icon

Meriam 168 cm, vážim 60 kg. Som tučná?

20. dec 2021

Meriam 168cm, vazim 60kg, obvod pasu mam 68cm a velkost oblecenia S. Priatel mi hovori, zeby som mohla este schudnut 5-6kg ale tak neviem... Nemam sice postavu ako fitnesska ale na druhej strane mi nepride, zeby som mala az tolko schudnut pohybu mam dost chodim cvicit aj behat, neprejedam sa, nezdrave jedla (sladke, slane, vyprazane) si doprajem len obcas urcite nie na dennej baze.

Strana
z2
cyberk
20. dec 2021

@kittykat22 Dakujeeeem 😝

jaroe
20. dec 2021

Neviem si predstaviť, že by si pri zadaných parametroch mohla byť považovaná za tučnú. Možno ak máš veeeľmi útlu kostru a malo svalov, tak treba spevniť....Zalezi od typu postavy, kostry atď.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janikk54
21. dec 2021

Pozri ak sa citis vo svojom tele dobre tak priatel nech sa stara o seba 🙂 To kolko vazis nevypoveda o tom ako vyzeras (v niektorych pripadoch) je ta vaha len cislo 🙂

lobic
21. dec 2021

by ma zaujimalo ako potom vyzera priatel ked ti toto povedat...

katina02
21. dec 2021

@lobic inak to aj ja. ono aj v mojom okoli su taki, ktori moc riesia postavy svojich partneriek a pritom ako, ze by to boli nejaky adonysovia sa teda veru neda povedat

snezienkaaa82
21. dec 2021

Záleží od typu postavy. Ja mam 170, a 50 kíl. Som chuda, trčia mi kosti veľmi. Keď som mala 59, bola som stihla, nie kostnata. Vyzeralo to lepsie

snezienkaaa82
21. dec 2021

A ešte pri moc nízkej váhe, vyzerajú ženy staršie. Nikdy sme ta nevideli, nevieme posúdiť takto, no určite tučná nie si

mmt11
21. dec 2021

Ja mám 164 cm a 54 kilov momentálne, cítim sa už tucno a nie až tak dobre, no ja som mala operaciu tak som dosť oddychovala po a plus som sa rozjedla priznávam sa :D no idem sa dať dokopy, moje ideál váha je 49-50 kilov a vtedy sa cítim najlepšie…
Ak sa dobre cítiš ty, neriešila by som asi

mamamasama
21. dec 2021

@elizabet173 nevsimla som si, ze sa tu bavime o povahe.

fatima30
16. nov 2022

no ja mam tiez tak a 5 kg by som mala schudnut, nohy zadok brucho cvicit,ked som mala 55 bolo to super som mensia a postava hrusky aj od toho zalezi.

andrejka2424
29. jún 2025

Meriam 170 a mám 59 kg.Cíim sa chudo. Mala som dlhšie váhu okolo 62 a cítila som sa lepšie-okrem brucha. Ale to ani teraz nemám pekné vždy.Len kým ma nenafúkne.Ráno ho mám ukážkové,aj svaly sa trošku rysujú z cvičenia.

majamat
1. júl 2025

mam 164cm a vazila som kedyi medzi 58-60kg. bola som stihla.

majamat
1. júl 2025

ideal ej sice pre kazdeho rovnaky,a le stale by sa mal pohybovat v medziach normy. pre ludi s lahsimi kostami, mensim svalstvom bi malo byt vhodnejsie nizsie BMI a pre tych s opacnymi kvalitami by mohlo platit vyssie. je rozdiel aj zena s velkymi a malymi prsiami, rovnako boky zadok. niektora ma geneticky predpoklad mat viac zaoblenu postavu a tam bude mat vzdy viac tuku, ako zienka s inym typom postavy. no kazdy by sa tam mal zmestit do BMI. preto je tam take siroke rozmedzie niekolko kg k danej vyske.
to co v takychto sidkusiach citam, ze moja idelane hmotnost bola ... a ked pozries BMI tak mala dost podvahu, to je dost scestne povazovat za idelanu hmotnost. jedine fakt pri extremnom ochabnuti svalstva.

a teda na 168cm je 60kg fajn. jedine ako tu pisu, moze sa postava vyformovat a spevnit svicenim.

Strana
z2