Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
@zuzu8888 super, super, super...držím ti palce nech si taká chudá ako chceš...🙂 ide ti to skvele....no ja sa nejak nechválim kilami, ja ich nemám navyše, len trocha sádla na páse a to celkom zišlo, takže efekt tam uuuurčite je!!!! asi sa dnes odmerám ako to tu vidím a čítam 😉
Áno, chlap určite bude, s tým súhlasím, aby si si nemusela repelent kúpiť.
a presne aj ja som dala do bryndze cibuľku, dnes šupenm aj uhorku, inak mäsko chutilo aj kolegynkám 🙂
@luciaf13 tak ono tie kila nesli hned dole a az po mesiaci nejedenia vecer to silo a na prechadzkach som sa snazila rychlo chodit... a kebyze zmenis trebars tu plavaren za fitko len beziaci pas keby sisi dala alenie ze by si utekala len velmi rychlo chodila alebo orbitrek by si si dala tak 40 min tak to pojde dole a mne pri malej tiez ako hruza ale mamina zlata mi ju vzdy postrazila a ked nevladzes vecer cvicit donut sa a uvdis po par dnoch budes mat viacej energie mam to odskusane :D
@chichaa dakujem za podporu lebo ja mam motivaciu sice v prvom rade moje zdravie ale potom je chlap haha lebo uz nechcem bytsama ale vsimam si uz ze je to lepsie uz mi aj semtam nejaky fesak zastavi a pusti ma cez prechod a usmeje sa hahah :D no ja sa na tu brindzu neskutocne tesim uz mi teraz tecu slinky .... a tie dnesne ranajky no ledva som ich zjedla ved toho bolo nejak vela :D
@zuzu8888 veru dnes sme sa napratali poriadne na ranajky 🙂
a ja viem ze mozno viac kardia by my pomohlo ale pri troch fafrnoch .....mozno su to len vyhovorky zo mna, ale plavanie milujem,je to moj relax, ktory si vychutnavam a uplne vypnem. A moj mm chodi domov z roboty o cca 22:00...robi na smeny takze zase ked je doma tak mozes sa realizovat ja 😎 😎 😎
@zuzu8888
@luciaf13 kočky a podľa ktorej knihy to dodržiavate podĺa tej prvej alebo podľa tej čo si mi dala hore ten link??
inak krásne vysledky matekočky ja by som tiež rada dalo dole aspon 15kg..aby som bola ako po pôrode..už sa tešim na to ..nakupim si nejake potravinky na dietu..ja tiež mam vela svalovej hmoty a ato sa zle chudne ale aj kilečiek mam veľa ..no 95kg a 173 cm..no nemerala som sa už davno..čitam že aj cez prsia ste schudli no to by som nerada,,lebo už od prirody nemam veľa 🙂)no sem budem chodiť častejšie na radu 🙂) a ozaj tiež cvičim pilates ale nepravidelne.. 🙂 😀 😵 kočky držte sa moc s vami rada pokecam 😅
@lucanka49 je to najedzte sa do stihlosti aj s cdckom to je .... no ja som schudla cez prsia lebo som iby mala tiez pribrate a velikanske :D a tak svalovu hmotu sa nesnaz zhadzovat tu das iba necvicenim dole a nejedenim a to neni zdrave ... slalovu hmotu pottrebujes pre dobre spalovanie ..... ja mam 168 a 91 kg :( ale stale lepsie nez ked som mala tu brutalnu vahu .... ale mam aj svalovu hmotu co som predtym nemala takze prakticky podla veci mam nejakych 85 kg chcem to dosiahnut na 70 kg dufam ze do buduceho leta to tak bude :D predsa materska sa konci pomali a do prace musim ist pekna :D
@zuzu8888 ved to mam aj ja do roboty no škoda že ak schudnem by sme chceli ešte miminko ďalšie,no nevadi nebudem museť nosiť maxi veci..no teraz nosim velkosť 44,je to dosť,musim čosi zhodiť 🙂) musi sa to dať nikdy sa mi nedarilo nič zhodiť,,ja som aj tu 90 dnovu skušala ale bolo to na mna dosť drsne..a stiahla som si obetie knihy z internetu,,ktora je lepšia neviem..no ked vraviš že ta druha asi to skusim podla nej..tam je každy den rozpisaný čo jesť ??nečitala som to ešte 🙂) nejako sa musim do toho dostať,doma mi už nechuti čo varim chce to zmenu.možno že sa niečo z toho najde čo uvarim aj manželovi 🙂) ten je zasa chudy ako pierko ..držte sa kočky ešte isto napišem a aj vy sa pochvalte nech mám motivaciu 🙂) papap 😀
@lucanka49 no daj si tu co mame my najedzte sa do stihlosti .... je tam aj jedalnicek zostaveny podla ktoreho sa mas stravovat tych 28 dni a potom su ktomu recepty a po tejto kure su tam dalsie jedla a plus recepty knim a zostavene tiez ako mas jest ked by si si sama nevedela sa ma zostavit jedalnicek na den je to super a su chutne tie recepty teda mne zatial vsetko chutilo okrem azulovych strukok haha chybalo mi ktomu masko :D
@zuzu8888 no veru fazulove lusky aj ja jem nasilu 🙂 🙂 ale ako priloha k masku to bude OK 🙂 🙂
a cvicenie rano na stacionarnom je u nas nemozne 🙂 🙂 🙂 dvojky pchaju ruky do pedalov 😝 😝 😝 takze ja mozem len ked spia, este skusam cez obedny spanok ale to povacsinou upratujem a varim,pretoze pri nich dvoch nespravim nic.
