icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

blumka
17. máj 2012

@anita79 no zatial som dala dolu 4 kg a hlavne mi splaslo brucho, co som velmi rada 😉 obleciem veci co som obliekala niekedy pred 2 rokmi, takze ja som spokojna. Mne tie jedla velmi chutia, dokonca niektore uz robim aj pre mm a deti. Prve 2 tyzden som dodrziavala uplne podla rozpisu tie ranajky, obedy a vecere. Prvy tyzden som musela jest po obede aj ten biely jogurt, od druheho tyzdna mi nechyba, niekedy si dam, inokedy nie..zalezi kolko toho zjem na obed. No a v tretom tyzdni a stvrtom som uz nedodrziavala presne, lebo napr. na obed sa ma jest toho viac a nemala som tolko casu to vsetko pripravit, takze som robila len jedno jedlo a tiez som to trosku poprehadzovala, ked som nestihala napr. robit maso tak som si dala len brokolicu ae vzdy som jedla tie jej odporucane jedla. Vcera som bola napr. na cely den prec z domu, tak som si dopredu urobila tresku ale k nej som si dala aj tie hranolky a plus este mrkvovy perkelt aby som vydrzala do vecera 😉
Ja za seba poviem, ze je to asi prva "dieta" alebo ako to nazvat, ktora mi nerobi problem dodrzat ju. Zasyti ma, aj mi chuti aj vidno efekt. A samozrejme pijem vodu...nie 3,5 l ale 2 denne vypijem urcite.
A samozrejme ze boli aj dni ked som musela si dat napr. kocku horkej cokolady alebo my sme kazdy vikend mimo domu, na kadejakych opekackach takze tam si nenosim svoje jedlo ale si vyberiem nieco dietne...a v nedelu som jedla aj tortu. ale velmi malo 😉

anita79
28. máj 2012

ahojte- tak mne dnes zacal 3. tyzden. a celkom sa mi dari, jedla mi vyhovuju aj celkom chutia, verim ze vydrzim aj ked cez vikend 2 oslavy ma cakaju... akurat pozeram, ze teraz uz pribuda viac jedal, tak toho varenia bude viac, ked este aj pre rodinu varim... ale fakt sa po tych 2 tyzdnoch citim lepsie.

misinocenka
13. júl 2012

ahojte, odzajtra zacinam 🙂 dufam, ze to prinesie vysledky, citim sa momentalne velmi zle, je mi tazko na zaludku, som unavena, radsej som sa ani nevazila, lebo sa toho obavam...len mam problem s tym, ze zvacsa som na cestach, a neviem, ci vzdy budem mat po ruke varenu zeleninu, ci ju bude mozne nahradit ju cerstvou a tu prevarenu vodu len cistou neperlivou mineralnou vodou...ale bola by som rada, keby niekto zacinam zajtra nahodou tiez :D aspon by tu bola nejaka podpora 🙂))

marulka83
13. júl 2012

@misinocenka ja by som rada zacala,no nemam knihu 🙂 zijem v uk,tak by som si ju mohla objednat a 23 by mi ju brat priniesol 🙂

misinocenka
13. júl 2012

@marulka83 ja som si ju stiahla cez ulozto.sk 🙂

misinocenka
13. júl 2012

@misinocenka je tam nafotena, ale citat sa to da v pohode 🙂

anita79
14. júl 2012

@misinocenka drzim prsty- ja som dost poctivo drzala a 6_7 kg islo dole. ale mne este 15 treba a uz sa neviem donutit-chcela som pokracovat v delenej a detox opat v septembri... na cestach to mozno bude trooosicku tazsie, ale je to len mesiac, odporucam mat pripravene jedlo vzdy do predu a vchladnice suroviny na 2-3 dni dopredu. ale tak ja som prezila aj grilovackku aj 2 narodeninove oslavy, ktore som sama pripravovala a dalo sa-som si stale hovorila je to len mesiac 🙂

anita79
14. júl 2012

@marulka83 ta nafotena kniha je ok- ja som isla podla nej tyzden kym mi dosla objednana a myslim, ze som zbitocne objednavala

marulka83
14. júl 2012

@misinocenka
@anita79 dalujem vam,zienky. Idem na to pozriet a od pondelka zacinam.
Prida sa niekto?

samada
12. sep 2012

je to vhodné aj počas kojenia? Dík

strapana282
14. okt 2012

babenky ako sa robia kuracie karbonatky so zelerom....???,

kch
18. okt 2012

predám knižku Najedzte sa do štíhlosti, aj s DVD. Kuk môj bazar.

evka3231
Odpoveď bola odstránená
sanny228
14. jan 2013

ahojte baby 🙂 viem ze to je už dlhšie čo sa tu nič nepridalo ale len teraz som objavila tento super 28 dnový program 🙂 preto som sa rozhodla že ho budem držať 🙂 je tu ešte niektorá z vás ktorá to tiež teraz skúša ? 🙂

selecta22
15. jan 2013

@sanny228 ahoj sanny, prave som docitala diskusiu, plna chladnica cvikli tak zajtra 15.1. zacinam 😉

sanny228
15. jan 2013

@selecta22 ahoj 🙂 tak to sme na tom podobne ja mám dnes za sebou ešte len druhý deň takže to vyšlo tak akurát 🙂

