icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

babo78
5. aug 2014

@dudri Preco?

maria112
11. aug 2014

ahojte kočky. 10dní sa stravujem podla Mačingovej a mám problém z vyprázdnovaním. A to vraj má prehánať. Prosím o akékolvek rady.

davidka27
20. aug 2014

@chichaa chcem sa ta spýtat olej si dávala vždy olivový, lebo v tom druhom týždnui píše už iba olej tak neviem či už dat obyčajný

25daniela
20. aug 2014

@davidka27 nepytala si sa sice mna, a ani neviem ako ostatni, ale ja som pouzivala vzdy olivovy, do salatov panensky a na vyprazanie lacnejsi..

25daniela
20. aug 2014

@maria112 asi treba jest viac

davidka27
20. aug 2014

@25daniela prvý tyžden som používala olivový, mám tu kniku doma a v druhom už je spomenutý len na oleji tak či mám už dat obyčajný?

maria112
21. aug 2014

@25daniela myslíš,že to pomože? Naozaj jem do plna. No včera bolo pšeno. To pomohlo. Na váhe sice žiadna zmena, ale cítim sa ovela lepšie. Až na tamto....

25daniela
21. aug 2014

@maria112 no, ked bola cvikla, tak to som nemala problem, ale ked dva dni za sebou nebola, potom som sa aj ja trosku potrapila, preto ked bola cvikla, jedla som jej vela ale mne cvikla chuti a nezprotivila sa mi a jedla by som ju stale...

blue99
21. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
abeceda_zjedla_deda
3. sep 2014

ahojte, je tu momentálne niekto, kto sa stravuje podľa 28dňového detoxu? ja som na treťom dni, celkom rada by som si tu prehodila zopár slov s niekym, kto to tiež absolvuje..otázok by bolo dosť :D

petra67
3. sep 2014

@blue99 ahoj, ty si schudla prostredníctvom toho 9 dnoveho navodu?

blue99
6. sep 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

je to 9dnový program,3v1/detox+výživa+chudnutie/

kikini
31. okt 2014

ahoj baby, ja som dnes 7.den na tejto ociste a som velmi spokojna, citim sa velmi dobre, vitalne a ku vsetkemu pijem nahradu kavy - teda kavovinu a energia mi nechyba. trochu aj pocvicim kazdy den. verim,ze mi to vydrzi po dni oslav /v nedelu nas jedna velka caka/ 🙂

zgurkaa
31. okt 2014

@abeceda_zjedla_deda skus v tejto teme 😉

maria366
30. nov 2014

Zienky a kavu mozete ?

dredy
4. dec 2014

@selena263 ahoj máš este tu knihu v pdf ak áno poslala by si na mail prosim

kamilkak
5. dec 2014

@maria366 -ja som kávu pila, so soj.mliekom - sušeným

pantarhei
7. dec 2014

ahoj dievcata...mate niektora tu knihu v pdf a mohli by ste mi ju poslat? Bolaby som velmi vdacna.

pantarhei
7. dec 2014

selena263 ahoj...prosim ta, ak mas este tu knihu, mohla by si ju poslat mailom?

skokanovas
8. jan 2015

máte prosím vás niekto túto knihu v pdf? už sanedá stiahnut cez uloz.to, ak náhodou niekto, tak pekne prosím pošlite mi ju na skokanovas@gmail.com 🙂

vsevet
7. mar 2015

baby ja to držim tiež koncim už treti tyžden a nič ani kila ani cm .neviem čo robim zle asi to že si dam vecer vinko z manželom

vsevet
7. mar 2015

@ficksacha jato držim koniec treti tyžden a nič ani cm ani vaha nesla dole asi treba pritom aj cvičiť

ficksacha
8. mar 2015

@vsevet Ja cvicim stale, cize aj pocas "tohoto experimentu".... o reparat som sa uz nepokusila a ani sa nepokusim. Nie je to cesta, kt. by som sa chcela uberat. Pri predstave niektorych tych jedal, mi veru nie je veselo.

tridi
14. mar 2015

drzim detox s malymi prehreskami 13 den,a dnes som neodolala a postavila sa na vahu,......- 5 kil,potesilo 🙂

tridi
22. mar 2015

@vsevet ,cvicit netreba,ja zacinam 4 tyzden a lutujem ze som sa nepomerala a neodfotila 🙂,mam dole -7kg 🙂, vydrzte mozno pojdu u Vas dole cm :

majonezka
25. mar 2015

Od dnes detoxujem aj ja ;)