Mounjaro: Ako správne vytiahnuť zlatú dávku?
Ahojte,ako si sat prosím vás zlatu dávku? Dnes som si pichla 4x a ešte celkom dosť tam zostalo,mám ešte jednu ihlu čiže ju môžem pichnúť tam a ako si to mám nadstavit ten otočný mechanizmus?klasicky na 1 ako doteraz?
Si si istá,že ubúdajú len tukové bunky? Mozgové náhodou nie?
@janinah tukové mi dosť dobre odbúrava nemusíš sa báť😍😘
Vytiahni inzulinovou striekackou. Pero sa uz neda viac pretocit.
Pero ti už nepôjde otočiť. Poslednú piatu dávku o objeme 0,6 ml treba vytiahnuť inzulínovou striekačkou. Čiže treba ti pozháňať inzulínové striekačky o objeme 1 ml a nabrať si z pera Mounjaro 0,6 ml. Ja som kupovala striekačky z Allegro, boli najlacnejšie, ale dajú sa kúpiť aj v lekárni.
Pero ti už nepôjde otočiť. Poslednú piatu dávku o objeme 0,6 ml treba vytiahnuť inzulínovou striekačkou. Čiže treba ti pozháňať inzulínové striekačky o objeme 1 ml a nabrať si z pera Mounjaro 0,6 ml. Ja som kupovala striekačky z Allegro, boli najlacnejšie, ale dajú sa kúpiť aj v lekárni.
@anonym_681ba4 super,ďakujem 😊🩷
@anonym_681ba4 ešte teda otázka ako to mám vytiahnuť-striekačku vpichnem do mounjara a tak to pôjde?
@anonym_681ba4 ešte teda otázka ako to mám vytiahnuť-striekačku vpichnem do mounjara a tak to pôjde?
@anonym_autor ihlu vpichneš do pera cez ten gumený vršok pera, tam kde sa nasadzuje bežná ihla. Potom natiahneš do striekačky 0,6 ml. Treba si to vpichnúť mierne šikmo, lebo Mounjaro má ísť pod kožu a na inzulínovej striekačke je asi dvojcentimetrová ihla, čo je viac než hrúbka kože (tá je asi 7-8 mm).
@janinah z teba by asi ubudlo ak by si v nejakej diskusii dala normálnu odpoved
@janinah z teba by asi ubudlo ak by si v nejakej diskusii dala normálnu odpoved
@anonym_a35c99 niekedy to troška prepískne, ale v tomto prípade má pravdu.
@anonym_a35c99 niekedy to troška prepískne, ale v tomto prípade má pravdu.
@anonym_653776 a prečo? Čo také zle som sa spýtala?😂to by ma vážne zaujimalo
@janinah tukové neubúdajú, len sa zmenšujú, keď vysadí mounjaro priberie naspäť všetko
@anonym_653776 a prečo? Čo také zle som sa spýtala?😂to by ma vážne zaujimalo
@anonym_autor zrovna v tomto prípade si zareagovala super. 👍
autorka - užívateľka lieku si nevšimla že sa zahráva so zdravím.
fascinujú ma ľudia ktorí hazardujú so zdravím len aby nemuseli držať kalorický deficit a cvičiť
najviac sa mi páči ako v každej téme prídu moralistky kecať o hazardovaní so zdravím ale naštudovať si o tom niečo to ani bohovi 🙄
Za každým obeznym clovekom sa skrýva komplikovaný boj s obezitou, ktorý nikto z nás chudych nezažil. Je úplne primitívne kopať do nich a ponižovať ich za to, že sa pokúšajú schudnúť. Aj psychiatrické a onkologicke lieky sú veľmi nebezpečné, napríklad všetky súčasti mojej chemoterapie boli vysoko rakovinotvorné a aj tak som si ich dala aplikovať. Tiež mi zato zmizli mozgové bunky?
@anonym_autor Čo znamená zlata davka? Keď si ju da fetak tak exne.
