icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
vandijan
14. máj 2015

@bandura veď sa poznám, zbytočne by som mala hlavu v smútku🙂, ale aspoň som odolná voči sladkému, a včera mi mužík doniesol hodinky na meranie tepovej frekvencie, zlatý 😉 a to mi už kúpil tri rôzne súpravy na cvičenie, na vianoce biele tričko a tepláky, potom na narodky tyrkysové a na meniny ružové, vraj nech nie som v posilke v tmavom ako ostatní

bandura
14. máj 2015

@vandijan zlateho manzela mas ... 🙂

vandijan
14. máj 2015

@bandura snaží sa, on chodí cvičiť celý život, aspoň mi to uľahčuje pri varení, nemusím toľko vymýšľať

bandura
14. máj 2015

@vandijan fakt furt cvici? ma aj bicepsy? 😀

vandijan
14. máj 2015

@bandura má, ruky má riadne, on maká 6 krát do týždňa v posilke, niekedy ide dva krát , ale nemám rada ak ma poučuje 😖

bandura
14. máj 2015

zienky tak ja mam dnes za sebou uspesny den, malovala som chodbu , a kopec veci okolo bytu som porobila som spokojna a navyse sa mi to podarilo zvladnut bez jedla jupi mala som dnes vodny den.... 😉 tesim sa do postele

bandura
14. máj 2015

@vandijan taky su muzi su mudrejsi od nas 😀

bziki
autor
14. máj 2015
vandijan
15. máj 2015

@bziki ďakujem 🙂

bziki
autor
18. máj 2015

@bandura
@anula
@jana3720 Babulky, sorry, ze tak neskoro, ale lepsie ako nikdy 🙂 pridala som na blog slubeny clanok 🙂
http://www.activio.sk/2015/05/plateau-ked-sa-ch...

bziki
autor
19. máj 2015

Inak kocky, zacala sa jahodova sezona a jahody su idealnym pomocnikom pri chudnuti, takze sup zberat do zahradky 🙂

http://www.activio.sk/2013/06/jahodova-dieta.html
http://www.activio.sk/2013/05/jahody-cerveni-bo...

bandura
19. máj 2015

@bziki ano dnes rano jahodky s acidkom som mala 😉

lienocka292
19. máj 2015

Baby nevedeli by ste mi sem prosim hodit link na Level 4 od jillian? Zasla som len po trojku a neviem najst 4na youtobe.. :( ako casto to cvicievate vy? Ja cvicim tak raz za tyzden..

bziki
autor
19. máj 2015

@lienocka292 ak mas na mysli 30 Day Shred, tak level 4 neexistuje 🙂

ivetlo
19. máj 2015

@lienocka292 ak si cvičitla ripped in od Jillian tak tam je 4ty level. Pokial to bolo 30 day shred, tak je to tak ako píse @bziki

lienocka292
19. máj 2015

@bziki a preco neexistuje? Som myslela ze ich je 6na 6tyzdnov.. :( sa vzdy tak fajne zapotim pri tom.. 🙂 no nevadi budem cvicit od zaciatku.. Len nemozem casto lebo ma dost stipe v stehnach ked cvicim.. :( uz tam mam svaly ako stalone.. 🙂

lienocka292
19. máj 2015

@ivetlo no je to to co pisala bziky.. :( no co uz bufem cvicit od zaciatku alebo najdem ine cviky 🙂 ty si to tiez od nej cvicila?

bziki
autor
20. máj 2015

@lienocka292 to sa cvici 30 dni a na kazdych 10 dni jeden level. Po desiatich dnoch sa posunies na dalsi, narocnejsi 🙂 Ale ak ti mozem odporucit, ked si uz skoncila vsetky tri, tak skus nieco ine a narocnejsie. Dolezite je, aby sa tvoje telo pri cviceni namahalo a nebola si pritom v pohode, ako ked umyvas riad 🙂))

lienocka292
20. máj 2015

@bziki fuha tak to kazdych 10dni? 🙂 mne dali tie levely riadne zabrat.. Sa dopotin pri tom riadne az ma stehna stipali a musim si vzdy potom hlavu umyt.. Ale aspon mam zo seba dobry pocit ze nieco pre seba robim.. 🙂 tak to nebudem tak casto cvicit lebo stehna mam uz riadne vytrenovane.. 🙂

bziki
autor
21. máj 2015

@lienocka292 no Jillian je dobry zaberak na zaciatok 🙂 ale ak mas pocit, ze mas nejake z toho prilis svalnate stehna, tak si to striedaj s inymi cviceniami, alebo s lahkym joggingom 🙂

vergilius
21. máj 2015

jj, idemmee

lienocka292
21. máj 2015

@bziki ďakujem však každý deň robievam brušáky rôznymi smermi.. aj ten mostík čo na fb bola tá výzva neviem či vieš čo myslím tak aj to cvičím každý deň a už celkom zmenu na bruchu vidím ale tehličky tam teda ešte nemám.. 🙂 ty vieš niečo podobné ako jillian cvičí poradiť?.. alebo niečo čo cvičievaš aj ty.. 🙂

jana3720
21. máj 2015

@bziki no dnes som si to zacvičila ,taka pohodička 😉

bziki
autor
22. máj 2015

@lienocka292 Vies co, ja som Jillian cvicila hlavne pred 5 rokmi, ked sa tu na Slovensku o nej ani velmi nechyrovalo :D teraz skor behavam, zacvicim si kalanetiku, drepy, orbitrekujem, alebo uprednostnujem baletne cvicenia 🙂

anula
22. máj 2015

@bziki
vdaka za clanok o plateau a bezim na farmu kupit jahody (kupila som si nove tenisky, len pneumatiky na kociku nezvladaju teren 😀)

bziki
autor
22. máj 2015

@anula na to mam jedinu odpoved - Jahodovy Mickey Mouse 🙂

lienocka292
22. máj 2015

@bziki a ako casto cvicievas? Uz si len vahu udrzujes? Alebo potrebujes par kileciek zhodit?

bziki
autor
22. máj 2015

@lienocka292 cvicim podla moznosti kazdy den - potrebujem este schudnut 10 kil...ono ja mam celkom pevnu postavu, len obalenu vrstvou tuku :D takze to potrebujem dat dole.

lienocka292
22. máj 2015

@bziki tak drzim palce nech idu kilecka rychlo dole.. 🙂

bziki
autor
23. máj 2015

@lienocka292 dakujem, napodobne 🙂