Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
@ikusa11 ahojky, tak to sme na tom rovnako, ja som tiez v stredu zacala. Dnes som si vynimocne pochutila na vecery, mnam brokolicka. Zajtra bude tiez celkom fajn strava.
Baby a chcela som sa opytat ten jogurt poobede si davate pravidelne, alebo len ked uz nemozete vydrzat? Ja som si ho dnes dala aj ked hladna som nebola skor ako taku maskrtu.
A este som chcela sa opytat, myslite ze mozem pridavat namiesto klasickeho medu pupavovy? Klasika mi dochadza, som myslela ze mam este jeden pohar, ale mylila som sa. A mam vela pupavoveho medu od svokry. Alebo mam radsej kupit klasiku?
@vanilka1802 tak mne tan jogurt velmi chuti,hned by som zjedla rovno 3 🙂 prave mne vcerajsi den sa zdal najnechutnejsi,dnesok uz ok,cvikla sa mi uz vari 🙂 a mrkvovy perkelt mi fakt chuti a aj manzel si na nom pochutnal,len jemu k tomu chyba nejake to masko.a na zajtra sa uz tesim,tie cestoviny s kalerabom su riadna mnamka.
@vanilka1802 no ja by som iba klasicky med dala lebo domaci pupavovy tak tam sa tusim dava ak dobre viem cukor a tu sa klasicky cukor nesmie.. a ten jogurt som jedla iba ked som bola hladna :D
@ikusa11 tie cestoviny su fakt dobre ale mne viac chutili tie so spenatom
inak baby asi idem vyyskusat tu dukanovu dietu aj ked som tu rozpravalo o inych dietach kade co tak sa mi zda celkom ok ved tam sa tiez ta svalova hmota udrzi lebo je tam vela bielkoviny
@vanilka1802 j asom si jogurt dala len obcas 🙂 a med pupavovy, co ja viem podla mna ak nemas iny tak ho pouzi, ale neviem.
@zuzu8888 som zvedava ako ti to pojde podla dukanovej,ja ostavam nadalej pri Macingovej,sice detox skoncil ale nejako mi tostravovanie zatial vyhovuje a tak aj dnes rano som mala pecivko s medom a grepvu stavu, na obed mrkvovy perkelt ale k nemu kuracie masko urestovane a na veceru ma mm lame,ze si spravime sushi 😎 😎tak uvidim. A konecne som nasla nahradu za chilli, podla mojej krvnej skupiny by som ho nemala jest ale dnes som kupila taky stiplavy wasabi chren ze ano no 🙂 🙂 vybehli mi slzy z oci a stiplave ja lubim tak som si na mrkvovy perkelt trosku dala 😀
Ahojte babulky, mam na Vas prosbu. Nemohli by ste mi v knizke pozriet co je v druhom tyzdni v utorok, stredu a štvrtok na ranajky, ja zatial idem len podla tej prefotenej verzie, co som si stiahla z netu a tam je to strasne zle vidiet. Dakujem velmi pekne.
@vanilka1802 utorok - kivi banan orechy med skorica
streda- mrkva jablka med orechy
stvrtok - to iste co v utorok 🙂
@zuzu8888 no dnes sme robili domace sushi prvykrat a bolo perfektne - dali sme si tam surimi tycinky a uhorku salatovu 🙂 plus na tie sulceky sme dali z konzervy tuniaka - inu rybku sme nemali doma a klasika k tomu sojova omacka+ wasabi+nakladany zazvor 🙂 normlane som sa zamilovala a cez vikend robim zase 🙂
@luciaf13 velmi pekne dakujem.
baby co myslite cotage chese je neprijatelny pocas diety? alebo sa moze dat namiesto syru?
@luciaf13 no vyskusam lebo stale som nevedela co tam dat a moc na nete som toho veru nenasla :D
@vanilka1802 no ja neviem ja by som si nedala ten cotage :D
@zuzu8888 na nete je kopa receptov popozeraj na mimibazare ceskom (zadaj do receptov sushi) alebo aj u tejto kocky 🙂 http://anetagoesyummi.blogspot.com/2010/04/sush...
@vanilka1802 namiesto syru si davaj vajicka na tvrdo 😎 😎 ja som to tak robila velmi casto
Dnes som mala na obed cestoviny s kalerabom. Boze to je taka dobrota. Som spraskala celu tu porciu podla receptu. Idem prasknut.
Ked skoncim detox a ze by som sa zacala aj scasti stravovat normalne, tak urcite budem mat jedla ktore si budem robievat hlavne na veceru. Napriklad cviklovy salat, brokolica+cesnak+syr, cestoviny+kalerab.
Dokonca aj ten obavany borsc mi celkom chutil (vcera som ho vecer dovaril, tak som trochu ochutnala) A strasne som zvedava na tu hraskovu polievku, kupila som vcera v Lidli bazalkove pesto, tak uvidim ako to bude chutit.
