icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

zuzu8888
autor
13. apr 2012

@luciaf13 som ti hovorila ze ta brynzda je uzastna :D a tak ja pokracujem v zrani hah od pondelka idem na tvrdo uz vazne ved aj cvicit zacnem ale toto podla mna somnou robi topocasie jejda leb moc sa neda ist ani von a sme doma a nic ine nerobim len hlcem haha :D a veru dobre som kupila sa tesim :D

vanilka1802
13. apr 2012

@luciaf13 aj dnes bol celkom OK den. Nemala som ani pokusenie. Dokonca mrkvovy perkelt chutil aj dvojkam. Len pocitujem taku väcsiu unavu, ale to bude asi aj tym ze som nespala v noci dobre.

luciaf13
13. apr 2012

@zuzu8888 ano bryndza je mnam 🙂 a nehlc! Tolko si uz dala dole, si moj vzor!!!!!!

@vanilka1802 unava bude pokracovat este par dni, je to detox organizmu,mna to vzdy zlomilo cez obed,take 4dni to trvalo a dva razy som si musela dat aj ibalgin,pretoze ma zacala boliet hlava a teda riadne a musela som sama fungovat s troma detmi ☹

zuzu8888
autor
13. apr 2012

@luciaf13 len tak dalej len mi naloz toto ja potrebujem som zo seba zhnusena fuj :D

luciaf13
13. apr 2012

@zuzu8888 fuj fuj tak nezer cica!!!!!!! 😀 😀

zuzu8888
autor
13. apr 2012

@luciaf13 haha dakujem a pekne ma tu drzte pod dohladom mne to pomaha aj ked ma sice nevydite tak ja to co pisem je aj tak .. takze pekne mi len nakladajte aby som to vydrzala :D

jeanine2
15. apr 2012

čaute baby. ja som teraz na treťom dni. len mám trošku problém s tou cuketovou prílohou? to ste si dali tú prekladanú cuketu, či? 😎

luciaf13
15. apr 2012

@zuzu8888 no ako cicus,nezrala si ??? 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

@vanilka1802 ako dnesok?

ja dnes koncim 28vku tak zajtra vam podam hlasenie ze kolko ubudlo cm,ale dnes som si obliekla jedny nohavice co som v nich bola napratana a na stehnach mi viseli 😉 😉 tak sa tesim a urcit epokracujem dalej 🙂

@jeanine2 ahojky 🙂 ja som to robila trosku inak pretoze mne ta pŕekladana prisla moc zdlhava na varenie,takze ja som si oprazila na olivaku cesnak nakrajany na platky a na to som hodila na kocky nakrajanu cuketu, trosku podusila a potom som tam pridala vajicko a chvilku este miesala 🙂 mnam mnnam

vanilka1802
15. apr 2012

@luciaf13 Ahojky, celkom v pohode, len som dnes dost flakala pitny rezim. Musim sa polepsit. A bola som na nakupe hlavne zeleniny. A nechala som v tescu 21 eur. Kupovala som zeleninu na nasledujuce dni, okrem toho som kupila len par malickosi mozno za 5-7 eur. Dufam ze za tie prachy budem po 28 dnovke spokojna tak ako ty.

@jeanine2 tak my sme na tom skoro podobne, ja som dnes 5 den. Ta prekladana cuketa mne vobec nechutila, nabuduce to skusim tak ako radi @luciaf13 . Dnes som dojedala na obed co som si vcera na veceru zapiekla, ale slinky sa mi zbiehali na zapekane kuracie prsia s broskynou, sunkou a syrom co som robila pre mojich chlapov.

luciaf13
15. apr 2012

@vanilka1802 vydrz! Urcit to za to stoji ja som dnes na obed mala kuracie fasirky s zelerom a je to superneeee jedlo no a na veceru tuniaka s cviklou a cibulkou a redkovkami 🙂 mnam! Ale vies co pitny rezim mam aj ja stale poslabsi,ale myslim na vodu stale xixi.

luciaf13
15. apr 2012

@vanilka1802 a ozaj ja uz z tych mojich jedal davam aj detom,takze uz nevarim dvojmo, alebo len ked tak navyse prilohu a zvykaju si! 😎 😎 😎

vanilka1802
15. apr 2012

@luciaf13 nasi to so mnou tiez jedia, ale väcsinou len veceru, lebo obed ked mam tak chrnia, nastastie, inak by som sa nemala ani kedy najest.
Pitny rezim som aj ja myslela samozrejme vodu, aj ked dnes som poskulovala po Radlere, boze aku som mala nan chut, ale odolala som.

