Manžel mi nedovolí jesť sladkosti
Baby, vždy som bola stihlucka, no tehotenstvom plus komplikáciami po pôrode som pribrala 30kg 🙈 už sa mi podarilo schudnúť 10 ale niekde som sa zasekla a nejde to, nechce sa mi ani cvičiť ani dietovat…proste som guľa a manželovi to strasne vadí (keby som vyzerala takto za slobodna si so mnou nikdy nezačne). Najnovšie keď sme v obchode a chcem si kúpiť nejakú sladkosť/kolac tak mi to vyhadzuje z košíka že nech sa na seba pozriem. No cítim sa vtedy dosť blbo. Normálne sa bojím že sa mu o chvíľu zhnusim, no neviem sa dokopat do ničoho. Kde zobrať pevnú vôľu a schudnúť?
zas vymyslena tema na rozprudenie vasni ...😠
@pink_lady to nie je kopnúť si, to je to, že nebudeme snáď lenivú ženu ľutovať, že je lenivá a vzala si debila 😂🤷🏼♀️.. proste určite je lepšie pozrieť sa pravde do očí, než jej tu hladkať ego, že je v poriadku mať 20kg navyše a fuj fuj zlý chlap, lebo sa ozval…
@denkabemommy si ju na základe pár viet riadne zaskatulkovala 😄😄😄. Ale tak verím že osobe ktorá aroganciu skrýva za "úprimnosť" a empatiu má na bode mrazu je to jedno 😄
Vyrieš svojho muža najprv a tvoje slabe sebavedomie. Poto pôjde aj chudnutie. Takže je to blbec.Raz si sladkosť kúpiš.keby toto urobil môj muž vybral by mi s košíka sladkosť take kvapky by dostal v obchode že viac by tam od hanby nešiel.Ale to som ja.Môj muž vie čo si môže a nemôže ku mne dovoliť.Raz ked ustupiš sa podvoliš tak debilom ustrupovať netreba.Každa žena ma hodnotu a TY si jeho žena nie zastrane decko že TI bude diktovať že čo máš a nemáš kúpovať.Zarabaš dostavaš peniaze ak áno hovno je ho potom čo si kúpiš.A o svoje zdravie sa každý ma starať sám.Ked s tebou išiel mať deti neratal že priberieš či aj vtedy TI odtrhoval od úst jedlo.Obyčajny chudák.
@alickapusinka Presne taaaak. On chodi do roboty,zaraba nema mu kto co hovorit do toho kde si on bude utracat za trtkanie.........A dostala by kvapky keby minskadala zabranit......
A inak mnohé tu píšete že mať 20 kg nadváhu nie je zdravé ale ona nikdy nepísala že má 20 kg nadváhu. Písala že má 20 kg navyše oproti tomu ako keď malá deti. Nehovorím že to je jej prípad ale keď ma napríklad žena pred pôrodom 45 a po pôrode 65 tak ako fakt musí byť naozaj tučná obezná 🤣🤣🤣. Ja som mala pred druhym pôrodom 50, teraz mám + 15 kíl ....nie 15 kíl nadváhu! To je rozdiel.
ja sama poviem muzovi, ked ma uvidi jest blbosti nech mi nedovoli 😂 nebrala by som to nejak tragicky, kazdy chce pritazliveho partnera ak je to mozne
Aj moja kamoška malá takého,čo ju buzeroval po deťoch,keď bola pribratá,až z toho stresu ochorela a schudla.Teraz je štíhla a chorá a debil sa o ňu musí starať.Hrúza des
Inak, to máte za to, že nedokážete nakúpiť potraviny bez muža 😁😁😁
Alebo máte neschopných mužov a ti nenakuoia bez vás 😁
@denkabemommy si ju na základe pár viet riadne zaskatulkovala 😄😄😄. Ale tak verím že osobe ktorá aroganciu skrýva za "úprimnosť" a empatiu má na bode mrazu je to jedno 😄
@hatsepset dať niekomu hejt, že škatuľkuje škatuľkovaním. 🤣🤦♀️ nemám slov, fakt
A inak mnohé tu píšete že mať 20 kg nadváhu nie je zdravé ale ona nikdy nepísala že má 20 kg nadváhu. Písala že má 20 kg navyše oproti tomu ako keď malá deti. Nehovorím že to je jej prípad ale keď ma napríklad žena pred pôrodom 45 a po pôrode 65 tak ako fakt musí byť naozaj tučná obezná 🤣🤣🤣. Ja som mala pred druhym pôrodom 50, teraz mám + 15 kíl ....nie 15 kíl nadváhu! To je rozdiel.
