icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

sanny228
18. jan 2013

@selecta22 toto presne poznám aj ja :-/ ta brokolica ani mne nechutí a ten cviklový šalát tiež už nemusím....

lenitta007
18. jan 2013

@selecta22 moja email je lekovarova@gmail.com, dakujeeeeeeeeeeeeeem 🙂 a ty ju drzis? dari sa? 😉

selecta22
18. jan 2013

@lenitta007 mam len treti den a nedari sa mi uzivat si tie jedla. Strasne mi to nechuti ale strasne, myslis ze aj keby som si dala kilo syra tak je to pre mna hnus. No ale je to docasny detox tak to tak aj beriem, ze proste to treba vydrzat.
ALe nech ti su inspiraciou ostatne dievcata, im to chuti a mali krasne vysledky 🙂

selecta22
18. jan 2013

@lenitta007 poslane

lenitta007
18. jan 2013

@selecta22 dakujeeeeeeeeem, no pozrem na to 😉

sanny228
18. jan 2013

@selecta22 ja mam tiež ten istý problém..tiež musim s niektorými jednali fakt že bojovať....ale tak verím tomu že to má zmysel a že sa to oplatí 🙂

zlatusik2
20. jan 2013

caute baby,

ja zacinam od zajtra ! prave sa chystam na nakup,ale poprosim o radu vas skusenejsie uz v tomto🙂 tie fazulove struky by som mohla niecim nahradit?lebo toto ja nezvladnem,od malicka ich nemam rada,totalne ma napina...nehrozi ze to dam do ust ☹ a dalsia otazocka ,ked si robite ten cviklovy salat,kolko cvikly zvyknete pouzit na jednu davku.
Vase komenty sa tak dbre citaju,ze sa uz tesim co bude o tyzden,dva,tri.....🙂

mamkajanka
21. jan 2013

Dievcata tak ja som minuly tyzden totalne zlyhala 🙂/boli francuzke zemiaky , pizza a dcera mal 15 tak k tomu torta/ tak skusim od dnes ...aj ked uz som to raz absolvovla nejako sa mi nedari zacat znova...tak hadam tentokrat to zmaknem len ma musite konntrolovat...a co sa jedal tyka s nicim som nemala problem len hadam s tym prichystat si to....

brucea
21. jan 2013

ahojte baby...aj ja sa chcem pridať ... 🙂

darinka333
21. jan 2013

ahojte baby, tak sa od zajtra pridávam 🙂 dnes mi prišla kniha, raňajky už čakajú v chladničke, cvikla uvarená.Tie uhorky do šalátu majú byť zavárané a mrkva varená? Myslíte že môžem namiesto prvých 7dní mať len6 aby mi to sedelo podladní v rozpise? Nechce sa mi čakať ešte týždeň než začnem...

zuzu8888
autor
22. jan 2013

tak co babule je videt tzch 25 kg dole ? ci ? 😒 😕

zuzu8888
autor
22. jan 2013
zuzu8888
autor
22. jan 2013

na prvej to som len zacinala cvicit uz 7 kg som tam lala dole a posledna foto je najaktualnejsia 🙂

katkazaborska
22. jan 2013

baby ako?ja drzim druhy tyzden-jedla mi chutia neskutcone az na ten borsc ako paradajkova zo zeleninou 🙂 inak vsetko mnam mnam,a vidim prve vylsekdy,neodolala som a postavila sa na vahu a islo mi to uz dole,vyse dvoch kil.z brucha skoro tri cm a stehna minus dva cm.spokojna moc moc,citim sa vynikajuco...takze dodrzujem dalej a tesim sa na dalsie vysledky 🙂

patka29
22. jan 2013

@zuzu8888 Samozrejme ze je to vidiet 😉 Uzasne,na tej najnovsej sa uz na svoje stare ja ani nepodobas 😉 Drzala si dietu plus cviky?No uzasna premena,klobuk dole 😉

zuzu8888
autor
23. jan 2013

@patka29 dakujem ja sa stale citim tak ze ziadna zmena neni na mne vidiet 😒 a drzala som toto dva krat a plus fitko ale nie pravidelne zasa 🙂

sanny228
23. jan 2013

@zuzu8888 ale kde 🙂 ved vidno zmeny 🙂 aj ja by som chcela...ako teraz som druhý týždeň a 4 kilá dole....z čoho sa teším 🙂 ale ked sa pozriem do zrkadla tak zatial žiadny rozdiel nevidím :-/

sanny228
23. jan 2013

@brucea
@darinka333 vitajte baby 🙂 tak držím vam palce 🙂 aby ste mali také výsledky aké si želáte 🙂 a k tým uhorkám, normálne zavarané, kyslé uhorky a mrkva a hrášok taký ako dávaš do zemiakového šalátu 🙂

