icon

Manžel mi nedovolí jesť sladkosti

6. máj 2025

Baby, vždy som bola stihlucka, no tehotenstvom plus komplikáciami po pôrode som pribrala 30kg 🙈 už sa mi podarilo schudnúť 10 ale niekde som sa zasekla a nejde to, nechce sa mi ani cvičiť ani dietovat…proste som guľa a manželovi to strasne vadí (keby som vyzerala takto za slobodna si so mnou nikdy nezačne). Najnovšie keď sme v obchode a chcem si kúpiť nejakú sladkosť/kolac tak mi to vyhadzuje z košíka že nech sa na seba pozriem. No cítim sa vtedy dosť blbo. Normálne sa bojím že sa mu o chvíľu zhnusim, no neviem sa dokopat do ničoho. Kde zobrať pevnú vôľu a schudnúť?

mischy00
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@sense ja sa pokladám za štíhlu a mám skoro 60 kíl. Pri výške 170cm, kebyže priberiem 30 kíl by som mala 90. Preboha!! Veď to má toľko môj muž. ! Napísala, že vždy bola stihla neznamená, že mala 40 kíl. 😂

@lesiiaoldi že 20-30 kíl je nič, tak ja už neviem. Nech si dá na chrbát každý deň 20 kilove vrece cementu a nosí ho nonstop, či to je nič. Neviem či si uvedomuje, že s kilami nám nepribuda aj výška 😀😀

lenkasarka
8. máj 2025
@romi0310

@lenkasarka
@mischy00
Damy, ja len nechápem, preco ste take podrazdene na obezne zeny :D akoze co ich kila musite vy nosit?:D ved to je ich telo, ich zdravie. Ale velmi ostro tu komentujete a presadzujete svoje. Ako keby kazdy chlap trpel, ked ma jeho zenu nadvahu. Musim vas sklamat, ale je velke mnozstvo muzov, ktorym sa kyprejsie zeny pacia. Aj moj manzel ma kooegov, ktori su vysekani, behaju maraton a manzelky maju kypre. A keby aj chceli, uz davno ivh vymenia za tie sportovkyne, ale neurobia to. Myslite si, ze trpia chudaci? Jasne, ze sa chlapom pacia aj stihle, ale je aj dost tych, ktorym sa pacia proste silnejsie. Samozrejme vaha nad 100 kg, to uz sa ten zaujem znizuje. Ale 20 kg nadvaha? Ako keby ste nechceli prijat fakt, ze aj obezne zeny mozu byt milovane. Ja som mala kolegynu, co behala maraton, bola to fakt pekna zena. Zila zdravo, ale doteraz nema muza. Proste ti muzi ju nechcu. Ono, na lasku treba viac, ako len dobra figura. A na to, ze su tu uz zeny po 30tke 40tke dokonca 50tke mate teda zmyslanie velmi skreslene. Urcite aj v okoli mate obezne zeny s partnermi a tvrdit, ze vsetky maju nestastne manzelstva a ich muzi pri nich trpia, mi pride fakt smiesne 🙂 nemyslím si, ze nejaka zena tu obhajuje obezitu. Len sa nam nepaci, ako niektori na nu reaguju. Pokial my dospeli budeme mat vyrazy, ako tlste prasa, vyzrana svina... Tak potom sa ani nenozeme cudovat, ze vznika sikana. Pretoze to decka pocuju doma.

@romi0310 hlásim sa tá dotyčná som ja kľudne ma označ a napísala som :
či mysli vážne to čo napísala. Lebo väčšiu Bludariu som tu asi ani necitala. Ale tak jasne,keď nosí velkosť xxxl tak nejakú obhajobu treba. A muz ma držať hubu a byt rad,že je rad.

Toto bola moja reakcia na tuto vetu: “má muž ženu rád je mu jedno ako vyzerá.”

