Môže melón pomôcť pri chudnutí?
Ahojte,
tak strašne som si dala akoze očistny den - pijem vodu, kávu a jem melon. Pomôže mi melon schudnuť?
No s kombinacie dve kila melonu a kavy ta poriadne prezenie, takze kludne..
za mna dost dobra kombinacia na chudnutie 😀
Schudnes stravou a cvičením, ak si dáš jeden deň takýto ani to zbytočne nenacvičuj, priberas mesiace aj chudnutie pôjde mesiacmi
Melón je voda a cukor. Ak ho zješ veľa, tak budeš chodiť veľa čúrať a inzulín celý deň vysoko, kvôli cukru. Neschudneš.
Skus do tejto kombinacie pridat este mlieko alebo kefir. Hnacka zarucena a mozno aj nieco schudnes, ked z teba vyjde vsetko 🙂
Aj pri chudnuti by mala byt pestra strava.
Odlahcit travenie ti to pomoze
Kavu by som vynechala. Ale inac z melonu sa skvele chudne. Obsahuje 92% vody, vitaminy, vlakninu, velmi malinko kalorii a prirodny cukor. Ktory ti urcite nesposobi ,,imzulin vysoko". Nie je to kremes ani cokolada milka. Je to prirodny cukor, ktory tvoje telo spotrebuje ako energiu pre mozog a na fungovanie organizmu. Ak si das takyto detox na niekolko dni, kila pojdu rychlo dole. Potom je ale vhodne prejst na trvalo udrzatelne racionalne stravovanie 😉
Najdes o tom aj mnozstvo clankov na nete, napr.
https://feminity.zoznam.sk/c/905522/cerveny-mel...
Z jedného odľahčeného dňa nechudnes , Max pôjde nejaká voda dolu a prečistis creva
Kavu by som vynechala. Ale inac z melonu sa skvele chudne. Obsahuje 92% vody, vitaminy, vlakninu, velmi malinko kalorii a prirodny cukor. Ktory ti urcite nesposobi ,,imzulin vysoko". Nie je to kremes ani cokolada milka. Je to prirodny cukor, ktory tvoje telo spotrebuje ako energiu pre mozog a na fungovanie organizmu. Ak si das takyto detox na niekolko dni, kila pojdu rychlo dole. Potom je ale vhodne prejst na trvalo udrzatelne racionalne stravovanie 😉
Najdes o tom aj mnozstvo clankov na nete, napr.
https://feminity.zoznam.sk/c/905522/cerveny-mel...
@larinka552 ale áno, ak bude na melóne a bude ho jesť celý deň a len to, tak aj glykemická nálož bude vysoká a inzulín bude vysoko. Netreba sledovať články z feminity, ale skutočných lekárov, ktorí sa venujú metabolizmu. Ak už, nahradila by som to uhorkou. Ale celé tieto odľahčovacie diety sú blbosť. Stratí akurát svaly.
Budeš chodiť akurát veľa na záchod.
moja zachrana a lepsie ako zmrzlina
@larinka552 ale áno, ak bude na melóne a bude ho jesť celý deň a len to, tak aj glykemická nálož bude vysoká a inzulín bude vysoko. Netreba sledovať články z feminity, ale skutočných lekárov, ktorí sa venujú metabolizmu. Ak už, nahradila by som to uhorkou. Ale celé tieto odľahčovacie diety sú blbosť. Stratí akurát svaly.
@mdse obsah cukru je 6g na 100g. Co je porovnatelne s inymi druhmi ovocia. Je to v poriadku lebo nas mozog celkovo organizmus potrebuje (zdravy) cukor k svojmu fungovaniu. „Keď je cukor viazaný spolu s vlákninou, ktorá ho v podstate uzamyká, tak sa do nášho organizmu vstrebáva oveľa pomalšie ako cukor, ktorý by ste vypili napríklad v nápoji,“ Glykemicka naloz je nieco uplne ine, to su sladkosti, pizza, burgre, fastfoody...
A mimochodom nesledujem clanky z feminity, to som len narychlo vygooglila a dala sem za priklad, kde sa k tomu vyjadril fitness trener, co by o tom asi nieco mal vediet...
Tak kludne skopiruj sem aj lekarov ci su proti.
