Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
Aj ja sa k Vam pridam, ale az ked to s babatkom uspesne dobojujeme do konca 🙂 a po porode som tu ako na koni 🙂 drzte sa!
chcela som sa opytat, ci je mozne,aby som po prvom tyzdni tohto stravovania mala o 1,5kg. na vahe viac? teraz jem pravidelne a presne podla receptov, niektore dni som si posunula struky za cviklu a opacne ako som co mala doma nakupene... mam vysku 155cm a vahu 65kg., vecne som do teraz drzala rozne diety, skusala aj pripravky na chudnutie a pod. ale bez vyznamu akurat delena strava 90dnova mi zabrala dodrziavanim dole za dva mesiace 6kg. ale potom som delila dalsie dva roky tak obcas len kombinaciu, ale organizmus si tak zvykol na delenie ze uz potom neslo dole ani kilo.
caute kocky 🙂 s priatelom sme momentalne na 4dni, doteraz nam vsetko chutilo ale ranajky su pre nas uplne tiptop..jedine co mi nie je jasne su porcie, bojim sa ze ked vela zjem (t.j. uplne nasytenie) tak ta vaha a objem (objem je najdolezitejsi) nepojde o tolko dolu ako pri mensich porciach...nevedeli by ste mi poradit? @zuzu8888 ty ako stara hardcovnicka by si mi s tymto asi vedela pomoct....dakujem 🙂
@carodejka008 ahoj papaj pokial ti to nejde hore krkom ja som na porcie nepozerala ajedla som jak bagrista :D
@zuzu8888 dakujem za info...este by som sa ta chcela spytat, co po tych 28 dnoch? mame ist na schodikovu metodu alebo na system 5:2? alebo rovno dalsi detox? viem ze je to skoro a netusime ako to na nas bude vlyvat ale musim vediet na co mam pripravit draheho 🙂
@carodejka008 ja som zacala normalne jest ale uz troska zdravsie .. tazko povedat na koho co plati a ked to dlho budes drzat nebude ti to potom chutit... ja som sa dala na dukanovu dietu a tam je lepsi vyber jedal D
@zuzu8888 dukanovu som si tak zbezne prezrela a mala som pocit ze je tam vela masa a ja ho moc nemusim..ani v tej 28cke sa nanho netesim co je ked som si citala historiu tejto temy asi cudne 😀 a ako sa ti dari pri nej? apropo na tej kolazi co si tu pridala je ta zmena riadne vidiet 😎
@carodejka008 dakujem 🙂 no ja masko lubim ale zas tam nemusis masko tolko papat a ked nelubis da sa nahradit sojovim a sosovicou v dokanovej diete .. a dala som dole za necele dva tyzdne 2,5 kg 🙂
@zuzu8888 tak to teda blahozelam 😵 a vela pevnej vole prajem 🙂
z rozpravania viem ze ludia s nadsenim pokracuju so stravovanim podla semaforu po 28dnovej... vraj su tie recepty velmi chutne aj na bezne varenie v domacnosti pre rodinu a pod. detom pridat nieco vyzivnejsie a pod.
drzim palce mne na vahe zatial nic dole.... a na meraniach to neviem len teraz som sa zacala merat a zzmena za 5dni nic.
a stale mam problemy zo zapchou...
drzm vam palce vsetkym chudnudnucim hlavne ak budete kupovat fazulov. struky v kauflande tie su hnusneeeeeeee 😎
@margaretka -no to nadšenie zo Semaforu mi vydržalo tak 11 dní,potom som to vzdala ...ale stravujem sa zdravo a radšej som pridala viac cvičenia 😉
Ahoj poradite kde najdem knihu na internete?chcela by som si ju stiahnut
@jania023 tu si ju stiahni
http://ulozto.cz/hledej?q=najedzte+sa+do+stihlo...