zuzu8888
autor
15. apr 2012

@vanilka1802 radlera som si aj ja dala :D
@luciaf13 a cica zere a zere ale malinko a od zajtra uz idem zasa na tvrdo lebo uz aj cvicit pojdeema citim sa hnusne nechutno fuj je mi zo mna zle 😝
@jeanine2

a pitny rezim baby ja som mala tak a aj mam ze mamna ladnicke papier a tam si pisem ciarky a po celom dni si zapisem kolko som vypisala dari sa mi od rozmedzia 3 az 4 litre :D

vanilka1802
15. apr 2012

@zuzu8888 mne sa celkom ten pitny rezim daril dodrziavat, ja som si vzdy prevarila liter vody, preliala do takeho dzbana a popijala, popri tom este obycajnu z vodovodu. Ale dnes som na to akosi kaslala. Musim sa polepsit.

zuzu8888
autor
15. apr 2012

@vanilka1802 mne sa ta prevarena voda hnusi :D

vanilka1802
15. apr 2012

@zuzu8888 ja som si tam priadala trochu medu, skorice a citronu a je to fajn. Dokonca mi to moc chuti. A aj chalanom to velmi smakuje.

zuzu8888
autor
15. apr 2012

@vanilka1802 no len ja mam ten problem ze aj neviem ako by som si to ochutila by som veleda ze je to prevarena voda a nedala by som to veru :D asi som divna .. aj ked som davala malej prevarenu vodu mi jej bolo luto ze co to musi pit :D

jeanine2
15. apr 2012

@luciaf13 ďakujem, určite vyskúšam radšej hneď tak. 😉
@zuzu8888 ďakujem, ale stále teda neviem, že ako mám urobiť tú cuketovú prílohu 😀
a pitný režim mi problém nerobí. pijem len tú vodu a musím sa kontrolovať, aby som viac nevypila 😅 ja som aj predtým veľa pila.
@vanilka1802 inak na radler som dnes aj ja chuť mala, ale odolala som :D som rada, že sme na tom veľmi podobne. zatiaľ vôbec nepociťujem chute, ani hlad a mám pocit, akoby sa mi spevňovalo brucho, čo je čudné, ale aj mám pocit, že som taká prázdna zvnútra - ľahká 🙂 akoby sa mi tuky samé požierali 😀

chichaa
16. apr 2012

No babuľky čaute, už som tu dlllhio nebola, aj keď s vás z času na čas prečítam 🙂 Vítam nové členky Tonka klubu 🙂!
No ja sa asi nemám ani s čím chváliť, cez sviatky sa trochu pokazil systém, potom sa ťažko napravoval..Musím sa priznať, že to nedodržiavam do bodky, občas si dám aj čokošku kúsok ku káve poobede, snažím sa nekombinovať červené so zeleným 🙂 a varím si z tých jedál čo predtým...Aj dnes na raňajky mrkva s jablkom, na obed grilovaná cukina a paprika - ozaj baby, ak máte grilovaciu panvicu, skúste si to ugrilovať, je to fakt skvelé, taká aj chutné aj nie úplne na blato mäkké...mám novú panvicu, zak experimentujem.....
No takže suma sumárom, podľa jedálnička sa už nestravujem, teda vlastne už som aj prešla 28 dní 😀, prejdem asi na tie recepty, zatiaľ si vytsačím s pôvodnými...presne, cítila som sa o mnoho lepšie keď som jedla všetko to, čo bolo napísané...asi to má vážne niečo do seba...
držím vám palce, teda aj sebe, nech vytrváme a sme krásne a spokojné samy so sebou! pekný deň!!

vanilka1802
16. apr 2012

Ahojte baby, ja mam dnes strasne krce zaludku, aj mi je ako keby na vracanie, neviem ci je to zmenou stravy alebo na mna sadla niaka pliaga. Inak pokusenie na sladke nemam, skor mam strasnu chut na pecivo.

