icon

Manžel mi nedovolí jesť sladkosti

6. máj 2025

Baby, vždy som bola stihlucka, no tehotenstvom plus komplikáciami po pôrode som pribrala 30kg 🙈 už sa mi podarilo schudnúť 10 ale niekde som sa zasekla a nejde to, nechce sa mi ani cvičiť ani dietovat…proste som guľa a manželovi to strasne vadí (keby som vyzerala takto za slobodna si so mnou nikdy nezačne). Najnovšie keď sme v obchode a chcem si kúpiť nejakú sladkosť/kolac tak mi to vyhadzuje z košíka že nech sa na seba pozriem. No cítim sa vtedy dosť blbo. Normálne sa bojím že sa mu o chvíľu zhnusim, no neviem sa dokopat do ničoho. Kde zobrať pevnú vôľu a schudnúť?

modrykolibrik
7. máj 2025

@autor muž tá ma milovať takú aká si. Ja som mierne obézna a pribrala som viac počas nášho vzťahu a muž mi to nikdy nevytkol. Občas spomenie,že by som mohla trocha schudnúť ale myslí to zo zdravotného hľadiska ale ľúbi ma takú aká som. Svokra mala chvíľu komenty na moju chorobu ale keďže som jej vysvetlila,že obezitu máme proste danú geneticky tak prestala s tým.

nyusika
7. máj 2025
@modrykolibrik

@autor muž tá ma milovať takú aká si. Ja som mierne obézna a pribrala som viac počas nášho vzťahu a muž mi to nikdy nevytkol. Občas spomenie,že by som mohla trocha schudnúť ale myslí to zo zdravotného hľadiska ale ľúbi ma takú aká som. Svokra mala chvíľu komenty na moju chorobu ale keďže som jej vysvetlila,že obezitu máme proste danú geneticky tak prestala s tým.

@modrykolibrik prosim ta, ako definujues "mierne obezna" ?
tak bud si obezna...alebo mas miernu nadvahu.
v p;ripade autorky je to plus 20 kg - to je sakra vela, to nie je miernA NADVAHA.MIERNA NADVAHA JE TAK DO CCA PLUS 10 KG OD NORMALNEJ VAHY.

lesiiaoldi
7. máj 2025
@modrykolibrik

@modrykolibrik ja som geneticky vychrtla a po pôrode som ešte viac schudla lebo som ani nemohla cvičiť v tehotenstve a navyše som mala ešte aj tehotenskú cukrovku a mala som po pôrode 47 kíl, výška 170cm, no kosť a koža. Mužovi som sa jasné, že nepáčila ani sama sebe. Nič mi nevyčítal, tiež ma prijal aká som, ale nebudeme sa predsa vyhovárať na genetiku..Ja som pribrala za pol roka 10.kil. Nebolo to ľahké, tak isto je ťažké pre chudého s rýchlym metabolizmom pribrať ako pre opačný prípad schudnúť. Ale ja som toho názoru, že keď sa chce, všetko sa dá..

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
7. máj 2025
@modrykolibrik

@modrykolibrik to nie je pravda ze ta ma milovat taku aka si. partnerov si vyberame aj na zaklade pritazlivosti. ved nejdeme s kazdym z ulice ci? tiez si si svojho na zaklade niecoho vybrala. a ked sa to nieco diametralne zmeni moze nastat problem. su muzi ktorych pritahuju moletky. a modelkovske typy sa im nepacia. a potom su taki ktori maju radi stihlejsie dievcata. aj my zeny mame svoje preferencie a kto hovori ze nie klame. opustit sa a pribrat je to iste ako sa prestat o seba starat. o vlasy zuby hygienu celkovy vzhlad. nie, druhy clovek toto nemusi tolerovat. a ano mozeme ist ist svoje a razit teoriu ze nas maju milovat tak ako sme ale potom treba vediet prijat aj nasledok.
pritazlivost je v sexualnom vztahu dolezita. tu nehovorime o kamaratoch kde je naozaj jedno ako ten druhy vyzera.
a genetika? nie skor navyky a zivotny styl je problem.

lesiiaoldi
7. máj 2025

Autorka, zaplať si výživovú poradkyňu, dá ti jedálniček na mieru a popri tom cvič. Peniaze, ktoré jej zaplatíš by mohla byť dostatočná motivácia na to, aby si sa dokopala 🤭 Budeš chodiť pravidelne na prevážanie a budeš mať ciele. Tak isto ako v Druhej šanci. Moja teta tak schudla neskutočne veľa kíl. Myslím, že 30.

