Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
ahojte kočky. 10dní sa stravujem podla Mačingovej a mám problém z vyprázdnovaním. A to vraj má prehánať. Prosím o akékolvek rady.
vyskúšaj 3v1=detox+výživa+chudnutie
http://ituconsulting.blogspot.sk/2014/08/nadvaha-ako-rychlo-schudnut_10.html
ahojte, je tu momentálne niekto, kto sa stravuje podľa 28dňového detoxu? ja som na treťom dni, celkom rada by som si tu prehodila zopár slov s niekym, kto to tiež absolvuje..otázok by bolo dosť :D
je to 9dnový program,3v1/detox+výživa+chudnutie/
ahoj baby, ja som dnes 7.den na tejto ociste a som velmi spokojna, citim sa velmi dobre, vitalne a ku vsetkemu pijem nahradu kavy - teda kavovinu a energia mi nechyba. trochu aj pocvicim kazdy den. verim,ze mi to vydrzi po dni oslav /v nedelu nas jedna velka caka/ 🙂
@abeceda_zjedla_deda skus v tejto teme 😉
Zienky a kavu mozete ?
ahoj dievcata...mate niektora tu knihu v pdf a mohli by ste mi ju poslat? Bolaby som velmi vdacna.
selena263 ahoj...prosim ta, ak mas este tu knihu, mohla by si ju poslat mailom?
máte prosím vás niekto túto knihu v pdf? už sanedá stiahnut cez uloz.to, ak náhodou niekto, tak pekne prosím pošlite mi ju na skokanovas@gmail.com 🙂
baby ja to držim tiež koncim už treti tyžden a nič ani kila ani cm .neviem čo robim zle asi to že si dam vecer vinko z manželom
drzim detox s malymi prehreskami 13 den,a dnes som neodolala a postavila sa na vahu,......- 5 kil,potesilo 🙂
Od dnes detoxujem aj ja ;)

@dudri Preco?