Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
@luciaf13 ahoj ja som si robila tu bryndzu mne to veeelmi chuti. ale pisu ludia co im to nechutilo. mne z macingovej receptov chuti velmi ta mrkva, cuketa, tato bryndza s bielkami, aj tie struky sa daju. nemusim tu cviklu a tie cestoviny s kalerabom mi tiez nechutia. celerove hranolky mnam 😉
@janator no na tie hranolky sa tesim veru a zas mne tie cestoviny aj cviklovy salat chutii aj ten perkelt no vsetko az na tie struky a tu brokolocu tiez nemusim ale inak vsetko a ta brynzda mnam ja si tam davam este uhorku a mladu cikublku idem sa za tym zadrhnut :D a ako sa ti dari chudnut ?
@tamichloe no odfotila by som ale ako vidim uz si si to nasla tak je potom dobre ked to tam je to iste no som zvedava na vysledky tvoje ....
sa tesim by
aby s vami ze sa tu podporujeme
@lucanka49 no ja varim zvalst pre chlapov a zvlast pre mna...niekedy o drzku ale chvalabohu uz mame opravenu umyvacku riadu, takze aspon nestojim pri umyyvadle pol dna 🙂
a kocky ja by som dnes zjedla vsetkeho vela vela...nejako ma aj zacalo pobolievat hrdlo a celkovo som taka vystavena, boli sme sa s detmi bicyklovat a poobede este velka prechadzka...tak mam dost, no idem off a zajtra pseno na ranajky som zvedava ako to bude chutit 🙂
Dobrá ránko kočky...ako vám chutí pšeno?? Ja si ho akurát prežúvam 🙂)) no nie je to šunkový čerstvý rožok, ale dá sa to, nie?? No ja som včera prestála pol dňa v kuchyni, chystala som si všetko jedlo do práce na dnešok, varila som aktuálne menu a ešte mužovi mäso s tarhoňou....Mám inak problém pre seba vanavriť 1 porciu. vždy zostane, aj dnes mám aj struky zo včera s cukinou dnešnou!!!
😎 Zajtra som zvedavá na ten výmysel cvikla s tuniakom a večer tie prsia...
@lucanka49 prosim ťa poradiš mi potrebovala by som vedieť ake suroviny si mám nakupiť na ten prvý týždeň..mysliš že ked jedlo navarím môžem ho dať do mrazaka aby som mala na viacej krát,niektore sa aj opakuju že??vieš som z dediny a niektore suroviny tu isto nezoženiem..Ďakujem za radu.Veronika
@lucanka49 asi si písala mne, nie sama sebe 🙂 na jasne, že poradím, ja som si nakúpila: veľa mrkvy, brokolicu, cviklu, cukinu, mrazený hrášok, mrazené fazuľkové struky, vajcia, jablká, cibuľa, cesnak, tvrdý syr, sušené slivky, mandle, med, škorica, sušený rozmarín, bazalkové pesto /majú v Lidli - ide do hrachovej polievky/ narozbíjala som si veeeeľa vlašských orechov. A to ti na prvé 2 týž. vlastne stačí. 😎
@lucanka49 ano tuto knihu mam aj ja ..a tie suroviny mas najlepsieked si pozres normalne recepty ako su pisane a zacnes si na paprier pisat a mnozstvo lebo ja som si to tak a este mi aj kopu chybalo co som potrebovala :D
@chichaa pseno je uplne mnam ale ako podla receptu je toho strasne vela sme si s maminou dali a este aj ostalo ale je to mnam budem si to aj normalne robievat :D a
@luciaf13 ja zas kazdym dnom menej a mejnej jem jejda
a baby na tie morcacie prsia v orechoch sa neskutocne tesim vyzera to fantasticky ... a ten tuniak s cviklou bude podla mna v pohode konecne cerstva cibula bude mnam ja som totizto na nej zavisla :D
baby ja sa musim zasa pochvalit dnesnim dnom som od polky oktobra dala dole 21 kg :D som stastna prestastna ale to mam len polovicu za sebou :D pekny den vam prajem
@chichaa a ešte sa chcem opytať ne ten syr musi byť nizkotučny to normalne kupim?? a ešte kde si kupila orechy ,ved su strašne drahe..niekde lacnejšie sa daju zohnať??je to aj tak dosť finančne drahé 🙂 možno sa mi to len zdá..a ešte ako čítam budem potrebovať veééľa toaletného papiera že 🙂
@lucanka49 ja si davam lieskovce lebo na vlazske nemam peniazky :D a tak ja som furt chodila a aj chodim na malu z tolkej vody a to som si urobila na ladnicku a rmim si ciarky a vypijem tri aj pol litra az 4 litre vody ale neprevaram si ju mne sa to zd nechutne a to jedlo ma len zapeka takze akurat to ma trapi uz rozmyslam ze si kupim prehanadlo :D