Svaly moze stratit ak by dlhodobo zila len na melone. Nie za par dni.
nieee...melon nieeeee...iba kava bez cukru a cista voda 😀 😀 😀 😀 😀
Koľko zje počas dňa? Keď len po 300g niekoľkokrát za deň, tak to bude mať metabolickú odozvu a neschudne z tuku ani figu, len bude čúrať a bude hladná. Melón je mega, ale nie ako jediná potravina. Trvám na tom, čo som napísala.
@mdse obsah cukru je 6g na 100g. Co je porovnatelne s inymi druhmi ovocia. Je to v poriadku lebo nas mozog celkovo organizmus potrebuje (zdravy) cukor k svojmu fungovaniu. „Keď je cukor viazaný spolu s vlákninou, ktorá ho v podstate uzamyká, tak sa do nášho organizmu vstrebáva oveľa pomalšie ako cukor, ktorý by ste vypili napríklad v nápoji,“ Glykemicka naloz je nieco uplne ine, to su sladkosti, pizza, burgre, fastfoody...
A mimochodom nesledujem clanky z feminity, to som len narychlo vygooglila a dala sem za priklad, kde sa k tomu vyjadril fitness trener, co by o tom asi nieco mal vediet...
Tak kludne skopiruj sem aj lekarov ci su proti.
Svaly moze stratit ak by dlhodobo zila len na melone. Nie za par dni.
@larinka552 ako ktore, ja kupujem a mam stastie na zafarbene uhorky zjavne
a stale som nazoru radsej melon nez zmrzlina

@larinka552 ako ktore, ja kupujem a mam stastie na zafarbene uhorky zjavne
a stale som nazoru radsej melon nez zmrzlina
@balerina2025 ako ktore akoze su sladke a ten obsah cukru? 😃 No mne tiez nepridu az take sladke a zase tie mam radsej ako prezrete. A jasne melon je zdravsi, ja mam obcas rada aj zmrzlinu 😁
pomôže, ak správne nakombinuješ cvičenie, pestrú zdravú stravu, melónové dni sú na odľahčenie, ale vtedy sa neodporúča nejaké silové cvičenie, pretože po cvičení potrebuješ bielkoviny,
@balerina2025 ako ktore akoze su sladke a ten obsah cukru? 😃 No mne tiez nepridu az take sladke a zase tie mam radsej ako prezrete. A jasne melon je zdravsi, ja mam obcas rada aj zmrzlinu 😁
@larinka552 ja som mala tento rok snad 8 melon a je to zafarbena uhorka. minimalne viem ze dodam telu dake vitaminy, a vodu a naozaj neriesim este cukor 🙂
@larinka552 ja som mala tento rok snad 8 melon a je to zafarbena uhorka. minimalne viem ze dodam telu dake vitaminy, a vodu a naozaj neriesim este cukor 🙂
@balerina2025 no mozno neskor v lete kupis aj ,,lepsi" 😉😃
@balerina2025 no mozno neskor v lete kupis aj ,,lepsi" 😉😃
@larinka552 tie madarske tigrovane boli vzdy najlepsie len zatial kupujem klasicke odnoze
@balerina2025 aké zafarbené uhorky? som sa nejak stratila 🍉🙈🍹
melón kľudne jedz, pomedzi to si daj miešaný šalát s mäsom na prírodno a neboj schudnes
@balerina2025 aké zafarbené uhorky? som sa nejak stratila 🍉🙈🍹
@mk1111111111 melon co chuti ako ruzova uhorka.
melón kľudne jedz, pomedzi to si daj miešaný šalát s mäsom na prírodno a neboj schudnes
@mk1111111111 tiez si myslim ze melon by som cez leto vobec neriesila. v zivote by som sa neoytala ci s nim viem schudnut. kedze je to to naj co v lete existuje
Melón by sa nemal s ničím kombinovať. Môžeš ho jesť len ho vycikas. Ale zduvA z neho dnes budeš ako balón, zajtra bruško splasne, dlhodobo ale nie.
@mk1111111111 melon co chuti ako ruzova uhorka.
@balerina2025 myslela si nedozrety? Teraz su uz melony vynikajuce. Vzdy je to lepsie ako zakusok
@balerina2025 myslela si nedozrety? Teraz su uz melony vynikajuce. Vzdy je to lepsie ako zakusok
@mk1111111111 ja mam stastie na zafarbene uhorky. :/
Myslím si, že je to dobrá kombinácia dvoch surovín a k tomu rýchly beh, určite schudnes 👍

Zo svalov? Urcite 🤣