Prečo mi vkladáš do úst niečo čo som nepovedala. Kde je napísané,že si chlap vykruca krk za vyšportovanými ženami? Muzovi nemá byt jedno ako žena vyzerá a žene nemá byt jedno ako vyzerá jej muž.
To si ty tu ty nasplietala to je normálne na zamyslenie. A ešte k tým vojakom. Keď sú všetci vyspirtovaní tak ja som lietadlo. A aké majú ženy je ich vec ja som nikde nenapisala,že mužom sa páči jedine stihla postava.

lesiiaoldi
Autor odpoveď zmazal
lesiiaoldi
Autor odpoveď zmazal
mischy00
8. máj 2025
@lesiiaoldi
Odpoveď bola zmazaná

@lesiiaoldi áno, ze súhlasím s tvojim komentom o tom, ako je pre romi0310.. 29- 30 kíl nič.😀👌

sense
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@sense ja sa pokladám za štíhlu a mám skoro 60 kíl. Pri výške 170cm, kebyže priberiem 30 kíl by som mala 90. Preboha!! Veď to má toľko môj muž. ! Napísala, že vždy bola stihla neznamená, že mala 40 kíl. 😂

@lesiiaoldi ...lebo ja si pod stihluckou ženou predstavujem veľmi chudu ženu, ktorej trčia všade kosti...veľkosť xxs čiže po pribrati 20kg by bola tak Max veľkosť M..
Keď som pri 172cm vazila 63kg som bola normálna ale nie stihlucka

lesiiaoldi
8. máj 2025
@mischy00

@lesiiaoldi áno, ze súhlasím s tvojim komentom o tom, ako je pre romi0310.. 29- 30 kíl nič.😀👌

@mischy00 Už som dvihla nohu . Stala som si na drate 😅

lesiiaoldi
8. máj 2025
@sense

@lesiiaoldi ...lebo ja si pod stihluckou ženou predstavujem veľmi chudu ženu, ktorej trčia všade kosti...veľkosť xxs čiže po pribrati 20kg by bola tak Max veľkosť M..
Keď som pri 172cm vazila 63kg som bola normálna ale nie stihlucka

@sense ťažko povedať, nechce prezradiť váhu. Som sa jej pýtala. Ale keby ma veľkosť M, by nebola "guľa"

tairyx
8. máj 2025

332 reakcií no teda.. čítala som len prvú stranu, ďalej ani nebudem...
Autorka- to, že máš nadváhu je problém- aj estetický a aj zdravotný, ale zase ak si bola štíhla dajme tomu 55kg a teraz máš 80kg tak zase až také strašné to nie je..
Väčší problém je tvoj muž- lebo to, že ti vyhadzuje z košíka veci je maximálne debilný spôsob, ako ťa udržať na uzde. Nie si 5 ročné decko, ktoré treba vychovávať. Toto by mi vadilo viac, než 20kg navyše.. lebo to je tak ponižujúce že až.
Ja som to mala z druhej strany, muž strašne pribral ale že zo 79kg na 130. Aj sa mi nepáčil, aj sa snažil schudnúť, aj schudol jedného času, ale nikdy, nikdy, nikdy v živote som si nedovolila mu vyhadzovať veci z košíka, či niečo v podobnom štýle..

sense
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@sense ťažko povedať, nechce prezradiť váhu. Som sa jej pýtala. Ale keby ma veľkosť M, by nebola "guľa"

@lesiiaoldi to nie ale určite by nebola pred tým ako sa stala guľou stihlucka

gerrwie_girl
8. máj 2025
@pikachu999

@gerrwie_girl jej profil prosím? 😊

@pikachu999 paci sa 🙂

danielahamar
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@danielahamar a keď máš stres nejdeš náhodou? Ja pri strese dokážem schudnúť, ale len preto, že nedokážem veľmi jesť. Nie zo samotného stresu, ale vlastne z toho, že prijmem malo jedla

@lesiiaoldi áno, malý príjem a ukladá sa všetko, aj vzduch

lesiiaoldi
8. máj 2025
@romi0310

@mischy00 ja len reagujem na zaklade mojich skusenosti. Moj manzel aj svagor pracuj v armade. Takze sa zucastnujem velmi vela akcii. A ako vieme, v armade su proste muzi fit. A na tych akciach je vzdy velke mnozstvo zien, ktore maju tych 20-30 kg nadvahy a su tam so svojimi manzelmi a partnermi. A to je len armada :D takze az take zle to nebude. Ale nemam chut sa tu s tebou dohadovať. Lebo ty mas len svoju pravdu a velmi tazko prijmas aj ine nazory. A suhlasim s tebou, ze obezita prinasa zdrav.problemy a samozrejme, ze sa nema podporovať. Hlavne, ked to robia mlade 20 rocne dievčatá s 140kg. Ale 20-30 kg naviac mi fakt nepride ziadna tragedia