dadikl
7. máj 2025

Manžel sa správa neúctivo , mohol by to aj krajšie povedať. Treba sa viac hýbať a troška upraviť stravu. A hlavne chcieť.

ninan2
7. máj 2025

Ja mám po 4 deťoch navyše 5 kg a už začínam stresovať, keďže ide leto. Ani by mi nenapadlo kupovať si nejaké keksíky, max občas nejaký dojem po deťoch. Manžel minule našťastie poznamenal, že sa mu stále páčim:D On pribral asi 10 kg za posledných 10 rokov, ale našťastie stále vyzerá ok a hlavne si uvedomuje, že to nie je úplne zdravé a určite nechce ísť týmto tempom ďalej. Na Tvojom mieste by som sa nad všetkým hlbšie zamyslela a zobrala do úvahy aj názor manžela. Ak ho totiž nebudeš vôbec priťahovať, môže to časom viesť aj k milenke atď.

martin96321
7. máj 2025
@nyusika

@pikachu999 viem si predstavit jedno - lebo mu to chutti. viem si predstavit jeden pohar (menej, ako dve deci) vina k veceri...lebo mam pohodu, je to prijemne.
viem si predstavit nekay miesany drink, ked si sadneme podvecer niekde na terasu, len tak...je tam prijemne...

ale neviem si predstavit pit pravidelne viac poharov alkoholu, akehokolvek pravidelne

@nyusika takze vino uz nieje alkohol, miesany drink v ktorom je viac alkoholu ako v toch pivach je v pohode......lebo to Ty tolerujes......Kedy to uz zacina byt alkoholiznlmom? Ked to uz Tebe zacina prekazat?

katica78
7. máj 2025
@pralinka25

@modrykolibrik to nie je pravda ze ta ma milovat taku aka si. partnerov si vyberame aj na zaklade pritazlivosti. ved nejdeme s kazdym z ulice ci? tiez si si svojho na zaklade niecoho vybrala. a ked sa to nieco diametralne zmeni moze nastat problem. su muzi ktorych pritahuju moletky. a modelkovske typy sa im nepacia. a potom su taki ktori maju radi stihlejsie dievcata. aj my zeny mame svoje preferencie a kto hovori ze nie klame. opustit sa a pribrat je to iste ako sa prestat o seba starat. o vlasy zuby hygienu celkovy vzhlad. nie, druhy clovek toto nemusi tolerovat. a ano mozeme ist ist svoje a razit teoriu ze nas maju milovat tak ako sme ale potom treba vediet prijat aj nasledok.
pritazlivost je v sexualnom vztahu dolezita. tu nehovorime o kamaratoch kde je naozaj jedno ako ten druhy vyzera.
a genetika? nie skor navyky a zivotny styl je problem.

@pralinka25 taak toto asi nie,ci sa staram o seba ci nie a opacne to iste!milujeme sa rovnako a v zivote nas ani nenapadlo taketo nieco,ach boze moj ,zeny a chlapy dajte si otazku?nemame ine na praci,nieje hlavne zdravie,komunikacia,sudrznost,laska nase deti ?uzivat si zivot spolu aj bez treba😁,kamarati a rodina,praca.ja neviem co je toto za rozmyslanie co tu citam a to niesom taka stara ze ja toto nechapem,ale viete co?ja vam to poviem,totizto v zivote mame ine priority nez taketo chujoviny co tu citam,verte mi ze.nieco asi dobre robime kedze ani hadanie,spolu 31 rokov 🙏v laske v tichu,bez alkoholu ,ci cigariet atd...ci verite ci nie vasa vec.len jedno viem mam zivot taky AKY SI HO KAZDY VYBERIE!!!tak ako partnera ci manzela.

beronsche
7. máj 2025
@martin96321

@nyusika takze vino uz nieje alkohol, miesany drink v ktorom je viac alkoholu ako v toch pivach je v pohode......lebo to Ty tolerujes......Kedy to uz zacina byt alkoholiznlmom? Ked to uz Tebe zacina prekazat?