vanilka1802
16. apr 2012

@jeanine2 ja mam tiez pocit, ze najviac sa mi deje nieco na bruchj, aj ked o spevnovani nemoze byt ani rec, ja mam strasne ovisnute brucho po dvojickach a ako sa tie tuky redukuju tak ovisa este viac, co ma dost mrzi.

jeanine2
16. apr 2012

@vanilka1802 no ja k tomu ale už asi tak pol roka cvičím, tak to bude asi tým. mám doma orbitrek, tak na tom, alebo si na nete pustím tae bo a tak. ja mám strašné strie na bruchu a bokoch, som pribrala 30kg 😕 ako tehu a to sa teda prejavilo.. a tým spevňovaním som myslela hlavne tie strie. mám pocit, že sa mi zcelujú.. inak, mrkvový perkelt je iná mňamka 🙂

vanilka1802
16. apr 2012

@jeanine2 ja som tiez poctivo cvicila mesiac pilates, brusaky a tak ale tym som si moju diastazu len zhorsila. U nna to vyzera ze to brucho mi uz spravi len operacia. Ale najskor by som rada schudla minimalne 10 kg. Ja som v oboch tehu pribrala len 15kg, ale pri dvojkach som mala strasne velke brucho a nevydrzali to svaly.
Aj mne ten perkelt chutil, jedine comu som zatial neprisla na chut je ta prekladana cuketa. Aj tie struky sa celkom dali. Dnes by som mala mat na obed tu cuketovu prilohu, ale kedze som vcera tescu nezohnala cuketu, dam si struky zo vcera vecera. A tesim sa na dnesnu veceu, brokolica s cesnakom a syrom, mnaaaaam.

luciaf13
16. apr 2012

ahojte kocky podavam hlasenie a aj trosku povzbudivej nalady aby ste to nevzdavali a vydrzali!!!!
takze mmoje miery pred a po detoxe 🙂:
pas 96cm - 86cm
vaha 76,5kg- 73,3kg

@vanilka1802 Jani tebe na tu diastazu asi naozaj pomoze len operacia ale zase neklesaj na duchu! pozir aky ja mam pas po dvojkach 🤐 🤐 🤐 hroza koza ako fras ale teraz sa stiahla pocas detoxu, aj ked brucho mam (to tak rychlo nezmizne) ale pomalicky sa ta koza stahuje,tak sa tesimmm baby a drzim nam vsetkym palce!!! Nech sme do leta chrumkave kocky 😀 😀 😀 😀 😀

vanilka1802
16. apr 2012

@luciaf13 Lucka super vysledky, len ja mam este väcsi obvod pasa ako si mala ty pred detoxom. Ale tych tvojich 10 cm by ma velmi potesilo. A aj vahu mam podstatne vyssiu.

Akurat som spraskala fazulove struky a zapijem to kavou (tej sa nedokazem vzdat, to proste nejde, ja som pila aj pocas tehu a kojenia minimalne jednu denne) A tak strasne sa mi chce spat, ale musim ist pre Tomaska do skolky.

luciaf13
16. apr 2012

@vanilka1802 uvidis aj ty budes mat pekne cisla na zaver! Len vydrz a kavu pijem aj ja 🙂 a kolko merias cm? Ja mam 162 😝 😝 😝 take male pivo 😎

vanilka1802
16. apr 2012

@luciaf13 ja mam cca 164 cm. Takze tiez take male pivo.

zuzu8888
autor
16. apr 2012

@luciaf13
@vanilka1802 takze ja som sa dnes vazila po mojom zravom celotyzdennom prezierani a pribrala som kilo ale veci su mi zasa vacsie :D ale od dnes sa stravujem zasa zdravo :D babule drzme sa vsetko bude dobre ,budeme krasne ako modelky :D

jeanine2
16. apr 2012

@luciaf13 uáááu, gratulujem. to je naozaj krásny výsledok.. akože 10cm z pása.. krása. 😉
@vanilka1802 a čo by si si spravila ako tú cuketovú prílohu? lebo ja to skúsim tak, jak to písala Lucka. bojím sa, že by mi to tak nechutilo 🙂

inak, vy máte obidve dvojky??? 😀 krásne, obdivujem Vás!

vanilka1802
16. apr 2012

@jeanine2 keby som mala cuketu tak to spravim ako Lucka pisala.
Ano dvojiky mame obe a dokonca obe este aj starsieho o 2roky od dvojiciek. A vsetko su to chalani.