@margaretka DAKUJEM 😉
@carodejka008
@zuzu8888
@margaretka Baby tak ja sa pridavam, dnes prvy den..akurat som dotlacila brokolicu so syrom. Ja nemam nadvahu, ale na materskej mi strasne zacalo chutit sladke a kedze som doma s malou a mam volny pristup ku sladkostiam, tak uz sa to na mne odrazilo, hlavne brucho, trochu zadok a stehna. Tak som si povedala, ze by nezaskodilo sa trochu precistit a keby som aspon trosicku schudla, tak sa tiez nenahnevam. Len neviem ako to vydrzim...hladna nie som, lebo som sa nadlavila na ranajky aj na obed, ale mam strasnu CHUT na nieco dobre...typu cokoladka, alebo aspon vianocka s maslom 🙂 tak drzte palce a informujte, ako to ide vam, ci sa mi to oplati 😀
@andelok @zuzu8888 @margaretka ahoj 🙂 my mame dnes 8 den, doteraz sme sa drzali, jedli sme presne podla jedalnicka, pili 3l prevarenej ochutenej vody a dufali v zazrak ale vcera sme urobili osudnu chybu, postavili sme sa na vahu. Priatel ubytok 1kg a ja 0!!! to teda bola poriadnia rana pre nas, tak sme si zasli na pizzu aby sme sa utesili 😀 tu sme jedli vcera okolo stvrtej poobede a este dnes rano sme neboli hladni, vecer sme boli velmi unaveni co sa nam za tych 7 dni nestavalo...tak sme sa rozhodli pokracovat v tomto stravovani dalej aj keby sme zhodili len 2kg lebo za tu energiu nam to stoji. celkovo sa citime pri tomto stravovani lepsie, dokonca aj chut na sex sa zvysila 😎 zostava mi len modlit sa aby sa to potom prelomilo a ja som aj nieco zhodila z vahy a objemu
baby aj ja chcem schudnut,poradte
@peptina tak sup sup stiahnut knihu, nastudovat a papat podla planu 🙂 tu ju stiahnes http://www.uloz.to/xW737BX/schudnite-raz-a-navz...
@carodejka008 ahoj,aj ja som dnes 8den detoxu 🙂 sice som sa aj ja vcera vazila,ale schudla som len 1kg,ale za to mi ubudli cm ma bruchu -14cm,na pase-6 a na riti tiez -6cm,takze som rada 🙂
@barakr tak to je super 🙂 ja som sa len vazila, nemerala a na obleceni nemam pocit zeby som sa nejako zmensila...a to vacsina pisala ze tie "menej chude" 😀 chudnu rychlejsie...neviem co robim zle...
@carodejka008 pardon, na bruchu -4,nie 14 :D aj pijes dost vody?
@barakr aj tie 4 potesia 🙂 ako kedy ale takych 2,5 az 3l dam...pijem ju prevarenu, ochutenu skoricou, citronom a trochou medu...este vyckam, mozno sa to este neskor zlomi...
@carodejka008 ja cistu,vobec neprevaram,lebo mi je to take na grc ta prevarena ..
@carodejka008 dakujem za link 😉 dufam ze dam dole min 5 a max 10kg 😕
@carodejka008 to je zlate ze na upokojenie ste vybehli na pizzu 🙂
no a ako teda od pondelka,tieto dni uz ok?
ja mam za sebou 3 tyzdne asi kilo dole ale trosicku na pase vidiet a brucho sa splaslo a prsia ovisli 🙂 tak svihom kremujem gelikujem cele telo nech to neochabne ak by sa stal zazrak chudnutia 🙂
...tak dufam ze aspon vianocnu pneumatiku zhodim
ale nerobim si presne tie recepty,tento tyden dnes som mala mat kur. prsia ale nebudem mat vysmazane dam si len na prirodno na vode .... a dneska som si na obed urobila brokolicu s tuniakom vyborne to je.
cista voda mi chuti len tak vypit teplu neznesiem neochutenu, a u mna pripada do uvahy ked tak ochutit len cerstvym zazvorom alebo citronom tak ze do 0.5 hrnceka zalejem pol vyzmyk.citronu alebo platky zazvoru. skoricu vobec a med obcas trosku.
Ja som krv. skupina 0 nemala by som mliecne vyrobky a kavu .... ale kavu si davam jednu denne
caute kocky- ja som touto dietou schudla v maji minuleho roku 7kg... ale isla som z hroznej vahy, takze to islo lahsie... potom som sa pekne drzala az asi do novembra- zdravou stravou, a som cvicila, do jedalnicka som zaradila jedla z detoxu ktore mi najviac chutili a kila sa asi do novembra nevracali- ale potom ´kvoli roznym okolnostiam stresom v mojom zivote som skoro vsetko vratila spat (som ten tip, co v strese pribera)... no a uz druhy mesiac sa neviem nastartovat a opat absolvovat tento detox... zatial som na tom tak, ze od pondelka zaradujem do stravy jedla z detoxu tak na 80% ale neidem presne podla rozpisu- uvidime, ci to bude mat nejaky vyznam- sem tam nakiuknem do vasej temy a mozno sa nastartujem.

ahojte zienky, mozem sa k vam pridat?
tiez som zacala a velmi mi chutia tie jedla idem si vsetko precitat ako postupujete vy,ake mate uspechy 🙂