@zuzu8888 jasne chapem ale nemala som tu novšiu knihu a čitala som podla tej starej len..hádam budem mať aj ja take skveé vysledky ako ty 🙂) sa tešim po sviatkoch idem hned nato.. a pevne si stojím už za tým,aj manžel ma podporil včera povedal že len aby som bola ja konečne šťastná a spokojná,nemám pevnú vôľu ale keď to tu čítam tie vysledky,kráása kočky držte sa ..ozaj čo je to to pšeno?? to kde najdem..to vyzera ako pokrm pre sliepky 🙂)
@lucanka49 Jasné, že jogurt zoženieš určite aj na dedine, biely bio🙂 presne, ja tých sliviek zjem denne aj 200g a idem teda na veľkú aj keď nechcem, teda mňa to nezapeká, práve naopak...toľko vlákniny, črevko musí byť už čistučké! 🙂 neboj sa, dáš to ak ty! na druhej starne nemusíš rozmýšľať, že čo budeš variť, otvoríš knihu a prečítaš si 🙂 Pridaj sa, neboj sa 🙂
@chichaa no tie mandle mam stale lacnejsie ako orechy :D aj ked orechy mam radsej nez mandle :D a mna asi ta mrkva zapeka ja neviem takyto problem som este nenmala:D
@lucanka49 ja som nikdy nemala pevnu volu na nic nikdy som nic nedordala a toto sa mi dari a ked vidim vysledky no parada ... aj ked som mala 8 ci 10 den chut to vzdat a ked som videla co nasi papaju a este aj mala a parky ked jedla slinky mi tiekli ale nakonec som sa vzdy odmerala a postavila na vahu a hned ma to preslo robim to pre seba aby som bola zdrava uz ako som spominala uz som bola tesne pred vybuchom ako to hovori moj tato ... som na seba hrda ze to dodrziavam ani neoblizem ani neochutnam nic ked varim alebo pecem teraz to bude zabijak na sviatky lebo idem veterniky robit a vselijake dobroty este vsetci sa budu napchavat a ja budem na psene haha ale nevadi ja to zvladnem a jeden veternik si neham a dalsi pondelok si potom dam :D hadam s toho nepriberem desat kg naviac haha
ahojte kocky 🙂 dnes uz sa citim lepsie aj hrdlo prestava boliet 🙂 takze: pseno bolo super, len velmi velaaa, nabuduce spravim uplne malinko,ja som z tej davky zjedla necelu tretinu, nieco vyjedli fafrni moji a ostatne ostalo.
No a vylepsila som recept na cukinu (dufam,ze to nie je hriech ): nakrajala som pol cukiny na male kusky, oprazila na olivaku ,hodila tam najemno nakrajane dva struciky cesnaku a zaliala som to vajcom. MNAM! Aj brokolicu trosku inak kuchtim - pripravujem ju v parnom hrnci, mne to tak najviac chuti,je pekne chrumkava a nie vodova 🙂
inak ja tie slivky vobec nejem, nemam chut na sladke 🙂 🙂 staci mi lyzicka medu do jogurtu 🙂
@lucanka49 ja mam skor pocit ze to nie je az take financne narocne, pretoze kupis len slovenske zakladne suroviny 🙂 jablka mrkvu zeleninku a ak to porovnavam so vsetkymi ostatnymi "dietami" tak je to najlacnejsie 🙂
OZAJ: Kde kupujete nizkotuckny tvrdy syr? JA som zatial zohnala len v Lidly 30%...inak netusim,nikde som nenasla.
juuj a orechy som dnes minula,este ze sa bavite, musim kupit, najcastejsie mam vlasske alebo mandle 🙂 co je akurat v akcii v obchode 😎
@luciaf13 ani ja nemam na sladke chut kolko krat mi vadia aj tie sladke ranajky .... a syr kupujem aky je v obchode ale snazim sa najmenej precetny ale ten v lidli je najlepsi lebo jed som kupila aidam nizko tu cny bol trasne maky ani struhat sa nedal ..... a to pseno veru strasna porcia to by ani chlap tolko nezjedol :D mne bude stacit ked si tych 40 g budem robit mozno aj 30 by stacilo

@tamichloe ´no my male inu knizku to neni ta co mame a ona aj na tom dvd hovori ze ona vylepsuje tie knizky stale tutuo co mame je vazen super
@chichaa no veru je to cica mica paradnica haha aj ja tak raz budem vyzerat hahah ... uz sa neviem dockat dneska ma aj kamoska pochvalila ze jak sa mi o polovicu pomali stratilo brucho ze uz sa stava zo mna kocka ze uz sa nehanbi ist somnou von hahah to mi si tak vzdy povieme :D