icon

Ehrmann High Protein: Ktoré príchute majú najlepšiu chuť?

13. sep 2026

chcela som si občas ráno dať niečo rýchle a skúsila proteínový puding. sýty bol, ale chuť strašne umelá.

teraz pozerám Ehrmann High Protein. je niektorá príchuť normálnejšia, alebo sú také všetky?

anonym_ef7f2c
13. sep 2026

Najlepšie si doma vyrobiť, kupovaný keď tak tento.

anonym_d5e5d0
13. sep 2026
@anonym_ef7f2c

@anonym_ef7f2c tento som ešte nevidela - popzeram, dakujem.

belllinka
13. sep 2026

Ved tam je kopa umelych sladidiel, zahustovadiě, stabilizatorov, jasne ze je to umela sracka. Daj si radsej biely jogurt, tvaroh, cottage, rozmixuj do toho ovocie

aurelia2000
13. sep 2026
@anonym_ef7f2c

@anonym_ef7f2c Áno, tento je ok. Napíš sem recept na ten domáci, prosím. Ja robím z BB pudingu.

marci9
13. sep 2026

A prečo musí byť proteínový? Veď si uvar domáci puding, tomu sa žiadny kupovaný nevyrovná, vyjde ťa podstatne lacnejšie a je hotový za 5 minút.

anonym_ef9e57
13. sep 2026
@marci9

A prečo musí byť proteínový? Veď si uvar domáci puding, tomu sa žiadny kupovaný nevyrovná, vyjde ťa podstatne lacnejšie a je hotový za 5 minút.

@marci9 tak logicky asi preto, lebo v nom chce viac proteinu

anonym_fc42a3
13. sep 2026
@marci9

@marci9 lebo jest proteíny je teraz moderné

michaela329
13. sep 2026

@anonym_autor mne ehrman nechutia vôbec. Všetky mi prídu hrozné. Ak si mám dať proteín puding, tak zott čokoláda, alebo tie z Lidla - tam mi chutia aj tie citrónove, alebo semolinove (menej proteínu, ale sú ako krupica)

anonym_ef7f2c
13. sep 2026
@aurelia2000

@anonym_ef7f2c Áno, tento je ok. Napíš sem recept na ten domáci, prosím. Ja robím z BB pudingu.

anonym_ef7f2c
13. sep 2026
@anonym_fc42a3

@marci9 lebo jest proteíny je teraz moderné

@anonym_fc42a3 proteíny sú bielkoviny, predpokladám, že ješ mäso, mliečne výrobky, strukoviny, atď, takže aj ty ješ proteíny 🙂

anonym_ef7f2c
13. sep 2026
@marci9

@marci9 tak zrovna obyčajný puding na raňajky nie je veľmi výživné jedlo.. kto sa trošku zaujíma o stravu, tak chce mať v strave aj dostatok bielkovín

blondi2
13. sep 2026
@anonym_ef7f2c

Ja ten Ehrmann nedokážem zjesť, tak umelo chuti. Kupujem si Lidl čokoládový, ale skúsim tento co pridala recept @anonym_ef7f2c

anonym_fc42a3
13. sep 2026
@anonym_ef7f2c

@anonym_fc42a3 proteíny sú bielkoviny, predpokladám, že ješ mäso, mliečne výrobky, strukoviny, atď, takže aj ty ješ proteíny 🙂

@anonym_ef7f2c ja viem, ze proteiny su bielkoviny. 😄Ked sa maju ludia zdravo a vyvazene stravovat, tak to nie je IN. Ak sa bielkovinam zacne hovorit proteiny, zrazu je to modne a kazdy sa potrebuje pchat umelo vytvorenymi shitmi, ktore su kvoli biznisu oznacene Protein. A preda sa kazda sracka takto oznacena.

blondi2
13. sep 2026
@anonym_fc42a3

@anonym_ef7f2c ja viem, ze proteiny su bielkoviny. 😄Ked sa maju ludia zdravo a vyvazene stravovat, tak to nie je IN. Ak sa bielkovinam zacne hovorit proteiny, zrazu je to modne a kazdy sa potrebuje pchat umelo vytvorenymi shitmi, ktore su kvoli biznisu oznacene Protein. A preda sa kazda sracka takto oznacena.

@anonym_fc42a3 bielkoviny nie sú kvôli biznisu označené ako protein. Protein je anglický preklad bielkovín.

aurelia2000
13. sep 2026
@anonym_fc42a3

@anonym_fc42a3 Proteiny kupujú práveže ľudia, ktorí sa zdravo a vyvážene stravujú.

anonym_fc42a3
13. sep 2026
@aurelia2000

@anonym_fc42a3 Proteiny kupujú práveže ľudia, ktorí sa zdravo a vyvážene stravujú.

@blondi2
@aurelia2000 ved ja viem. A ludia uz nevedia v com sa prirodzene nachadzaju bielkoviny? Potrebuju na to umele pudingy a presladene tycinky?

mondolina
13. sep 2026
@anonym_fc42a3

@blondi2
@aurelia2000 ved ja viem. A ludia uz nevedia v com sa prirodzene nachadzaju bielkoviny? Potrebuju na to umele pudingy a presladene tycinky?

@anonym_fc42a3
a nie je to to jedno?