icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
bandura
12. máj 2015

@lienocka292 a mozes aj mne pozriet nulku?

lienocka292
12. máj 2015

@ivetlo tak to je ozaj zaijimave.. 🙂 tak uz len aby cm a kg klesali.. Drzim palce 🙂

lienocka292
12. máj 2015

@bandura jasné.. 🙂 pripájam. 🙂

vandijan
13. máj 2015

jééj aj ja som nulka , ďakujem a prajem krásne ránko, akurát včera som si robila hubové rizoto s hráškom na dnes 🙂

zaiaa
13. máj 2015

ja tu knihu mam, su v nej zaujimave recepty, ale ako nulka aby som nejedla jahody avokado a mak... čo milujem a je to zdrave, to je pre mňa už extrém

vandijan
13. máj 2015

noo, aj ja to mám rada, ale keďže jahody miluje aj môj syn, dávam si ich len občas a radšej mu ich nechávam 🙂

bandura
13. máj 2015

cista pravda toto 😉

lienocka292
13. máj 2015

Pripajam aj Acko skupinu ak si chce niekto pozriet.. 🙂

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov a nevadi jej medializacia. Viac info do spravy.

jana3720
13. máj 2015

no dievčatá,tak som tu mesiac s vami.Začínala som s váhou 75kg po mesiaci mi ukazuje 69,9 kg.Tak dúfam že to pôjde aj takto ďalej 😉

ivetlo
13. máj 2015

@jana3720 Paráda,super. Gratulujem, len tak ďalej 🙂

vandijan
14. máj 2015

@jana3720 super si šikulka , dúfam že pôjde

vandijan
14. máj 2015

@bziki prosím ťa dáš mi link na chrisa powela? chcem skúsiť jeho cviky a ešte som o nich nepočula🙂
ďakujem

vandijan
14. máj 2015

ozaj dnes som si spomenula, že ako sa potešil môj muž keď som si na jar kupovala čižmy, vždy som mala problémy s lýtkami a keď som ich zapla, nadšene zvolal, jeeej, ty si ich zapla, a to som bola rada aj ja 🙂, ono to za to stojí, rovnako ako keď som si kupovala oblečenie a pozerala som na veľkosť 42 a predavačka mi povedala, že to si musím vybrať menšie, a pri tom bola doba keď na mňa povedala iná že na mňa nemajú, to sú také moje malé radosti, ktoré ma motivujú 🙂, a teraz som si kúpila šaty 38, ktoré síce oblečiem ale na chrbte ešte nezapnem .... zatiaľ 😀 😀 😀

bandura
14. máj 2015

@vandijan a kolko mas obvod lytka ja ich mam tiez hrubsie ale dufam ze ked zhodim budem mat o cosi mensie ...

vandijan
14. máj 2015

@bandura ani neviem, nemerala som si, len som si skúsila čižmy a sadli, zmeriam doma a napíšem 😀, ale aj lýtka sa zmenšia, neboj

bandura
14. máj 2015

@vandijan ja mam zatial 43cm och ked som to cislo na metri videla som sa zhrozila ☹ 😒 😠 😖 😢 ale zmensia sa verim tomu 😝 ved o to bojujeme 😉

vandijan
14. máj 2015

určite, ale tie mi šli pomalšie ako stehná, aj keď si myslím že ešte ich mám stále veľké

bandura
14. máj 2015

@vandijan neboj pride cas ked sa pozrieme na seba a povieme si ze sme spokojne bude to coskoro 😉 ja tomu verim

vandijan
14. máj 2015

@bandura jasné, určite, už teraz to je lešpie ako predtým, ak nájdem foto, tak pošlem, ako zatiaľ, aj keď to ešte nie je ono

bandura
14. máj 2015

@vandijan neviem kde si mi pisala ze kolko vazis, ale zabudla som 😒

ivetlo
14. máj 2015

@bandura @vandijan Ako baby tak má vaša konverzácia o lýtkach zaujala, a hneď som bežala pomerať. Tak ja pri mojích cca 82kg mám lýtka 37cm. To je asi moja jediná bezproblémová partia na tele 🙂 Sama nechápem.

vandijan
14. máj 2015

@ivetlo
@bandura
moja bezproblémová partia sú paže, tie vždy vyzerali štíhlo

bandura
14. máj 2015

@ivetlo wau ...super cislo ja mam 83 a 43cm lytka hruza 😒 ale moja bezproblemova partia na tele su ruky a ploche brusko 😉

vandijan
14. máj 2015

@bandura 72kg...........a chcem 60kg bruško závidím, inak maximum som mala 97 kg

bandura
14. máj 2015

@vandijan dobre skusim ta dobehnut s kg... 😉 neskor sa pochvalim co zislo dole

vandijan
14. máj 2015

@bandura ja teraz stojím, mám tie moje dni 😒, ale fandím aj Vám aj sebe🙂

bandura
14. máj 2015

@vandijan ale len par dni stojis? ci dlhsie?

vandijan
14. máj 2015

@bandura len pár dní, mne sa vždy zadrží voda, takže na váhu radšej neleziem nech nemám depku

bandura
14. máj 2015

@vandijan tak tak mudro robis