zuzu8888
autor
15. jan 2013

@sanny228
@selecta22 ahojte babule tak to som ja co som to zalozila :D a zas to drzim uz mam za sebu prvy tyzden a konecne som v druhom a zacina super strava sa tesim na nedelu na tie kuracie karbonatky je to mnamka a ta hrachova polievka mnam a brzndzy s bielkami .. ako luubim vsetko odtialto ale toto je proste mnam z tzychto prvych dvovh tyzdnov...... ale co mi robi problem je ta mrkva na ranajky s jablkom od malicka to neluubim :D

a ked budete pisat oznacujte lebo potom to vobec neukazuje 😉

sanny228
15. jan 2013

@zuzu8888 tak to asi musi fakt fungovat ked do toho ides znova 🙂 ja s cim sa nevamiem vysporiadat je brokolica...ale tak dufam ze buduci tyzden to pojde lepsie ako som citala tie jedla 🙂

mamkajanka
16. jan 2013

Dievcata ono to fakt funguje 😉 ja som sa po 10mesiacoch vobec nevratila na povodnu vahu co sa mi pri inych chudnutiach nestalo. Ba dokonca som isla stale nizsie s vahou zalezalo od obdobia napr.v lete este isli dalsie 3kg dole teraz som ich postupne zasa nabrala ale to zalezi od toho co jem ci sa dokazem zrieknut sladkeho no a musim sa priznat boli vianoce...ale ste ma zasa navnadili a idem do toho znova ...je super ked sa nas tu zide viac a sa podporujeme ...tak teraz uz viem , ze nie v tom nie som sama 🙂 ...tak piste aby sme sa dokazali podporit

selecta22
16. jan 2013

@mamkajanka to je uzasne, bodaj by to kazdemu tak zafungovalo

@zuzu8888 zlatko no ved od teba som tisic prispevkov precitala a si mi isnpiraciou. BTW ta mrkva s jablkami, som myslela ze to bude brnkacka a nejdem to dojest uff. No tesim sa aj ja na vsetky recepty

a neviete kocky, ze keby som nahodou tehotna bola ci mozem toto vsetko?

zuzu8888
autor
16. jan 2013

@sanny228 funguje to vazne ja som od vtedy vobec nepribrala a este som aj schudla a musim povedat ze som mala obdobie ze som doslovne zrala :D
@mamkajanka tak to je super ze si aj ty spokojna a mne strasne chyba masko uz sa neviem dockat nedele :D
@selecta22 jeeej tak to ma tesi ze som niekoho inspirovala :D no a ta mrkfa bleee od malicka to nemam rada a tak isto bojujem s medom a struky stou skoricou ako pre mna hruuuza nechuti mi to ..a ked si tehotna nevad teda ak by si bola ved to je normalana strava a zdrava predpvsetkym

sanny228
16. jan 2013

@zuzu8888 no tak to sa teraz teším ešte viac 🙂 tak dúfam že aj u mna to tak bude....dnes mám prvý krát ten mrkvový perkelt na večeru je to dobre ?? 🙂 ale už by som chcela byť v druhom týždni lebo ako som pozerala ten jedálniček tak sa mi viac páči 🙂
@mamkajanka juuj tak to ma teší že sa znova pridávaš 🙂 ja myslím že keď je nás viac tak to pôjde jednoduchšie 🙂 ktorý den začínaš ? ja som dnes ešte len tretí takže ešte len začínam bojovať 🙂

zuzu8888
autor
16. jan 2013

@sanny228 ten je super ja ho strasne luuubim 🙂

sanny228
16. jan 2013

@zuzu8888 no tak to sa teším naňho potom 🙂 tak to som zvedavá no 🙂 aj tej cvikly je už na mna trocha moc ale tak zvyknem si :D

sanny228
16. jan 2013

@zuzu8888 jo a zabudla som mám ešte otázku...pozerala som si ten jedálniček na prvý týžden a tam mám že prekladaná cuketa...tak som si pozrela ci je tam recept a bol ale v sobotu na obed mám napisane v jedálničku že cuketová príloha ?? to je to isté alebo čo to vlastne je ? :D

selecta22
16. jan 2013

zuzu8888 tehotna nie som, ale ak sa podari snad budem 🙂

baby poradte ako sa zbavim cervenych ruk z cvikly? aaaaaaaa

sanny228
16. jan 2013

@selecta22 mne pomohla teplá voda a jar 😀 ale šúchala som dlho 😀

katkazaborska
16. jan 2013

Ahojte baby pridavam sa ku vam. Ja som zacala chudnut v pondelok. Jedla mi velmi chutia a pridali sa ku mne aj svokrovci. 🙂 tak som rada ze ta strava naozaj funguje. Takze sa oplati vydrzat 28 dni. a dodrzovali ste niektora aj potom tie tri mesiace?

lenitta007
16. jan 2013

ahojte kocky, no ako pozeram, dari sa vam 🙂 😉 ja velmi rada papam, no mam rada aj zdrave veci, aj som chodievala cvicit a behavat, darilo sa mi, no teraz, kedze som v piatom rocniku VŠ neviem co skor a nemam cas, lebo len co pridem z prace, vrhnem sa na knihy... 😒 no nejake to kilecko by sa mi zislo schudnut, takze ste ma inspirovali a asi si kupim kniku, ale nemate ju niekto v PC prefotenu? 🙂 da sa to? lebo nie som zastancom diet, skor zdravej stravy.

selecta22
18. jan 2013

@lenitta007 ale vsak kniha je stiahnutelna uplne lahucko na nete. Ak mi das email ti ju poslem rada.

BTW ked Vas citam ako vam tie jedla chutia, zavidim. Mne pride kazde jedno ako nechutne. Dva dni som jedla cviklu a brokolicu a uz viac nezvladnem.