@romi0310 autorke je šumafuk podľa mňa, či sa nejakým vojakom páčia moletnejsie ženy. Alebo že nejaké celebrity niekomu dávajú návrhy či čo si to tu splietala. Autorka sa chce páčiť svojmu mužovi, nie celej tej tvojej armáde..A autorku tu nikto neurazil, ani žiadne iné obézne ženy.

lenkasarka
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@romi0310 autorke je šumafuk podľa mňa, či sa nejakým vojakom páčia moletnejsie ženy. Alebo že nejaké celebrity niekomu dávajú návrhy či čo si to tu splietala. Autorka sa chce páčiť svojmu mužovi, nie celej tej tvojej armáde..A autorku tu nikto neurazil, ani žiadne iné obézne ženy.

@lesiiaoldi zato chudé sú rebriny a tie sa urážať môžu ten komentár nejako zvlastne prehliadla 😁

lesiiaoldi
8. máj 2025
@lenkasarka

@lesiiaoldi zato chudé sú rebriny a tie sa urážať môžu ten komentár nejako zvlastne prehliadla 😁

@lenkasarka áno, vidí len to, čo chce vidieť

lenkasarka
8. máj 2025
@lesiiaoldi

@lenkasarka áno, vidí len to, čo chce vidieť

@lesiiaoldi vidí čo napísané ani nieje.

lesiiaoldi
8. máj 2025
@gerrwie_girl

@pikachu999 paci sa 🙂

@gerrwie_girl super videá má, narýchlo som pozrela. 👍

lesiiaoldi
8. máj 2025
@lenkasarka

@lesiiaoldi vidí čo napísané ani nieje.

@lenkasarka vlastne áno, zle som sa vyjadrila...

valerya
8. máj 2025

Už som ti to napísala, nečítaš?

wiccawicca
Autor odpoveď zmazal
romi0310
9. máj 2025
@lesiiaoldi

@lesiiaoldi ak si si nevsimla, diskutovalo sa tu uz vseobecne o moletnych zenach, takze som uviedla priklad, co vidis na tom zleho?:D tak snad ked niekto pise hluposti, mozem si napisat, ako to vidim ja ;) ano, je obrovska hlupost pisat, ze muzom sa zeny s iilami nepacis, ked to pravda nie je. Potom by bolo dobre opytat sa, preco tolko sportovkyn a fit zien je na ocot a tych kyprych v manželstve. Ja som reagovala len na tu diskusiu. A k teme som ss uz davno vyjadrila. Za mna je takato neuctiva komunikacia medzi partnermi stopka. A daju sa komunikovat tieto veci s uctou a respektom. Tak nechapem, co sa vas tak dotklo, ked si nejake zeny dovolili napisat opacny nazor, ako mate vy. To sa tu mozeme dohadovat do rana a prekrucat si to kazda podla seba. Uz som sa vyjadrila, ze som všeobecne pisala aj o inych zenach a nie konkretne o autorke. Za mna je tiez obezita velky problem a nepodporujem ju. Ale u mna je velky problem neuctiva komunikacia ci uz medzi partnermi alebo ludmi. Ze ste si to stahovali na seba, uz moj problem nie je. A nepaci sa mi samozrejme ani ked sa urazaju stihle zeny. To je tiez vizitka tych moletnejsich a znaci to zavist. To, ze som sa nevyjadrila k jednej zene, co to napisala mi tu nemusite vyhadzovat na oci. Uz dost mi dalo zabrat diskutovat s vami a vysvetlovat moj pohlad. Aj ked nechapem, naco to robim. Moj názor je, ze dotycnej muz je buran a neuctivo si spraval podla mna od zaciatku. Keby bola stihla, nasiel by si ine urazky. Ze ma krive nohy, rapavy xicht a podobne. A to mna osobne zarazilo. Ked niektorym z vas vyhovuje, ze ma byt k vam chlap drsny, aby vas to nakoplo, tak inym to moze ublizit. A týmto koncim debatu

