Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

@bandura ano detox od macingovej to bol.. Ale od zajtra by som chcela ist na delenu stravu.. Nekombinovat zivoc.a rastl.skupinu.. Tak dufam ze mi to bude vyhovovat
@lienocka292 ten grafik vyzera slubne len do toho a ako dlho?
Dnes sa koná zaujímavý webinár, ak by chcel niekto pozerať: http://fitshaker.sk/webinar-zdarma-ako-upravit-... 😉
@bandura no je to na tebe na aku vahu sa chces dostat lebo podla tohto prisneho grafu by sa malo chudnut a ked uz chces vahu len udrziavat tak je aj volny graf ktoreho by si sa mala drzat.. 🙂 ja som este len dnes sla do toho takze velmi skusenosti nemam..
@lienocka292 ja mam 79 potrebujem aspon 66
@lienocka292 Tak to sa mi baby páči, skúsim aj ja podľa tohto voliť správne kombinácie. Ja som na sebe cítila rozdiely už keď som začala len obed deliť delenou stravou. Aj môj žalúdok sa tešil 🙂 (mám s ním zdr problémy). Môžem poprosiť poslať to do správy aby sa mi to dalo dobre vytlačiť? Ďakujem
@ivetlo ahojko.. 🙂 ja tiez s tym len zacinam ale ak budes potrebovat radu kludne pis pomozem ak buden vediet.. 🙂 mne sa delenie tiez paci.. Deli sa na KY (kyticky a ZV (zvieratka) 🙂 dnes mam ky.. Grafiky poslem do mailu.. Resp len ten prisny ti poslem ak chces chudnut pri papani.. Este zhanam knizku o oddelenej strave od Lenky Korinkovej ale nedari sa mi.. :( nema ju tu niekto na predaj a nepotrebuje ju? 🙂
Pripajam odkaz kde je rozdelenie do skupin a grafik.. 🙂.
@lienocka292 A už to študujem 🙂
@ivetlo a mozes papat az kym nebudes uplne syta a mozu sa aj sladkosti resp.zo zdravych surovin rozne torticky kolaciky musli.. Aj ja si prave robim mlsotku lebo mam svoje dni.. 🙂 sezamove kocky. 🙂
@lienocka292 Tak to ja asi stíhať nebude, ale pokúsim sa. Ja si dávam práve obed, ryžu dusenú a opečenú cuketu na oliv oleji. Snáď dobrá kombinácia.
Dnes idem na nákup tak musím popozerať čo všetko mám nakúpiť aby som si to uľahčila 🙂
@ivetlo to mozes aj viac zeleninky k tomu ci uz dusenu na cibulke alebo cerstvu aby si sa riadne najedla.. 🙂
Chcela by som sa k Vám pridať.Rada si vypočujem vaše rady ako schudnúť. 🙂
ahojte dievčatá ,tak ako sa darí ? Ja som taká nahnevaná 😠 😠 😠 😠 natiahla som si slabinu a tak fest to bolí,že ani behať nemôžem 😢 😢 😢 a ani cvičiť ,tak skúsim aspoň stacionárny 😒 tak novým členkám veľa,veľa sebazaprenia a veľa pevnej vôle 😉
Ďakujm snažím sa cvičiť každý deň len niekedy my to moje dievčatko neumožňuje.Pokúsim sa aj zmeniť to stravovanie ako vravíte každé 3 hodky.A neviete my povedať za aký dlhý čas my pôjde váha dole???A ešte by som sa chcela opýtať či sa boky niekedy vrátia do pôvodného stavu.Počas tehotenstva sa my poriadne zväčšili a to ma dosť trápi :( Doma mám 150 eurové šaty a dala som si predsavzatie že do nich schudnem len čo z toho, keď ich nenarvem na zadok. :( Ďakujem
Ráno kým stanem hneď ako prvé zaobstarám malú no a ku jedlu sa dostanem až o trocha neskôr ako by som mala.A takto to pokračuje celý deň.No nič budem musieť si zvoliť nejaký režim kde budem aj ja aj malinká spokojná.No to asi Ste ma nepotešili.Na bokoch mám kosti :( tak asi zadok budem mať stále veľký :( ale teraz je to v móde.Niektoré si dávajú aj silikóny hahaha.Budem rada ak zhodím s toho napoctatnejšieho.

@lienocka292 absolvovala si niejaky detox?, aky?