@martin96321 ale ty si dal fakt blbý príklad, lebo 2-3 piva každý (!) deň už problém je.

pralinka25
7. máj 2025
@katica78

@pralinka25 taak toto asi nie,ci sa staram o seba ci nie a opacne to iste!milujeme sa rovnako a v zivote nas ani nenapadlo taketo nieco,ach boze moj ,zeny a chlapy dajte si otazku?nemame ine na praci,nieje hlavne zdravie,komunikacia,sudrznost,laska nase deti ?uzivat si zivot spolu aj bez treba😁,kamarati a rodina,praca.ja neviem co je toto za rozmyslanie co tu citam a to niesom taka stara ze ja toto nechapem,ale viete co?ja vam to poviem,totizto v zivote mame ine priority nez taketo chujoviny co tu citam,verte mi ze.nieco asi dobre robime kedze ani hadanie,spolu 31 rokov 🙏v laske v tichu,bez alkoholu ,ci cigariet atd...ci verite ci nie vasa vec.len jedno viem mam zivot taky AKY SI HO KAZDY VYBERIE!!!tak ako partnera ci manzela.

@katica78 ale ano to je vsetko pravda ja nehovorim ze nie. ale ludia sme rozni a jednoducho niekto je obrazovy typ. potrebuje na pritazlivost aj tu estetiku. a ta je pre kazdeho ina. darmo sa tu budeme pohorsovat. ja nehovorim ze potrebujem adonisa. a nie som ani narocna ale zas uprimne ked to mam hnusne napisat zo 150 kiloveho chlapa mne osobne nohavicky nezvlhnu. a moze byt mojim super kamosom aj si rozumiet aj vsetko ale pritazlivost by tam uz proste nebola.
ano su pre mna dolezitejsie veci ako tehlicky na bruchu aj tip top vzhlad. ale skratka su urcite mantinely ktore este ohranicuju pritazlivost. mozno niekto nepotrebuje pritazlivost a ide mechanicky. alebo nejde vobec. aj take pary su. pokial to maju rovnako je to ok. ale ako som pisala pritazlivost sa umelo zivit neda a dlhodobo uz vobec nie.
niektore pary funguju dobre aj bez tejto stranky. to je v poriadku ale niektore skratka nie. a mozeme sa tu tlapkat po ramenach kolko chceme podstatou temy je ze autorka prestava byt pre svojho muza sexualne atraktivna a pritazliva. to nie je nico co on moze ovplyvnit z dlhodobeho hladiska. ano moze privriet oci nejaku dobu. ked je choroba, tehotenstvo .... ale ked ho dlhodobo nepritahuje zacina problem. a nie je preto debilom ako tu bol nazvany.

martin96321
7. máj 2025
@beronsche

@martin96321 ale ty si dal fakt blbý príklad, lebo 2-3 piva každý (!) deň už problém je.

@beronsche 2 deci vina kazdy vecer nie......lebo to je na naladicku......Ale tu nejde o pivo,ci vino,alebo cokolvek ine.....ide o to ci tnieco spravi zena,alebo muz.....ak muz- automaticky obesit ak zena,tak to je uz uplne ina debata

pralinka25
7. máj 2025
@martin96321

@beronsche 2 deci vina kazdy vecer nie......lebo to je na naladicku......Ale tu nejde o pivo,ci vino,alebo cokolvek ine.....ide o to ci tnieco spravi zena,alebo muz.....ak muz- automaticky obesit ak zena,tak to je uz uplne ina debata

@martin96321 ale netrep. Nie kazda zena muzov hned lyncuje. Odsudzujes nieco co sam robis. Nemyslis? Keby si cital pozornejsie vsimol by si si.
A 2 decka vina kazdy den su odveci. Aj tri piva aj miesany drincik.pri vsetkych 545 pohlaviach od 0 do 100

martin96321
7. máj 2025
@pralinka25

@martin96321 ale netrep. Nie kazda zena muzov hned lyncuje. Odsudzujes nieco co sam robis. Nemyslis? Keby si cital pozornejsie vsimol by si si.
A 2 decka vina kazdy den su odveci. Aj tri piva aj miesany drincik.pri vsetkych 545 pohlaviach od 0 do 100

@pralinka25 Nemalo to noc spolocne s alkoholom,to bolo povedane obrazne. Sam nepijem vobec. Poukazoval som len ta tu sudrznost a velmi mi to pripomina policiu,sudnictvo,uradnikov celkovo.........len drzat pokope a kopat do vsetkeho ineho......Ak by tu napisala nejaka zena,ze ma leniveho muza a len sa vala na gauci a pred ocami kysne,tak uz by bolo nalozene......jedine v den vyplaty by bol macko....inac tlsty zmrd

pralinka25
7. máj 2025
@martin96321

@pralinka25 Nemalo to noc spolocne s alkoholom,to bolo povedane obrazne. Sam nepijem vobec. Poukazoval som len ta tu sudrznost a velmi mi to pripomina policiu,sudnictvo,uradnikov celkovo.........len drzat pokope a kopat do vsetkeho ineho......Ak by tu napisala nejaka zena,ze ma leniveho muza a len sa vala na gauci a pred ocami kysne,tak uz by bolo nalozene......jedine v den vyplaty by bol macko....inac tlsty zmrd

