, jak vypadas. Hm…ale nerekne, protoze to jde i jinak. To je ten rozdil- a proto na to narazim- pomaha aktivne neco zmenit nebo ne?
@pimpa12 cvičiť sa dá aj doma, nepotrebuje žiadne fitko. To sú len výhovorky
@lesiiaoldi súhlasím. Ja tiež cvičím doma. Su to také klasické výhovorky pre lenivé ženy 🙂. Kto naozaj chce, nájde si spôsob. Na IG sledujem jednu africanku. Je úplne namakana a vieš kde cviči? V nejakej bude so slamenou strechou. Vyrobila si činky z fliaš s vodou a lavičky z toho co bolo poruke. Chciet. To je to jediné čo potrebuje človek aby niečo dosiahol. Ostatní len hľadajú prekážky.
@sova7 bral si takú ženu, aká ho priťahovala.
Nie je chorá, je iba lenivá a má kvôli tomu vysokú nadváhu.
Mne by tiež vadilo plus dvadsať kíl u muža

@ibatanecnica Názor nikomu neberiem. Ja som napísala, tak ako to cítim ja a aj keď mám nadváhu sa cítim dobre v mojom tele. Podľa mňa každá žena je krásna, len treba sa vždy vhodne obliecť a nastajlovať. A samozrejme z nadváhy môžu vzísť zdravotné problémy, ale tie sa nevyhýbajú ani ľuďom, ktorí dodržiavajú životosprávu a cvičia. A mne možno raz tá nadváha pomôže, keď budem mať zdravotné problémy, tak budem mať z čoho chudnúť.
🤣🤣