@ikusa11 tak ako pokracujes? Chutia ti jedla?
Ahojte dievcata, mozem sa ku vam pridat? Zacala som s 28 dnovkou v pondelok, inspirovala som sa v dvojickovskej teme od @luciaf13 😉 Doteraz som to zvladala uplne v pohode, ale mam problem s cviklovym salatom, strasne mi nechutiiiii 😖 , az mi je z neho zle, dnes som ho skusala na iny sposob, je to trosku lepsie, ale aj tak nic moc..nemate nejake tipy na vylepsenie?
@vanilka1802 ten kalerab je fakt perfektny, ja som dnes mala cestovinky ale so spenatom 🙂 inak tiez tie receptiky aplikujem do nasej stravy a su super. Takze jem vyvazene aj po skonceni detoxu a vaha klesa 😎 😎 😎
@luciaf13 no, nechuti mi vobec, urobila som ho presne podla receptu v knihe, az na to, ze mi chybali kysle uhorky, dnes iny recept so struhanou mrkvou, zelerom, zazvorom a jogurtom, tento mi chutil lepsie, ale predsa sa musim premahat, aby som ho zjedla...brokolica bola vyborna, aj fazulove struky, aj ranajky mi chutia, cuketu mam rada, takze s tym asi nebudem mat problem, len tato cvikla..no budem skusat a snad mi nejaka varianta zachuti 🙂
Teraz si uz len musim drzat palce, aby som to naozaj vydrzala 28 dni 🙂
Pozeram, ze ty uz si za tym, sushi by som si dalaaa 🙂
@fatulda no tie kylse uhorky urcite pridaj! Oni spravia super chut ale zase ja milujem cviklu,takze ju jem aj len tak uvarenu bez nicoho. Ale pouzivam urcite omnoho menej olivovaho ooleja ako pise macingova,prvykrat som ho dam dala dost a vadilo mi to. A ozaj cviklu krajam na kocky malinke,raz som ju nastruhala na hrubsom struhadle a malo to inu chut...no kazdopadneti drzim palce, ja sa naozaj citim skvelo a verim ze aj vy tu vsetk yostatne kocky dosiahnete uspesny ciel!
@vanilka1802 chutia,chutia,dnesny den bol velmi chutny,mnam,mnam 😝
@fatulda ja som cviklu nikdy nejedavala, strasne som sa obavala ako mi to bude chutit, ale prisla som tomu na chut a uz sa nemozem dockat piatku, lebo mam este v chladnicke spraveny salatik. Ja som si to viac osolila, lebo take nasladle mi to moc nechutilo.
@vanilka1802 no vidis, tak dufam, ze aj ja jej pridem na chut 🙂 Ja som zavarnu cviklu obcas jedla a chutila mi, len tento salat nie a nie, ale to sa snad podda
@fatulda este ma napadlo, varila si dostatocne dlho tu cviklu? Lebo ja ked som varila druhu varku, tak som tam mala asi tri kusky podstatne väcsie ako ostatne a tie ked som struhala bolo aj citit ze su tvrdsie a aj chut nemali taku dobrucku. Jednoznacne sa mi osvedcilo ze malicke cvikle su najlepsie.
Ahojte kocky,len som sa prisla s vami potesit a povzbudit vas a dnes nastal historicky okamih - vyradila som prve rifle, ktore su mi VELKEEEEE!!!!!! Tak sa tesiiim 😀 😀 😀 😀
a este jeden tip: ja cviklu varim v kuchte 🙂 skrati to cas varenia 🙂
paa idem kupit cviklu na trh xixi
Ahojte, akurat dojedam mrkvovy perkelt, trosku mi usla ruka s rozmarinom, tak je trosku horkejsia, ale inak fajn 😉
@luciaf13 woow, gratulujem, to musi byt super pocit 🙂 🙂
@vanilka1802 inak moze byt aj to, varila som ju asi 2 hodiny, plus minus, ale bola dost velka, no uvidim, co vymyslim nabuduce
@ikusa11 mne fazulove struky chutili, ale cviklu potom asi veru vyradim, aj ked je zdrava
@fatulda kup nabuduce malicke kusky, urcite bude lepsia.

ahojte baby,mozem sa k vam pridat?ja idem macingovu dnes 6den,pred sviatkami som dodrzala 15 dni,ale prisla velka noc boli sme 5dni prec,tam nam take dobrotky varili a ja som zjedla vsetko co som videla 😅 tak som v stredu zacala este raz odznova.pozeram,ze vam to tu pekne ide 😉 ja som aj na inom fore,kde sa chudne,ale tam baby vatsinou idu 90dnovu,tak by som rada aj tu nasla nejake partacky.mne toto stravovanie celkom vyhovuje,hlavne ze nehladujem,ja este kojim,takze potrebujem poriadne davky..a ja som vlastne stale lubila jest 🙂