brucea
23. jan 2013

ahojte baby,ja skúšam len tak-kvantum jogurtov,4-5 litrov čistej vody a na obed len maso bez prílohy....pomedzi paradjku alebo uhorku miesto keksika...včera som na desiatu zhltla 2 dcl pohar cvikle...večer nejakých 50 brušákov...som zvedavá,či to bude mať nejaký efekt....zatial mám od nového roka dole 2 kg,ale nikde to nevidiet... 😀

danielitka26
23. jan 2013

babule hodte po mne nejake recepty prosim vsak ja nemam tusenie co by som si mohla varit pri tejto diete -vopred vdaka

selecta22
23. jan 2013

@zlatusik2 pozri ak nemas rada tie fazulove struky tak si daj radsej mrkvu alebo daco ine miesto toho, hadam nebudes jest nieco co ta znechuti na silu. Drzim palce a nezabudni nas informovat 🙂

@zuzu8888 praveze zmena je vidiet! a riadne 🙂 super super, uz sa tesim na dalsiu seriu fotiek o mesiac povedzme 🙂

@danielitka26 recepty by aj mna zaujimali, tie z knihy mi teda nechutia ale vobec

selecta22
23. jan 2013

@katkazaborska katka stastna si ty zena ked ti to chuti 😕

zlatusik2
23. jan 2013

ahojte,

tak sme s manzelom uspesne ukoncili 3 den,Musim povedat,ze hladna nie som vobec a to si dokonca nedavam brutalne davky,kedze zelenina v takomto velkom mnozstve na tanieri nie je moja silna stranka...🙂najviac mi chuti cviklovy salat,v ten den aspon viem,ze sa poriadne najem🙂 a ranajky su bez debaty uzasne,ale tiez by som to nemohla zase mesiac vkuse...Ale tak Vam poviem baby,ze uz len cakam na druhy tyzden na nejaku zmenu a hlavne nejake teple jedlo,napr.cestoviny alebo ta hraskova polievka.Musim ale povedat,ze ma od prveho dna zacala dost boliet hlava,uz vcera som to vzdala a dala som si ibalgin....mozno si aj telo pyta kavicku,lebo od pondelka som ju nemala a organizmus na to nie je zvyknuty 😉 a kedze ja ju pijem s mliekom,to by sa asi nemalo,...som 0 krvna skupina....No takze tolko moje uvahy z prvych dni....uvidime ako dalej...inac ta voda.....OMG 3 litre do seba nalejem a mam dost 🙂 mozem ist kupovat toaletak do zasob, 🙂

darinka333
23. jan 2013

Tak druhý deň za mnou...včera mi chutilo no dnes ma napínalo... tie struky som ledva zvládla, neznášam ich.... neviem sipredstaviť celý týždeň jesť cviklový šalát a mrkvové raňajky... A to som si včera hovorila aká mňamka. Myslíte že vadí že toho moc nejem?

zuzu8888
autor
23. jan 2013

@selecta22
@sanny228 dakujemm a dufam ze zs pridam nejake fotky a zas o nieco mensie :D a aj vy sa fotte babule :(
@zlatusik2 tak ja som si kavu nemohla odpustit a to pijem pol na pol a aj dvakrat denne som si ju davala aj viac ked bola chut 🙂

selecta22
23. jan 2013

@zuzu8888 no ja sa asi fotit nebudem taku odvahu nemam 😒 ale ako inspiracia nam stacia tvoje fotky
a veru aj ja pijem pol na pol s mliekom kavu a neodpustim si ju ani za nic

ale na ntb mam na pozadi tuto kolaz, co som si spravila a tam casto pozeram zhypnotizovana 😀

sanny228
24. jan 2013

@darinka333 ani ja toho moc nejem..a ide to dole 🙂 fuu o tých strukoch mi nehovor ja ich mám dnes na obed :-/ tiez ich veľmi nemusím...ale tak čo už teraz som druhý týžden ale vidím že kilečká dole idú len v tých cm to zatiaľ nevidím....

filomena
8. feb 2013

Ahojte, rozmyslam, ze skusim tuto dietu, aj som si v lete kupila tu knizku a chudnutie odlozila na zimu 🙂 teraz doma nikde tu knihu nemozem najst, neviete ci sa ten detox da niekde stiahnut ?

jarka622
23. feb 2013

@zuzu8888 Ja som začala v pondelok, čiže už 6 deň, zatial sa mi darí dodržiavať podla receptov a chutí mi všetko... 🙂

jarka622
23. feb 2013

@sanny228 mne zasa cviklový šalát chutí velmi...