@anonym_6b2fa6 Zlatá dávka Mounjara je zbytok, čo ostane v pere
@anonym_6b2fa6 Zlatá dávka Mounjara je zbytok, čo ostane v pere
@anonym_304311 mraz mi z toho beha po tele....obezny človek má zdravie aj život na hrane, ak si da tento marketingový liek tak telo ma co robiť....tak kazdý ma na výber
Vy moralistky čo tu vypisujete asi ste nemali nikdy problém s obezitou a čo to pre človeka znamená,schudla som za 3t 6kg a cítim sa úžasne že nemusím neustále myslieť na jedlo,či vy si myslite že som nikdy neskúšala chudnúť? Chudnem už 5r hahaha a keď mi to ma pomôcť prečo nie?😍milujem ľudí čo kecajú keď sa do toho nerozumia
@anonym_6b2fa6 tiež som hľadala čo to znamená v tomto kontexte, lebo z toho, ktorý poznám ja ma zamrazilo
Vy moralistky čo tu vypisujete asi ste nemali nikdy problém s obezitou a čo to pre človeka znamená,schudla som za 3t 6kg a cítim sa úžasne že nemusím neustále myslieť na jedlo,či vy si myslite že som nikdy neskúšala chudnúť? Chudnem už 5r hahaha a keď mi to ma pomôcť prečo nie?😍milujem ľudí čo kecajú keď sa do toho nerozumia
@anonym_autor Autorka, ale obezita sa da aj inym sposobom a efektivnejsim riesit nez vpichovanim tychto injekcii. Raz ked to vysadis zial kila ti pojdu naspät. Teraz sa tesis,ze sa citis lepsie, ale neskor to zial moze byt pre teba skutocnym sklamanim, lebo pichat si to dozivotne predpokladam nebudes Bolo by dobre, keby si aspon zacala cvicit, idealne ak sa ti da pod dohladom trenera, aby si si vytvorila tento navyk a ked aj vysadis mounjaro tak to nebude az taky šok...Navyse trener by ti vypracoval aj jedalnicek. Nemusis utocit na zeny tu ako tomu nerozumeju. Si si 100%ne ista,ze ty tomu skutocne rozumies? Uvedomujes si plne aj dosledky po tom ako to vysadis? Tam uz asi svoje hahaha nepouzijes potom...Myslim to v dobrom, popremyslaj aj nad moznostou cvicenia. Kedysi som mala kolegynku, ktora bola ozaj obezna a pod dohladom trenera krasne schudla a dodnes ju cvicenie bavi, ze chodieva aj sama (uz bez trenera za tie cca 3roky).. Toto co robis mne pride ako taka naplast na psychiku a rychle chudnutie s jojo efektom po vysadeni..ale realne by si sa mala radsej a sebavedomejsie, kebyze to docielis vlastnym pricinenim
Za každým obeznym clovekom sa skrýva komplikovaný boj s obezitou, ktorý nikto z nás chudych nezažil. Je úplne primitívne kopať do nich a ponižovať ich za to, že sa pokúšajú schudnúť. Aj psychiatrické a onkologicke lieky sú veľmi nebezpečné, napríklad všetky súčasti mojej chemoterapie boli vysoko rakovinotvorné a aj tak som si ich dala aplikovať. Tiež mi zato zmizli mozgové bunky?
@aurelia2000 Az s tym rozdielom,ze onkolieky nie su bezne dostupne,kym tieto 2 na chudnutie zozenies na nete pomerne lahko. Minule sa tu jedna chvalila,ze na sukromnej klinike si zaplatila,lebo 10kg chce zhodit a stoji jej vaha. Na to tieto lieky urcene nie su. Ak ich ma naordinovane,tak presne vie,kolko si ma za den dat a nie,ze "hmm,zostalo mi,tak si este dopichnem - v duchu cim viac,tym lepsie". Akurat som minule pocuvala lekara,co na pohotovosti ozivoval,zenu,co si takto zohnala Mounjaro a dostala taku hypoglykemiu,ze skoncila v komatoznom stave. Schudnut 6kg za 3 tyzdne nie je vobec udrzatelne dlhodobo a pre telo riadny sok.
Co sa zmenilo za 6 rokov?
Pred 6 rokmi: Fuj, covid ockovanie je zle, zle, zle! Nebudem za svet pchat do tela tie hnusne latky.
Teraz: Vsetky tie zazracne lieky, injekcie na chudnutie su uzasne! Neviete, kde ich zozeniem najlepsie zdarma???
Co sa zmenilo za 6 rokov?
Pred 6 rokmi: Fuj, covid ockovanie je zle, zle, zle! Nebudem za svet pchat do tela tie hnusne latky.
Teraz: Vsetky tie zazracne lieky, injekcie na chudnutie su uzasne! Neviete, kde ich zozeniem najlepsie zdarma???
@anonym_3560f4 alebo za 3 mesiace zbuchana najlepsia vakcina, co zachrani svet, nevadi ze neprebehlo ziadne testovanie lieciv a 20 rokov testovany liek je fuj fuj najhorsi na svete..
Ja sa nestačím čudovať. Koľko žien začalo užívať Mounjaro. To je fakt také super? A fakt si to môže pichať hocikto? Zrazu sa to objavilo a zázračne to funguje? Ja čakám, kedy to bude od pondelka v akcii v Lidl (berte to ako vtip)
fascinujú ma ľudia ktorí hazardujú so zdravím len aby nemuseli držať kalorický deficit a cvičiť
@anonym_e456c0 hlúposť …veľa ľudí v istom veku schudnúť nedokáže ani keď cvičí ..kedysi lekári odporúčali operácie žalúdka dnes sa da pomôcť iným spôsobom spomaliť chuť na jedlo a naučiť sa správne jesť v malých porciach pod dohľadom lekára
@aurelia2000 Az s tym rozdielom,ze onkolieky nie su bezne dostupne,kym tieto 2 na chudnutie zozenies na nete pomerne lahko. Minule sa tu jedna chvalila,ze na sukromnej klinike si zaplatila,lebo 10kg chce zhodit a stoji jej vaha. Na to tieto lieky urcene nie su. Ak ich ma naordinovane,tak presne vie,kolko si ma za den dat a nie,ze "hmm,zostalo mi,tak si este dopichnem - v duchu cim viac,tym lepsie". Akurat som minule pocuvala lekara,co na pohotovosti ozivoval,zenu,co si takto zohnala Mounjaro a dostala taku hypoglykemiu,ze skoncila v komatoznom stave. Schudnut 6kg za 3 tyzdne nie je vobec udrzatelne dlhodobo a pre telo riadny sok.
@iwesska onkolieky nie sú bežne dostupné, ale bežne dostupné je odmietnuť liečbu a zomrieť. Takisto fajčiari a alkoholici majú svoju voľbu. V porovnaní s týmto sú lieky na chudnutie nič, čo by stálo za odsudzovanie. Mne to skôr pripadá, že chudým sa nepáči, že sa obeznym podarí schudnúť. Ja im prajem, nech si vyskúšajú ten pocit tela s menej kilogramami, určite ich to bude motivovať.

Nebolo by lepšie to vyhodiť?