@martin96321 este raz. Nie kazda zena tu lyncuje muzov a vela zien napise opodstatnenu kritiku aj inej zene. Vidis len co chces

pikachu999
7. máj 2025
@martin96321

@martin96321 tebe musela strašne nejaká ublížiť keď máš takéto mindraky a chodíš sa ventilovať na mamičkovské fórum

natrix47
7. máj 2025

Je mi ľúto, že toto zažívaš. Ako schudnúť ti nejdem radiť lebo samej sa mi to nedarí, môže ti s tým poradiť odborník. Ale to, ako sa tvoj manžel k tebe správa podľa mňa naozaj nie je pekné a asi si neuvedomuje ako ťa to zraňuje. Radila by som ti sa s ním o tom porozprávať, pripadne aj vyhľadať pomoc párového terapeuta ak sa vám nebude dariť. To, že ťa on poníži alebo si prečítaš tu že máš na sebe pracovať ti schudnúť nepomôže, práve naopak. Ty predsa dobre vieš že chceš schudnúť a na zmenu k lepšiemu potrebuješ vážiť si sama seba a mať podporu a istotu od manžela. Držím palce aby to pochopil.
P.S. To, že si schudla 10 kg je tiež obrovský úspech.

lesiiaoldi
7. máj 2025
@hatsepset

A inak mnohé tu píšete že mať 20 kg nadváhu nie je zdravé ale ona nikdy nepísala že má 20 kg nadváhu. Písala že má 20 kg navyše oproti tomu ako keď malá deti. Nehovorím že to je jej prípad ale keď ma napríklad žena pred pôrodom 45 a po pôrode 65 tak ako fakt musí byť naozaj tučná obezná 🤣🤣🤣. Ja som mala pred druhym pôrodom 50, teraz mám + 15 kíl ....nie 15 kíl nadváhu! To je rozdiel.

@hatsepset keby mala 65 kíl, určite by jej muž nevyhadzoval sladkosti z košíka 😅

silviaab
7. máj 2025
@pralinka86

Manžel ma v podstate pravdu, len otrasny sposob
Predstav si v obchode 20kg muky ci cukru. Toto denne nosis zo sebou niekoľko mesiacov, mozno uz aj rokov. A uplne dobrovolne, lebo si nevies vybrat inu potravinu, najst nahradu za to co jes, či si leniva si v tom urobiť poriadok. Aka je to zataz na telo, klby, srdce, cievy, kolko viac sa potis a nevladzes. Predpokladam, ze mas este viac rokov zivota pred sebou, nez za sebou, chces sa zvysok zivota trapit, mat komplexy, chodit po doktoroch, jest lieky, aby si vedela fungovat? 20kg je fakt dost.. drzim palce az si najdes cestu, zacat mozes aj dnes

@pralinka86 presne,ide o zdravie o zivot...

martin96321
7. máj 2025
@pikachu999

@martin96321 tebe musela strašne nejaká ublížiť keď máš takéto mindraky a chodíš sa ventilovať na mamičkovské fórum

@pikachu999 Toto je mamickovske foru?😃

martin96321
7. máj 2025
@pralinka25

@martin96321 este raz. Nie kazda zena tu lyncuje muzov a vela zien napise opodstatnenu kritiku aj inej zene. Vidis len co chces

@pralinka25 Nikde som nepovedal ze kazda jedna......je tu vela normalne zmyslajucich.

midka
7. máj 2025
@martin96321

@pikachu999 Toto je mamickovske foru?😃

@martin96321 pozri si ako je definovana stranka : Modrý koník - stránka pre mamičky a budúce mamičky

modrykolibrik
7. máj 2025
@nyusika

@modrykolibrik prosim ta, ako definujues "mierne obezna" ?
tak bud si obezna...alebo mas miernu nadvahu.
v p;ripade autorky je to plus 20 kg - to je sakra vela, to nie je miernA NADVAHA.MIERNA NADVAHA JE TAK DO CCA PLUS 10 KG OD NORMALNEJ VAHY.