@hatsepset sama píše že je guľa. My čítame čo píše. Iste vieš,že záleží aj od výšky a stavby tela. 65 kg pri vyše 175 cm a 65 kg pri výške 150 cm je sakra rozdiel.
Takže, keď chlap začne piť lebo má toho v robote veľa, tak to bude OK? Lebo závislosť, ako závislosť. Alkohol ničí pečeň, obezita spôsobuje cukrovku, vysoký tlak, infarkt atď. Prečo podporujeme prezieranie sa a zavislosť na sladkom? A odcudzujeme gameblerov, narkomanov a alkoholikov? Každá zavislosť ničí život, zdravie a rodinu. Prečo sa žena, ktorá sa prežiera a dopuje sladkosťami môže vyhovoriť nato, že porodila dieťa? A chlap, ktorému sa nepáči, že žere sladkosti a je z nej guľa je debil? Ale chlap, ktorý maká 12+ hodín denne v robote a potom si dá xy pív a ineho alkoholu sa už nemôže vyhovoriť nato, že maká ako debil na ženu a dieťa a je alkoholik, kretén a debil? Prečo muž nesmie piť, fajčiť, prežierať sa a žena môže? Stači sa vyhovoriť na dieťa?
To, že je autorka lenivá a vyžiera sladkosti nemá s tým, že je matka nič spoločné. A tie, co sa jej zastávate ste rovnaké, ako ona. Ja som MATKA, kto je viac.
Takže, keď chlap začne piť lebo má toho v robote veľa, tak to bude OK? Lebo závislosť, ako závislosť. Alkohol ničí pečeň, obezita spôsobuje cukrovku, vysoký tlak, infarkt atď. Prečo podporujeme prezieranie sa a zavislosť na sladkom? A odcudzujeme gameblerov, narkomanov a alkoholikov? Každá zavislosť ničí život, zdravie a rodinu. Prečo sa žena, ktorá sa prežiera a dopuje sladkosťami môže vyhovoriť nato, že porodila dieťa? A chlap, ktorému sa nepáči, že žere sladkosti a je z nej guľa je debil? Ale chlap, ktorý maká 12+ hodín denne v robote a potom si dá xy pív a ineho alkoholu sa už nemôže vyhovoriť nato, že maká ako debil na ženu a dieťa a je alkoholik, kretén a debil? Prečo muž nesmie piť, fajčiť, prežierať sa a žena môže? Stači sa vyhovoriť na dieťa?
To, že je autorka lenivá a vyžiera sladkosti nemá s tým, že je matka nič spoločné. A tie, co sa jej zastávate ste rovnaké, ako ona. Ja som MATKA, kto je viac.
@lalenka33 Presne minule tu bolo kamenovanie. Muz si da kezdy vecer 2 maximalne 3 piva. Nic viac. A uz bolo ze ja by som s takym nebola,je to tazky alkoholik,treba ho dat na liecenie atd...... a samozrejme rady na rozvod okamzite. Az sa ti rozum zastavi kolko zamindarakovanych ocividne ohrdnutych zien tu bude akoze radit🙄 Nema to nic spolocne s normalnym poradenim,ale rovno pověste ho vejš ať se houpa.......Pribrala 30 kg,schudla 10 ocividne sa vypasla pekne a laduje sa este sladkym......ale to su poporodne kikecka,akurat ze maly nedavno pisal monitor na zš..........Ale muz je necitlive hovado,lebo sa ma prisposobit
Chapem, ze pre neho mozu byt tvoje kila navyse nepritazlive, urcity cas po porode sa ale samozrejme daju pochopit, co nie je v poriadku je sposob ako ta muz “motivuje” k ich zhadzovaniu. Uplne rozumiem tomu, ze na tvoju psychiku to ma presne opacny efekt a nie motivacny.
Otvorene muzovi povedz, ze si si vedoma kil navyse, ze s tym chces nieco robit ale jeho sposob ako ti to dava najavo ta zranuje a ma presne opacny efekt. Pekne sa s nim dohodni, ze napr 3x za tyzden na 2hodky pokocikuje babo a ty si pojdes zacvicit, najdi si ten cas pre seba, nie primarne kvoli chudnutiu, ale kvoli zdraviu fyzickemu aj mentalnemu.