autor
9. máj 2025

Baby nakopli ste ma všetky, dakujem 🤗 idem od dnes na to, vonku je konečne pekne, začnem menšími kopcekmi, bicyklom, korculami, fitko by som teraz nedala, ale dôležité je začať…

mischy00
9. máj 2025

@autor držím palce, a pridaj sa do skupiny cesta k mojej premene, je tam veľa báb, ktoré sú tiež na svojej ceste k vytúženej postave 🙂, nájdeš tam kopu rád a podpory

lesiiaoldi
9. máj 2025

Ty si sa do mňa začala navážať,(aj do ostatných žien), že sa mám dať do kľudu, a že urážam druhe ženy pre ich výzor. Neviem, kde si na toto prišla. Ja som autorke napísala, že si myslím , že jej muž nie je debil, poradila som jej, že by bola na mieste výživová poradkyňa, lebo keď vysoli za jedálniček na mieru minimálne 200 eur, tak by ju to mohlo motivovať to aj dodrziavat, keď už tie peniaze zaplatila, aby to neboli zbytočne vyhodené peniaze. Reagovala som a podotykam slušne na komentáre, v ktorých radili autorke, aby nechudla, ostala aká je a kaslala na manžela a na tie nekonečné výhovorky, že za všetko môže tehotenstvo, že žena po pôrode musí automaticky 30 kíl pribrať, že cvičiť sa dá iba vo fitku a že manžel musí navariť dobrú večeru, aby si mohla zacvičiť. To aj ja môžem povedať, že ty tu šikanuješ chudé ženy a športovkyne, keď tu píšeš, že nemôžu mať dobré manželstvá a ostanú na ocot 🤣 To ty si tu podľa mňa ideš stále svoje a vymýšľaš si, čo sme ani nepísali.

lesiiaoldi
9. máj 2025

Autorka, som rada, že si to nebrala tak, že ťa urážame, ale chceme ťa skôr nakopnúť. A som rada, že to padlo na úrodnú pôdu. 👍 Držím palce 😉

lauricka
10. máj 2025

Mne príde teda vrcholne smiešne, aby dospelý človek inému dospelému niečo akože nedovolil. Napr. sladkosti. Tak hádam je to každého vec, čo bude jesť. Za druhé, ak tvoj muž rieši vzhľad a pre vzhľad by s tebou ani nebol, keby si nebola štíhla, tak to máš jasné. Buď schudneš alebo bude problém. Asi mu nejde o tvoje krásne dobré srdiečko, či? Takže buď schudneš alebo budeš žiť ako tebe sa páči s nejakým mužom, ktorý ťa má rád takú, aká si. Kvôli zdraviu by človek ale schudnúť mal, ale rob to pre seba, nie pre chlapa.

maya_hi
10. máj 2025
@sova7

@maya_hi upozorniť niekoho sa dá aj slusnejsim spôsobom

@sova7 keď ide o zdravie na slušnosť sa vykašli. Niekedy to zafunguje viac 😉

marcelka49
10. máj 2025

Manzel by nemusel byt az taky prisny, ale zas, ked si ta vzal stihlu, tak sa mu stihle pacia ( vezmi to naopak,tiez by si chcela muza, ktory by so svojou vahou nic nerobil)🙂 existuju aj zdrave maskrty. Mozes sa s nim dohodnut, ze kym bude s dietatom, ty si pocvicis a uvidis, ako mu znova zaiskria oci🙂

hatsepset
11. máj 2025
@denkabemommy

@hatsepset dať niekomu hejt, že škatuľkuje škatuľkovaním. 🤣🤦‍♀️ nemám slov, fakt

@denkabemommy to bol zámer 😄😄😄🤌

denkabemommy
11. máj 2025
@hatsepset

@denkabemommy to bol zámer 😄😄😄🤌

@hatsepset neorientujem sa, ku ktorému komentáru to myslíš 😅