icon

Môžem pribrať pri dennom príjme 1200 kalórií?

2. mar 2025

Zvládnem pribrať aspoň niečo, ak budem denne príjmat okolo 1200kcal? Mám 160 cm 46 kíl. Prácu mám tak stredne námahavú, necvičím ani sa nevenujem žiadnemu športu. Raz za čas sa prejdem do obchodu a späť. Nejak aktívne sa nehybem. Kalórie si nesledujem, ten príjem je cca. z toho čo som si pred týždňom stiahla app a skúsila to zapísať aby som vedela. Niekedy môj denný príjem bol oveľa nižšie, snažím sa to zvyšovať, no teraz som sa nejak zasekla okolo tých 1200, viac zatiaľ nevládzem a nechcem to siliť. Poprosím len jednoduchú odpoveď áno/nie, prípadne nejaké rady ako pribrať by potešili. Ďakujem.

Strana
z2
evcagabi
2. mar 2025

Zacni so silovym treningom a zvys bielkoviny na zaciatok, ci chces pribrat tuk?

autor
2. mar 2025

@lensii tak toľko denne by som asi nedala. Ledva cez deň tlačím jedlo do seba aj keď nie som hladná aby som dala aspoň tých 1200...

autor
2. mar 2025

@rk123 a protein je jedno aky? moc sa v tých veciach nevyznám...

autor
2. mar 2025

@evcagabi cvičiť by ma bavilo ale neviem ako nato a keď som skúšala niečo doma prišlo mi že tie cviky nerobím správne a nemá to žiaden efekt... a do posilky ísť nechcem keďže cvičiť neviem a prišla by som si tam trápna

0laracroft0
2. mar 2025

Necitala som ostatne. Na gastre si bola? Mne pomohlo preliecit trávenie, potom sa zvyšuje prirodzene chuť do jedla. Aj viac pohybu. A potom navyšovať - orechy orechové masla olej semena. Sacharidy. Je to ťažké, viem. Ja som takto nabrala 3kg. Teraz som po chrípke a 2 z nich sú už zase prec. Tak si to opäť navyšujem, keď už mi je lepšie.

evcagabi
2. mar 2025

Takze chces v podstate nabrat tuk. To radsej ostan taka aka si

katie253
2. mar 2025

@biba_18 to som len z brucha dala

ivangeline
2. mar 2025

Toto bol môj denný spodný limit na chudnutie. ;D Zvyčajne som zjedla viac a chudla… Stačí ti viac jogurtu, syra, pečiva, sladke, slane snacky a máš to.

dagas
2. mar 2025

Celý život som mala okolo 43kg,ešte aj po prvom dieťati sa mi váha vrátila . Chvíĺu sa mi darilo s kalóriami a pribrala som ja 48,tie som po nástupe do roboty veľmi rýchlo zhodila. Pribrala som konečne až počas druhého tehotenstva a to sa snažím udržať si

blanblan
3. mar 2025

@biba_18 ta kalkulačka mi práve vypočítala 2300kcl, pričom som normálne na cca 1500-600 a zadala som že si chcem udržať váhu 😯 som z toho jeleň

autor
3. mar 2025

@0laracroft0 na gastre som ešte nebola ale mám termín... ja mám v práci pohybu viac než dosť a som rada keď doma už len oddychujem. Ale aj napriek tomu pohybu si moje telo nejak nechce prijať dostatok jedla. Ja sa tak desím toho že by som znova schudla...

autor
3. mar 2025

@blanblan aj mne to vypočítalo nejak okolo 2100 len na udržanie váhy ... tiež tomu veľmi nerozumiem

biba_18
3. mar 2025

@blanblan čomu dievky nerozumiete? treba viac jesť… aby ste boli zdravé, plné sily a v ideálnej váhe…

katie253
4. mar 2025

Tak asi máš aj nízke BMI, to znamená, ze musíš prijať viac kalórií ako vydáš, aby si vôbec niečo pribrala. Ak máš aj prácu takú, že viac beháš, hýbeš sa, tak samozrejme, ze s takým nízkym príjmom kalórií ako máš teraz , nič nepriberieš. Preto musíš kalorie navýšiť, aby si sa dostala s váhou aspoň do normálu.

Strana
z2