Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

@ivetlo tak to je ozaj zaijimave.. 🙂 tak uz len aby cm a kg klesali.. Drzim palce 🙂
@bandura jasné.. 🙂 pripájam. 🙂
jééj aj ja som nulka , ďakujem a prajem krásne ránko, akurát včera som si robila hubové rizoto s hráškom na dnes 🙂
ja tu knihu mam, su v nej zaujimave recepty, ale ako nulka aby som nejedla jahody avokado a mak... čo milujem a je to zdrave, to je pre mňa už extrém
noo, aj ja to mám rada, ale keďže jahody miluje aj môj syn, dávam si ich len občas a radšej mu ich nechávam 🙂
cista pravda toto 😉
Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov a nevadi jej medializacia. Viac info do spravy.
no dievčatá,tak som tu mesiac s vami.Začínala som s váhou 75kg po mesiaci mi ukazuje 69,9 kg.Tak dúfam že to pôjde aj takto ďalej 😉
ozaj dnes som si spomenula, že ako sa potešil môj muž keď som si na jar kupovala čižmy, vždy som mala problémy s lýtkami a keď som ich zapla, nadšene zvolal, jeeej, ty si ich zapla, a to som bola rada aj ja 🙂, ono to za to stojí, rovnako ako keď som si kupovala oblečenie a pozerala som na veľkosť 42 a predavačka mi povedala, že to si musím vybrať menšie, a pri tom bola doba keď na mňa povedala iná že na mňa nemajú, to sú také moje malé radosti, ktoré ma motivujú 🙂, a teraz som si kúpila šaty 38, ktoré síce oblečiem ale na chrbte ešte nezapnem .... zatiaľ 😀 😀 😀
určite, ale tie mi šli pomalšie ako stehná, aj keď si myslím že ešte ich mám stále veľké

@lienocka292 a mozes aj mne pozriet nulku?