@luciaf13 tak to mas riadnych expertov teda doma haha ja ked poviem malej nerob tak prestane a len sa pozera ja zas sa snazim na steperi troska raz za cas si zamakat hahah :d a veru k masku budu asi ok .. boze tak by som sidala este tu bryndzu ze az mne to tak strasne chuti to vajco v tom no mnam a plus mlada cibulka a uhorka mnaam vsetko si to zmiesam ... ale zajtrajsie ranajky jejda to uz vazne nemusim po tom prvom tyzdni kazdodenneho jedenia na ranajky :D ... boze babule ja mam taku motivaciu nezrat ze az haha :D
a este sa vam ppriznam mna dneska strasne chytilo ze chem babatko ale neskutocne ja ked tu pozeram tie fotky babatiek tak normalne azu do placu mi je ake su krasne :D
@zuzu8888 je to veru tazke oni sa navzajom hecuju a podporuju a ak aj jeden posluchne pride druhy a spravi este horsie....ja som dnes zjedla tu bryndzu zase len tak, makali sme v detskej prerabali sme nabytok a tak mam dost. Este ukladame deti a idem spat.
A babatienko krasne male vonave by som aj ja este prijala 😎 😎 😎 ale tri uz naozaj stacia, aj tak sme planovali len dve 😝 😝 😝 😝
@zuzu8888 no pozerala som včera večer tie recepty v ej prvej knihe ešte musim pozreť v tej druhej a vyberiem si lepšie,,myslim že ta druha bude niečo podobne ako tá prvá 🙂) no neviem je to dosť ťažke varenie na mňa ked ešte budem museť mužovi variť druhe niečo..ako to varite viacej a date do mrazaka?? a tie struky to sa ako kupuje v pohari zavarane?alebo čerstve??
neviem vôbec musim si pokupiť ako čitam dosť veľa surovin ..
Ti verim aj my by sme chceli ešte miminko no uvidime,či pôjde dietka držať ak nie asi to skusime aj my 🙂)
držte sa kočky a krásny slnečný dník 🙂 😉 😉
@tamichloe Ahoj, vitaj! Bielko s bryndzou je v jedálničku 2 týž vo štvrtok na večeru...ja som to jedla bez bielka včera s uhorkom, bolo to dobréééé 🙂 no cvikle je tam viac ako dosť, ale daj si tam syr, alebo vajce a dá sa to zjesť, nie?? 🙂 Jedálniček sa len zlepšuje, druhý týž je o mnoho pestrejší ako prvý, neboj, vydrž!!!!!! Dá sa to!!!!
No teda dievčatá, ja som asi divná, ale ja po druhom bábu vôbec netúžim, moja malá je čistý besný chlapčisko, dokáže ma vatočiť asi tak 5x denne, neviem si to predstaviť ešte s malým bábom...🙂)) to radšej cviklu týž vkuse 😀 😀
@lucanka49 Struky mrazené sáčik 400g mám ja na 2x, teraz som si ich akurát dorobila k dnešnému obedu...aj môj prvý nákup vyzeral smiešne samá mrkva, cvikla, brokoli, hrášok, kaleráb..no toľko zeleniny som v košíku nikdy nemala 😉 , až sa mm zľakol, že čo sa ide diať...no jasne, že jemu varím aj mäso, aj malej...ale len všetko také rýchle, buď kuracie prsia, alebo niečo udusím v tlakovom hrnci, žiadne extra špeciálne vyváranie....často im kúpim mrazené zemiakové halušky, ohrejú sa, dá sa bryndza a je obed 🙂
@tamichloe ale je tam ta bryndza s bielkami ale za dalsi tyzden ked si to pozres .. mne to zatial vsetko chuti a hlavne vydrz ja som nneverila a drzim to poctivo :D a dieta nemam mat skym takze musim najprv niekoho najst kto mi ho urobi haha
@chichaa no moja je tiez jak chlapcisko ale viem ze decka to ukludnuje ked je dalsi surodenec :D
a varim si tie polievky vo vacsom aj zamrazene mam :D ja v malom neviem varit
http://www.pantarhei.sk/knihy/antonia-macingova... ja mam tuto knihu

@zuzu8888 no na mna vecerne nejedenie nezaberalo, sladkosti nejem sem tam horku cokoladu ale tato kniha fakt funguje tak sa vytesujem. Fu a trikrat za tyzden do posilky, tak to je pri nasich detoch nemozne,ja sa ledva utrhnem ist na plavaren alebo doma na bicykel stacionarny. Ale teraz zacali fafrni vymyslat s vecernym zaspavanim a mne sa uz vecer occa 21:00 nechce slapat 🤐 🤐
Tak drzim palce a porkacujeme uspesne dalej!!