icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

luciaf13
25. apr 2012

kocky dnes rano som sa premohla a isal som behat,prvykrat v zivote, ja beh zo srca neznasam...odpadavaju mi pri nom ruky, brucho nohy,proster cele zle...ale dnes rnao to islo,sice som bezala len cca 15minut s prestavkami ale aspon trosku a volala mi kamoska,ze ci nepojdeme aj vecer,ked dojde z roboty 🙂 tak mozno sa hecnem .

a zase vazim menej o 0,5kg 🙂 🙂 JUUUJ tesim sa!!!!!

vanilka1802
25. apr 2012

Ahojte babulky, tak uz mam aj ja niake konkretne uspechy. Po dvoch tyzdnoch poctiveho drzania detoxu tu su moje straty. Pas 5cm, zadok 3 cm, stehno 4 cm a vaha 3,5 kg. Dufam ze to takto pojde aj dalej. Su to sice pekne cisla ale ja by som potrebovala este minimalne vsade raz tolko zhodit. Aj ked potesili by aj väcsie cisla.

vanilka1802
25. apr 2012

@luciaf13 super, len tak dalej. Mne moc pomahal na vahu aj pohyb pri chalanoch vonku na ihrisku, raz na jednu stranu bezat, potom zrazu s jedny pod pazuchou bezat pre druheho a pod. Naschval chodim na futbalove ihrisko, tam si fajn zabeham, ale teraz si trening musim odpustit, kedze budeme doma zavrety minimalne tyzden.

luciaf13
25. apr 2012

@vanilka1802 myslis ze s troma detmi malo beham vonku 😉 😉 😉 😉 😉 ? Ale nejaky ucinok na mna to nema, telo je asi zvyknute na taky beh za detmi a uz to nepovazuje za zataz. A krasne cisla mas, co sa obavas,vsak to je super!!!! Pockaj o mesiac to bude zase viac centimetrov dole 🙂

vanilka1802
25. apr 2012

@luciaf13 verim ze aj ty mas dost pohybu okolo chalanov. Ale ako som pisala mne dost ten pohyb pomaha, ale to bude tym ze ja mam naozaj z coho zhadzovat.

luciaf13
27. apr 2012

@ikusa11
@mamkajanka
@fatulda
@zuzu8888
@vanilka1802 KDE ste vsetky???? Behate??? 😎 😎 😎 😎 Pekny vikend prajem!

zuzu8888
autor
27. apr 2012

@luciaf13 ahoj ja som tu len vzdy zabudnem sa sem pozret som minuly tyzden pisala ze ma aspon ra za cas oznacte lebo ja vzdy zebudnem aj ked by som nemala ale nejak som v poslednej dobe mimo :d tak ako vam to ide .. ja stalze jem normalne ale od pondelkaidem uz na to som si aj zasa pokupovala zeleninu a vsetko co potrebujem lebo sa citim nafuknuta jak neviem co .. a ako to budete riesit ten obed ? ked ja vzdy obedujem okolo druhej ale to uz teraz byvame vonku a az vecer pridem domov

ikusa11
27. apr 2012

@luciaf13 jasne ze behame 😉 ale fakt,ja chodim behavat s manzelom,som ho nahovorila,aj bezecke topanky som kupila,ja uz mam,chodili sme na jesen behat,aj na jar sme zacali,teraz sice bola moja mamka na lieceni,tak nemal kto ostat s detmi,ale uz behame v plnom prude.ja mam beh rada a teraz je uzasne vonku,dam mp3 a ideeeeeeeeeeeeeem.papkanie dodrziavam,ale nejdem presne podla jedalnicka a vcera som dala jeden kopcek zmrzky,ale aka by to bola prechadzka po meste bez zmrzliny?

ikusa11
27. apr 2012

@zuzu8888 veru aj ja som rozmyslala,ze ako to vymyslim,ked sa tiez vela flakame.tak asi hodim brokolicu do dozy a niekde na lavicke sprasim 😀 😀

ikusa11
27. apr 2012

@vanilka1802 perfektny ubytok mas,len tak dalej 😉 ja mam dole max,2,5kila,ale zato to poriadne vidim,hnevne na bruchu,ja pomaly zacinam mat pas 😵

zuzu8888
autor
27. apr 2012

@ikusa11 no len neviem pri molej malej ako by som to jedla asi popri nahanani ju :D to by na mna vsetci asi pozerali :D

ikusa11
27. apr 2012

@zuzu8888 a ved co?ci behas s rohlikom alebo brokolicou,to je jedno 🙂 ale na vahe sa to ukaze 😉 ja si asi fakt budem nosit jedlo so sebou.

