Nakupujete proteíny a doplnky výživy na GymBeam?
Zdravim
Zvyknete nakupovat? Napr proteinove wrapy, doplnky nejaky CLA, proteiny, berberin, zero cestoviny, proteinove palacinky a wafle?
Diky za info
Prečo ironicky ja keď platím za vitamíny na GB tak zaplatím 45€ a to mi vydrží na 3 mesiace kedy to mám kupovať v lekárni alebo niekde inde na za mesiac zaplatím za to 80€
wafle a mugy kupujem na aktine, zvyšok beriem z gb ... ich multivitamínové medvedíky sú moja láska ...
Teraz mi prisla druha objednavka
Napr kuracie v oleji ci paradajkovej omacke, wrapy, zaklad na pizzu, cestoviny, zero noodles, kneckebroty, no skusila som objednat aj berberin ci CLA s tym skusenosti nemate?
Samozrejme daily fiber, kolagen, marine beauty od beastpink ci gumene multivitaminy su uz povinna jazda
Som v proccese chudnutia
Ja tiež pravidelne objednávam z GB, stálice u mňa sú arthro complex,multivitamin,zero sirup,erythritol
To sa ti zastáva rozum v lekárni tiež kupuješ lieky umelo vytvorené ... To len múdre reči od inteligentných ľudí...
Ja tam už nenakupujem. Tie "lacné ceny" sú len na oko. Treba pozrieť na obal čo píšu. Áno gymbeam vitamíny stoja polovicu ako u konkurencie ale na obale napísané odporúčaná dávka 2 kapsule denne. U konkurencie jedna, takže cena je vlasten úplne rovnaká.
Prosukty samé o sebe nie sú zlé aj keď nájsť dobrú príchuť naor. BCAA pre mňa nemožné. Čo ja ale nedávam je ich podpora. Každá jedna objednávka mi prišla buď poškodená alebo neúplná a reakcia obchodu na zaplakanie. Miesto proteínu asi za 70 eur ktorý prišiel totálne vysypaný mi ponukli 5 eurovú poukážku. Peniaze z tovar ktorý naúčtovali ale nedodali som dostala späť až keď som sa začala vyhrážať súdmi.
Inak ich majoneza je skvela!
Ano, kupujem, maju fajn veci aj ceny. Pri vitaminoch si vzdy pozriem kolko obsahuju % doporucenej dennej davky. A musim vypichnut rychlost, davam si to do packety a vzdy to tam mam na druhy den,pritom to ide z KE do BA. Teraz som dokonca objednala v sobotu v noci a v pondelok uz bol balík tu
@ms_green čo sa chuti týka ja mám podobné problémy a nie len pri BCAA ale aj ostatných, zatiaľ som nenašla žiaden proteín ktorý by mi vyslovene chutil
čo sa týka objednávok mne ale vždy prišli kompletné- často mávam aj objednávky nad 300eur kedy objednávam aj kamarátom, býva ti rozdelené do viacerých balíkov a ešte sa mi nestalo, že by prišli poškodené alebo by niečo chýbalo a tých objednávok už som mala neskutočne veľa...
Tak ja neviem dievčatá. Objednávala som cez 3 roky prakticky každý mesiac a vždy bol nejaký problém. Doručenie cez packetu do BA nasľubovali do 24 hodin reálne 3 pracovné dni.
@s1s4 mala som podobný problém, skús voxberg water shake!! nie je to ako proteín, ktorý je robený ako mliečny shake ale je to na spôsob džúsu(miesa sa s vodou) chutí to ako džús, nemá žiadnu hnusnú pachuť, majú aj vzorky, som si 100%istá, že budeš spokojná+keď pozreš nejaké instagramové účty čo majú spolupráce s touto slovenskou značkou určite nájdeš aj dáku zlavu
Zatiaľ som z GB objednal veľmi veľmi zriedka. Vždy keď aj zachytím nejaký GB výpredaj/akciu tak pri porovnaní s namaximum.sk vychádza takmer každá položka vždy drahšie. Samozejme závisí čo človek kupuje (ja len whey protein bez príchute, creapure kreatín, omega3 rybí olej, a x rôznych vitamínov a minerálov). Kvalitu produktov nemá nikto ako objektívne porovnať. Jedine cez laboratórne rozbory tretích strán, ktoré nikto nikdy nezaplatí. Ostáva len dôverovať výrobcovi. 🙂

Jasne najlacnejšia alternatíva nikde nenájdeš lacnejšie produkty. A taktiež vitamíny