@lalenka33 Presne minule tu bolo kamenovanie. Muz si da kezdy vecer 2 maximalne 3 piva. Nic viac. A uz bolo ze ja by som s takym nebola,je to tazky alkoholik,treba ho dat na liecenie atd...... a samozrejme rady na rozvod okamzite. Az sa ti rozum zastavi kolko zamindarakovanych ocividne ohrdnutych zien tu bude akoze radit🙄 Nema to nic spolocne s normalnym poradenim,ale rovno pověste ho vejš ať se houpa.......Pribrala 30 kg,schudla 10 ocividne sa vypasla pekne a laduje sa este sladkym......ale to su poporodne kikecka,akurat ze maly nedavno pisal monitor na zš..........Ale muz je necitlive hovado,lebo sa ma prisposobit
@martin96321 muz, ktori si dac pravidelne po veceri (kedykolvek inokedy) tri piva, JE ALKOHOLIK
@martin96321 muz, ktori si dac pravidelne po veceri (kedykolvek inokedy) tri piva, JE ALKOHOLIK
@nyusika súhlasím s tebou..pre mňa je rozdiel si dať raz za deň malu sladkosť a vypiť 3 piva po večeri..veď to už je celkom dosť alkoholu
@nyusika súhlasím s tebou..pre mňa je rozdiel si dať raz za deň malu sladkosť a vypiť 3 piva po večeri..veď to už je celkom dosť alkoholu
@pikachu999 viem si predstavit jedno - lebo mu to chutti. viem si predstavit jeden pohar (menej, ako dve deci) vina k veceri...lebo mam pohodu, je to prijemne.
viem si predstavit nekay miesany drink, ked si sadneme podvecer niekde na terasu, len tak...je tam prijemne...
ale neviem si predstavit pit pravidelne viac poharov alkoholu, akehokolvek pravidelne
Muz sa chova jak debil..za mna ale ma pravdu, ze schudnut mas ak mas +20kg ale nemusi to hovorit ako debil..mna ziadna matka nepresvedci, ze ma toho vela a ledva stiha lebo kym ma cas papkat tak toho vela nema (pisem to ako presne tato zena, ktoru opisujem)..na ulici mame matky co maju trojcifernu vahu a stazuju sa ako nevladzu a nic nestihaju..pritom sceollovat cas maju a jasne ze nevladzu..ani ja som nevladala ked som mala nadvahu..za mna su pribrati ludia lenivi (pls nehovorim o ludi s nejakou diagnozou) a o to viac si za tym stojim ked som bola medzi nimi..
Bola si u lekara? Mozno ti chyba aj nejaky vitamin. Ja som bola taka otapena, ked som mala nizku hladinu zeleza a horcika. Daj si urobit komplexne vysetrenie, 20kg naviac je fakt vela, viem o com hovorim, tiez teraz zhadzujem kila, ale sem tam ma prepadne chut na sladke, tak si dam kocku, nie tabulku😀 horkej cokolady. A muz by mal mat trochu empatie. To ze na teba nakrici a vyhodi ti veci z kosika je fakt motivacia na chudnutie.
V prvom rade by si ho mala kopnúť do riti. Áno, pribrala si dosť, ale s tým sa predsa dá niečo robiť. Možno skúsiť trénera, alebo cvičiť doma. Sú rôzne možnosti. Inak mne tiež ex vyhadzoval veci z košíka. Ale kozmetiku. Máš manžela debila. Miesto toho, aby Ťa podporil alebo s tebou mal nejakú pohybovú aktivitu - prechádzky, plávanie, posilňovňa,… tak Ťa zhadzuje. A to o niečom svedčí. O jeho charaktere. Kľudne sa môže stať, že Ťa vymení za oveľa krajší model. Alebo Ti bude strpčovať život a vyhadzovať Ti na oči ako vyzeráš, teda pokiaľ neschudneš tak, aby bol pánko spokojný.
To je u mnohých chlapov normálne... Zaľúbi sa do teba hlavne pre to, ako vyzeráš a keď sa ti postava zmení, tak jeho láska k tebe sa vytratí. Chudnúť by si mala hlavne kvôli sebe a zdraviu, prípadne chudnúť pod lekárskym dozorom. Ale určite nie kvôli manželovi. Keď ti toto robí, tak ťa už nemiluje, drží vás spolu už iba to dieťa, aj to, ktovie dokedy. Prepáč, chcem len, aby si si to uvedomila. Zaslúžiš si muža, ktorý ťa bude mať rád pre to, aká si, nie preto, ako vyzeráš...