@nyusika tak ja som mala do 30 váhu 49 a potom čo mi zmenili liečbu som pribrala 30kil. Ale zas nemám problém ich zhodiť našťastie. Môj doktor to neriešil veď je to pri mojej diagnóze ok lebo je to dané chorobou. Môj muž chodí na stretnutia takže chápe,že není to nejakým prezieraním keďže stravu mám značne obmedzený ale je to aj veľkým stresom,chorobou atď. On zas je tiež kus chlapa a kvôli mne schudol lebo mal fakt veľa kíl. Ale mňa nikdy do toho nenútil pretože vie,že to mám dosť stazene

romi0310
8. máj 2025

Som dost prekvapena nazormi zien :D akoze pocas mojho vztahu,manzelstva sme tiez s muzom priberali, chudli a manzel tym, ze odjakziva vela sportoval a ma pracu, kde bol neustale na cviceniach a v pohybe, tak mal vysportovanu fuguru. Potom uz viac menej mal kancelarsku pracu a jeden cas pribral 12 kg a mne to teda vobec neprekazalo. Pisete, ako keby zo 45kg zeny bola zrazu 130kg. To by som chapala. Ale ak mala 50 kg a teraz ma 70kg, tak nepride mi to ziadna tragedia. Ja neviem ako vy, ale ja mam s manzelom hlboke prepojenie a milujeme sa po rokoch hlavne dusevne. Co je najviac sexy a príťažlive 🙂 to, ze po sebe tuzime aj po rokoch, je hlavne kvoli tomu vnutornemu prepojeniu. Ale Chapem, ak ste si viaceré muzov vyberali len preto, ze dobre vyzerali a vase manzelstvo a vztah je zalozeny na tom fyzicne, tak kazda zmena vas hned vykolaji. To iste aj u muzov. A poznam takych parov viac nez dost. Je pekne motivovat sa navzájom k zmene, ale zakazovat jedlo s poznamkou, pozri sa ako vyzeras. ... Mi pride totalna neucta a som sokovana, kolkym to pride normálne. A taka otazka....ak by zena mala krasne velke prsia a chlap by bol s nou len kvoli nim a prisla by rakovina a ona by prisla o prsnik? Tiez jej povie, ty okamzite bez na rekonstrukciu, pozri, ako vyzeras...alebo chlap by bol sportovec a pri autonehede by prisiel o nohu, tiez by ste mu splechli do tvare, ze nech si zozenie nahradnu, lebo vas nepritahuje? Viem, ze obezita a taketo nestastia sa nedaju porovnávať. Ale vo vysledku je to to iste. Pokial nie je pevny vztah, kazda zmena nim zatrasie. Ja poznam x zien, ktore boli stihle a teraz maju aj 30-40kg nadvahu a chlap ich lubi rovnako. Tak potom nevien, kde je problem 🤷🏻‍♀

maya_hi
8. máj 2025

No, trošku má asi pravdu. Nerozchádza sa s tebou, nehovorí ti že ťa nechce lebo si tučná, len ťa upozornil aby si nežrala hlúposti keď máš nadváhu. Mala by si to zmeniť. Ale nie kvôli nemu. Kvôli SEBE. Nadváha nie je len o konfekčnej veľkosti. Je to o cievach, o žlcníku, pankrease, kĺboch... Ničíš si tak telo. Chceš o chvíľu skončiť na operačnom stole? Alebo s cukrovkou? O tom to celé je. Nie, nemusíš byť štíhlučká a to že nebudeš ako pred svadbou musí tvoj muž stráviť. Ale to, že na seba kašleš to by vadilo aj každej žene ak by mala vedľa seba niekoho, kto sa napcháva sladkosťami, nechce sa mu hýbať, má nadváhu a tvári sa, že je všetko v poriadku a má "ho milovať takého aký je". Nuž a ako to urobiť? Napríklad sa prihlás do Fitshakera. Práve začala nová výzva. Vyjde ťa to necelých 10 eur mesačne (aj viac dáš za sladkosti 😏) a nájdeš tam kopec jedálničkov, rád ako začať a hlavne ako vydržať. Na FB nájdeš komunitu žien, ktoré s tým bojujú rovnako ako ty. Ale je to naozaj len na tebe.

https://fitshaker.sk/

petrofka
8. máj 2025

ja by som s takým muzom nebola..