zuzu8888
autor
27. apr 2012

@ikusa11 no uvidim ako to poriesim :D

vanilka1802
27. apr 2012

@ikusa11 ubytok je zatial OK, len dnes som teda zhresila totalne, zozrala som coko zajaca a jedno coko vajco. Nemohla som si pomoct, mala som strasnu chut na sladke.
Inak sa snazim dodrziavat jedalnicek. A konecne mi uz prisla knizka.

luciaf13
27. apr 2012

@vanilka1802 j aby som dnes zrala ze az no!!!!! Takze asi nieco bolo vo vzduchu..a to som si povodne chcela dat dnes ocistny dnik...len cuketku, cesnak,mrkvu a vela vody za den...no nevyslo mi to 😝 😝 😝 zajtra sa posnazim.

@zuzu8888 neboj riesenie sa vzzdy najde 🙂 aj ked je to tazke ale robime to pre seba 🙂 🙂 a k nafukovaniu aj ja som s tym mala problem pocas detoxu, vraj je malo dobrych bakterii v crevach,takze treba doplnit cerstve zeleninove stavy. Aspon tak pise Macingova.Ale ja si sem tam zjem probiotikum.
@ikusa11 to je super ze aj s muzom chodite, ja mozem len sama, vzdy sa striedame k detom 🙂 ale ja som brutalny zaciatocnik,zacala som len predvcerom, myslela som ze zomrem po 5minutach ale potom som si co to nastudovala o technike dychania a normalne sa my to zacina pacit, teraz je tri dni mm v robote ale v pondelok idem na to opat 🙂

zuzu8888
autor
27. apr 2012

@luciaf13 ale ja som nafuknuta z tohoto prezierania mojeho :D

luciaf13
27. apr 2012

@zuzu8888 tak riesenie je jednoducheeee 😎 😎 😎 😎nezer cicus 😎 😎 😎 😎 aj ked ja som tiez dnes zrala a zrala 🤐 🤐

zuzu8888
autor
27. apr 2012

@luciaf13 no ved od pondelka idem znova a neviem ci si znova nedam tu 28 detox haha

zuzu8888
autor
4. máj 2012

@ikusa11
@luciaf13
@vanilka1802 babule kdeste ? tak ja som sa az dneska odhodlala nezrat :D nastastie som iba kilo pribrala a nie viac :D

ikusa11
4. máj 2012

@zuzu8888 no kilo nieje vela,to mas za dva dni dolu.ja nejdem presne podla dni.ale varim si kde co z toho detox.jedalnicka,som na vahe na ktorej som chcela byt 😎 😎 😎 😎 ,ale keby este islo dole tak sa potesim.no najdolezitejsie je udrzat,tak uvidim,ako to zvladnem.dnes si robim na obed rybku so zeler.hranolkami.tebe drzim palce.zacinas od zaciatku?

vanilka1802
4. máj 2012

@zuzu8888 ja som tu, sem tam nazrem, ale nepise sa tak nieje na co reagovat. Ja sa priznam tieto posledne dva tyzdne dost flakam. Dokonca som v sobotu spraskala pizzu, mala som strasnu chut. Ale napriek tomu vaha -6 kg, a miery cca o 1 cm menej ako po dvoch tyzdnoch prikladneho dodrziavania detoxu. Mne celkovo tie jedla moc nevyhovuju co su tam popisane, mne skor pasovala ta zeleninka, tak to latam tak vseliako. Najcastejsie mam brokolicu, cviklu, cestovinky s kalerabom, borsc a zeleninovu polievku. Tie zelerove hranolky ma tiez totalne napinali, takze som to odmietla dalej jest. Ale v kazdom pripade, citim sa lepsie a budem sa snazit podla knizky stravovat aj nadalej.

zuzu8888
autor
4. máj 2012

@ikusa11 netazinam od zaciatku ale chystam sa ze asi si dam znova 28 dnovu kuru :D

zuzka2010
4. máj 2012

baby co si myslite o mojich ranajkach - banan na kolieska posypany skoricou?

eaka
4. máj 2012

@zuzka2010 že by som asi umrela od hladu 😉

zuzka2010
4. máj 2012

ale nie🙂

ikusa11
4. máj 2012

@zuzka2010 ale fakt je to malo,uz o hodinku by som bola urcite hladna

ikusa11
4. máj 2012

@vanilka1802 super 6kil dolu,parada 😉

anita79
16. máj 2012

Ahojte- je tu niekto, kto prave teraz dodrziava 28 dnovy program? ja treti den a zatial ok.

blumka
16. máj 2012

@anita79 ahoj, mne bezi 4. tyzden 😉

anita79
17. máj 2012

@blumka no super- a ako sa darilo doteraz? da sa to zvladnut? dodryiavala si presne podla rozpisu?