Tak spolu začnite nejaké aktivity bicykle turistika plávanie prechádzky a pôjde to lepšie ako samej
S tým koláčom by rovno dostal medzi oči...
Nuž, to čo robí tvoj muž je cez čiaru. Naozaj nemá právo takto zasahovať do tvojej osobnej slobody. Je to tvoje rozhodnutie, napchávať sa sprostosťami a jediné, čo on môže, je slušné (!) vyjadriť nesuhlas a akceptovať tvoje rozhodnutie.
Na druhej strane, ty musíš byť pripravená akceptovať následky svojho rozhodnutia. Od tých tvojich fyzických - zdravotných, az po fakt, že ak sa mu fyzicky prestanes páčiť, niečo to bude pre vás vzťah znamenať.
Autorka sa nikde nevyjadrila k ziadnemu komentaru, tak asi staci. Co si posledne roky vsimam je zaujimavy fakt, ze aj muzi, ktori teda maju co zamakat na sebe a nielen na vzhlade, ale aj na hygiene si pri sebe predstavuju femne fatale. Takze takto; nie je to o nom, je to o tebe. Ano, bude to chciet pevnu volu a nutne upravit jedalnicek + pitny rezim, vitaminy, L- Carnitin, cvicenie - pravidelne. Manzel nech je doma s dietatkom s ty sup do fitka min 2x tyzdenne. Bol by taky laskavy a nech ti zaplati aj trenera, to bude najlepsie. Uz za 2-3 mesiace uvidis zmeny. Nenechaj sa ponizovat, ale zas chod si za svojim cielom, nikto to za teba nemoze urobit. O par mesiacov sa na manzela zasmeje zienka plna energie, ktora o sebe viac nepochybuje.
Najskôr som sa chcela spýtať čo za blba ti zakazuje sladkosti, však si svojpravna. Ale po tom co si napísala, tak žiaľ súhlasím s chlapom, 30 kíl si pribrala 10 schudla, píšeš ze si lenivá a ze sa ti nechce. Keď sa ti nechce cvičiť, tak aspoň nezer hovadiny a začni jest zdravšie. Alebo si aspoň prestaň vymýšľať a rozputavat vášne na koňovi.
Musíte obaja nájsť kompromis. Veď predsa láska nemá byť len o vzhľade, aj keď mužom to ťažko niekedy vysvetlis. Obaja ste teraz na tom tak, že to, čo ženu priťahuje na mužovi najviac: Že sa o ňu postará, že je gentlmen, že ju podporí, momentálne u manžela zlyháva. A potom, to, čo považuje za dôležité muž: A teda vzhľad, zas pokulhava pri tebe. Určite si nemyslím, že má právo nieco ti zakazovať. Ale manžel by ťa mal určite inšpirovať trochu inak. Napr. si dajte nejaky tréning spoločne. Zmeňte stravovanie všetci. Nech sa aj on trošku obmedzí, alebo nekonzumuje nevhodné potraviny pred tebou. Lebo ono to zvykne byť tak, že keď človek takto kritický súdi druhého, všetko sa mu to vráti 100 násobne. A keď sám bude potrebovať pomoc a podporu, tak sa mu jej nedostane....
ale zas co si budeme hovorit. poporodne kilecka su co? 20 kil nie su poporodne to je vyzranie sa. to so porodom nema nic spolocne.
ved byt tehotna neznamena spasat vsetko doradu ani jest za dvoch. aj v tehotenstve si treba trochu strazit vahu, jest zdravo. ved aj na poradni sa to riesi.pokial nemas zdravotny problem 20 kil je proste vyzranych. a ano aj tymi kolacmi a sladkostami. ale kedze sa autorka nezapaja priklanam sa k tomu ze tema je vymyslena.
Tvoj manžel je debil. A ty tiež,keď miesto neho ideš meniť seba
@doriiis podľa mňa nie je debil..Môj by ma tiež kopol.do zadku keby som guľa. 🤭

Tvoj manžel je debil. A ty tiež,keď miesto neho ideš meniť seba
@doriiis Preeeeesne tak. Ale by tvoj manzel stlstol a opustila sa tak by bok za chuja. Ale verim,ze Ty by si sa zmenila koli nemu na tlstu upotenu zenu........