nyusika
8. máj 2025
@romi0310

Som dost prekvapena nazormi zien :D akoze pocas mojho vztahu,manzelstva sme tiez s muzom priberali, chudli a manzel tym, ze odjakziva vela sportoval a ma pracu, kde bol neustale na cviceniach a v pohybe, tak mal vysportovanu fuguru. Potom uz viac menej mal kancelarsku pracu a jeden cas pribral 12 kg a mne to teda vobec neprekazalo. Pisete, ako keby zo 45kg zeny bola zrazu 130kg. To by som chapala. Ale ak mala 50 kg a teraz ma 70kg, tak nepride mi to ziadna tragedia. Ja neviem ako vy, ale ja mam s manzelom hlboke prepojenie a milujeme sa po rokoch hlavne dusevne. Co je najviac sexy a príťažlive 🙂 to, ze po sebe tuzime aj po rokoch, je hlavne kvoli tomu vnutornemu prepojeniu. Ale Chapem, ak ste si viaceré muzov vyberali len preto, ze dobre vyzerali a vase manzelstvo a vztah je zalozeny na tom fyzicne, tak kazda zmena vas hned vykolaji. To iste aj u muzov. A poznam takych parov viac nez dost. Je pekne motivovat sa navzájom k zmene, ale zakazovat jedlo s poznamkou, pozri sa ako vyzeras. ... Mi pride totalna neucta a som sokovana, kolkym to pride normálne. A taka otazka....ak by zena mala krasne velke prsia a chlap by bol s nou len kvoli nim a prisla by rakovina a ona by prisla o prsnik? Tiez jej povie, ty okamzite bez na rekonstrukciu, pozri, ako vyzeras...alebo chlap by bol sportovec a pri autonehede by prisiel o nohu, tiez by ste mu splechli do tvare, ze nech si zozenie nahradnu, lebo vas nepritahuje? Viem, ze obezita a taketo nestastia sa nedaju porovnávať. Ale vo vysledku je to to iste. Pokial nie je pevny vztah, kazda zmena nim zatrasie. Ja poznam x zien, ktore boli stihle a teraz maju aj 30-40kg nadvahu a chlap ich lubi rovnako. Tak potom nevien, kde je problem 🤷🏻‍♀

@romi0310 normálne...tie s nadváhou sú pobúrené, lebo sa ich to dotklo.
Tie, ktorym záleží na zdraví a vzhľade napísali, že plus dvadsať kíl je veľa a že by si tým mohla niečo spraviť.
Komentár manžela nekomentujem, nevieme, čo tomu predchádzalo a v akej súvislosti to bolo povedané.

radacak
8. máj 2025

A mojím mužom som pomaly 17 rokov a pocas prvého aj druhého tehotenstva som pribrala dosť (prvé cez 20 ,druhé okolo 18kg)aj mimo toho som mala obdobia že som pribrala ale vždy to vadilo mne samej ,môj muž mi nikdy nič na moju váhu nepovedal.Aj teraz po roku od pôrodu mám ešte nejakých 5 kg navyše ale strašné mi to vadí...kojim a mám doma malú nejedáčku tak som večne hladná ale snažím sa to napraviť a schudnúť.Ale môj muž mi aj tak povie že už som dosť chudá a nemám vychudnut veľmi.No ja sa cítim zle a viem že to potrebujem dať dole ..mám 172 CM a nejakých 65 kg čo nieje tragédia ale ja sa cítim zle
To ako sa správa tvoj muž je hnusné...mňa osobne by sa to strašné dotýkalo keby sa takto chová 😡

sova7
8. máj 2025
@denkabemommy

@pink_lady to nie je kopnúť si, to je to, že nebudeme snáď lenivú ženu ľutovať, že je lenivá a vzala si debila 😂🤷🏼‍♀️.. proste určite je lepšie pozrieť sa pravde do očí, než jej tu hladkať ego, že je v poriadku mať 20kg navyše a fuj fuj zlý chlap, lebo sa ozval…

@denkabemommy lenivá? A čo tak hormony pôrod tehotenstvo. To by chcelo skôr vyšetrenie prečo sa jej nedarí schudnúť a či tam nie je aj zdravotný problém. A chlap by mal reagovať inak. Je hádam normalne že žena po deťoch aj priberie vekom tiež môžu nastať v postave zmeny. Porodila mu dieťa tak hádam trochu úcty a pochopenia by to chcelo. To si bral a žil s postavou a výzorom alebo ženou? A žena určite nie je len vyzor. On keď oplesatie priberie povie mu žena plesinu by som si nezobrala rob s tým niečo?