icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

michaelakarasy
15. máj 2015

michaelakarasy Do TV relacie hladame damy s hmotnostou cca 100 kg, ktore maju seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

verra7
29. jún 2015

@jjjulia mate ešte tu knihu? Ďakujem

zuzana3111
26. aug 2015

@selecta22 ahoj, prepáč, nemôžem zohnať knihu a na stiahnutie sú zaheslované... nemohla by si mi ju poslať?
Ďakujem

saskapac
13. sep 2015

@selena263 prosím ťa, ešte máš v pdf tu knihu?

selena263
14. sep 2015

@saskapac prepac, uz viacere kocky sa ma na to pytali, ale uz nemam

lucinqa1312
24. okt 2015

Ahojte, ja som začala s tou 28dňovou očistou od pondelka, čiže 6stý deň za mnou...Dala som sa na to aj s mamkou, tak snáď budú aj výsledaky 😉 zatiaľ je to fajn, raňajky sú super, len cviklový šalát mi už ide hore krkom 😅 pred nami je druhy týždeň a ten bude pestrejší v stravovaní, už sa teším na ovocie a hlavne polievky to mi najviac chýbalo 😀 a vy ako ste na tom ? 🙂)

danaholanova
26. okt 2015

@michaelakarasy este to plati?

madu8653
27. nov 2015

Dievcata,nema niektora z vas tuto knihu v pdf? Dakujem

danaholanova
27. nov 2015

@madu8653 Ja nemam mam kupenu z obchodu. ☹

lili696
13. jan 2016

Ahojte všetci..možem poprosiť kde sa ešte dá objednať tá kniha od A.Mačingovej rozšírená verzia? Súrne zháňam a nikde ju nemôžem zohnať 😕

danaholanova
14. jan 2016

@lili696 Ja som kupovala na martinus.sk ale pred par mesiacmi tak sa pozrite 🙂

lili696
15. jan 2016

@danaholanova ,veď práve to...tam som pozerala a momentalne vypredane 😕 a nielen tam...všade 😯 nechápem...preto pìšem sem či by mi náhodou nemohol niekto poradiť kde inde by sa dala kúpiť,teda objednať...

jeennyv
15. jan 2016

Baby mam túto knihu oskenovanu ani neviem odkial, ak hovorite, ze na portaloch je na heslo alebo takto, zbezna som ju pozrela malo by tam byt vsetko no zda sa mi ze v uvode nieco jedna stranka chyba, ani neviem odkial sa to u mna ocitlo cize ak by ste aj tak chceli to zararujem a niekam vam to poslem, neviem ci sa to tak velke bude niekde dat upnut tuto 🙂
@madu8653
@saskapac
@verra7
@lili696

saskapac
15. jan 2016

@jeennyv diík, no ja som ju už mala medzičasom požičanů od kamošky.

konderik
15. jan 2016

@jeennyv ahojček mohla by som poprosiť . neposlala by si aj mne knihu? dik

zuzulienkab
18. jan 2016

@jeennyv Ahoj 🙂 prosím Ta, mohla by som aj poprosiť poslať tú oskenovanú knižku? Môžem Ti do IP poslať moju mailovú adresku? Ďakujem krásne! 🙂

jeennyv
18. jan 2016

@zuzulienkab mozes, ale pc mam v oprave som len na tablete a tam to nemam, cize az v priebehu tyzdna mozem, ked to moj pc rozdycha....

zuzulienkab
19. jan 2016

@jeennyv jasné, píšem do IP adresku 🙂 a dakujem krásne za ochotu!

kaja105
20. jan 2016

ahoj,zdravím vás baby.mne práve došli knižky z martinusu.objednala som 1.aj2.čast.V noci naštudujem a zajtra ráno začínam.Teda dúúúfam 😀 😀

4zlatulinko2
22. jan 2016

Dievcata ak mate na predaj knihu tak hned kupim. Cenu si navrhnite 🙂

kaja105
26. jan 2016

Ludia,ja som to dobre pokašlala,lebo katarínka si myslela že ešte dnes sa poriadne "nažerem"a od zajtra začnem chudnúť........myslím že klasika 😒 lenže dopadlo to tak,že som večer zjedla skoro pol!!!!!plechu úžasných lazaní-ktoré som mimochodom robila ja 🙂 a moja mama musela v noci volať 112ku lebo som dostala žlčníkový záchvat....no čo dodaŤ...inak,knihu ešte nemám ani prečítanú.Kto kúpi??????????? 😀 😀 😀

adagaborova
1. feb 2016

@jeennyv ahoj možem aj ja poprosiť o tu naskenovanú knihu?

jeennyv
2. feb 2016

@adagaborova ja teraz nemam pc, odisiel mi hardisk, som len na tablete a tam to nemam...

adagaborova
2. feb 2016

@jeennyv nevadí...ale ďakujem 🙂

dorka_shop
2. feb 2016

MycoVeggie - jedlo, ktoré ukončí všetky diéty . ( Špeciálne vyvinutý ZMES s vysokým obsahom vlákniny ) Úbytok váhy týždenne 1až 3 kg - bez hladovania . Bez cholesterolu . Bez chemických dochucovadiel. Doplní vám neuveriteľné množstvo dôležitých vitamínov a minerálov .MycoVeggie je jedinečný doplnok stravy , starostlivo pripravený z najlepších, čisto prírodných produktov. viac info: jjakabova80@gmail.com

jeennyv
3. feb 2016

@adagaborova ja to v priebehu dni poriesim, tak poslem vsetkym babam co prejavili zaujem 🙂

lucik106
1. mar 2016

@jeennyv dobrý deň, mohla by som poprosiť o naskenovanu knihu?

hipuska
4. mar 2016

Ahojte, nema niekto knihu najedzte sa do stihlosti v ele forme? Dakujem

zuzka2010
9. mar 2016

cim sa da nahradit cvikla?