Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

@ivetlo netrap sa vsetko je nastavene v hlave.. Proste rob co doteraz cit sa dobre sportuj zdravo papaj a vaz sa tak raz za pol roka.. Mozno to nepojde rychlo dolu ale predsa.. Skusala si uz detox? Nemozes mat len vela vody v sebe z niecoho? Ja som po detoxe na delenke a je to super.. 🙂 citim sa fantasticky a mam chut vymyslat nove jedla pripadne sa motivovat na fb strankach
@ivetlo a este som zabudla.. 🙂 nech motivaciou pre teba nie je vaha ale chvaly od druhych ludi co ta poznaju.. 🙂 to nsjviac nakopne poznam to.. 🙂
@lienocka292 aky detox si vyskusala?
@ivetlo ak sa chceš vážiť, tak ideálne na tej istej váhe. Plus aj v približne rovnaký čas. Rozdiel medzi večerom a ránom po toalete môžu byť aj 2kilá. Plus napr. pred meštruáciou telo môže zadržiavať vodu, môžeš mať viac kg...ďalšie dôležité, cvičíš. Možno si nabrala svalovú hmotu, ak si začala viac piť, tak si sa aj viac zavodnila, to môže byť aj kilo do plusu. Tieto rozdiely vo vode a svaloch ti obyčajná váha neukáže. Takže žiadnz stres, užívaj si chudnutie, teš sa zo života a z ubúdajúcich cm. Je dôležité pre tvoju pohodu, že ti to ide dole, keďže sa snažíš, ale ber do úvahy tie cm...Však keď sa pozrieš do zrkadla, tak nevidíš, koľko vážiš, ale vidíš sa ako vyzeráš. Vnímaj to, že už možno dokážem to čo cvičievaš cvičiť poctivejšie, ľahšie ako predtým, že si môžeš tie cviky sťažiť, lebo to už zvládaš. Skús nech ťa toto posúva vpred a nie nejaké číslo na váhe.
Ahojte baby, momentálne zajedám svoj neúspech pomarančom ( lebo nič iné pri sebe nemám 🙂 ) posledné dva týždne som sa veľmi pokazila. Mali sme oslavy a prijímanie a oslavy a ja som tam kde som bola na začiatku. Do kelu s tým 😠 Poraďte čo s tým 😒
Ahojte kocky, vidim, ze tu kazda z nas bojuje trochu neuspechmi a motivaciou, preco vobec pokracovat. V prvom rade, nechudnite pre vahu - pre mensie cislo. Teraz sa rozmana novy fenomen a je to tzv skryta obezita. Clovek vtedy moze byt na pohlad chuducky ako spajdla, ale ma slabe svalya celkovo vnutorne zdravy nie je. Cize nie je 60 kg ako 60 kg. Ono to mozu byt aj svaly, aj tuk. Na to pamatajte po prve. Po druhe, suhlasim, vazit sa je blbost. Dolezite su centimetre, ktore z Vas ubudli a svaly su tazsie ako tuk. Takze tu je aj odpoved pre
@ivetlo - objektivna skutocnost je taka, ze si schudla, takze sa vahou nedeptaj ;)
A po tretie, teraz bude chudnutie a zdravy zivotny styl neskutocne lahky, nastupuje sezona cerstvej zeleninky a ovocia, takze nadych, vydych a smelo do toho 🙂
@dolly3 tak pokračuj kde si prestal, každá máme slabé chvíľky, nie si sama, a to pôjde, ja som zas teraz mala problémiky,a lekárka mi dala také lieky, že som sa celá zaliala vodou a keď som sa postavila na váhu skoro ma piclo, ale už to je ok, a pokračujem o nič nejde, len si si cieľ oddialila, hlavne klud a žiaden stres
keď u nás tak hrozne prší :( chcela som ísť behať 😖
mám švihadlo, budem musieť doma si zacvičiť, ale aj keď na to nevyzerám beh mám rada cítim sa po ňom úžasne 😎
dnes jahodovy ocistny den. Dufam, ze vecer vydrzim, to vecer mam chut na kadeco.
presla som rychlou chodzou 7 km s kocikom, 1 h doobeda, teraz 30 min, zadok a stehna ma neskutocne bolia, este musim zvladnut Jilian.
@lienocka292 Ahojky, mrzí ma že som nemala času odpisovať, ale zaujímal by ma tvoj detox. Aký?
@snapi Skutočne vďaka za podporu. Budem stále ďalej len merať cm a basta. Ja vidím zmenu a aj moje okolie ma už chváli 🙂
@bziki Super napísané a veru hádžem to za hlavu. Hlavné sú cm. 🙂 🙂 🙂
Ja som sa už dostala na 3litre vody denne vypiť, ako to že vypijem viac ako tých mojich 2,7l by nemalo vadiť, že?
Jillian som odcvicila, ale bohuzial som zlyhala, nazrala som sa vecer zmrzliny. Ach jaj, mea culpa. cakam, kym sa mala zobudi a ideme zase na tie nase km.
teraz sa oteplilo, ale hnusne fuka, vyrobila som zaclonu na kocik z plienky, ale aj tak mam co robit, aby som ho utlacila.
@ivetlo a bandura vyskusala som detox od Antonie Macingovej 1mesiac... Schudla som len 2kg ale navonok zo mna odbudla voda.. Nemam nadvahu tak preto vela nezislo ale baby vedia dost kil stratit a davaju di ju v priebehu roka viackrat.. Je to podla mna super vec len treba mat pevnu volu a totalne sa prestavit v hlave.. Ja uz od detoxu som zhruba 2mesiace a fodrzujem oddelenu stravu od Lenky Korinkovej.. Takze nejem cukor a nekombinukem Kyticky so Zvieratkami.. 🙂 lludne sa pytajte ak vas nieco zaujima.. Uz som tu vkladaoa grafy podla ktorych sa chudne aj ked mne vaha stoji lebo vela vypekam "asi" 🙂 aj dnes cesnakove pagace a na obed placka plnena tofu s mrkvou ktora bola dusena na oliv.oleji s cibulkou a cesnakom.. 🙂 pridam fotky nech vam urobim chutky trosku.. 🙂
@lienocka292
no chute si narobila 😀
este stastie, ze ja som leniva a mizerna kucharka. 😀
@anula ti nie je vobec komplikovane staci fantazia.. 🙂
@lienocka292
vies, je tu na konikovi album, ze "zufala kucharka" s lahkymi a rychlymi receptami a mne sa este aj to podari dovrzat 😀
tie cesnakove pagace by som si fakt dala, koncom juna idem na SK, to vzdy hned letim v BA do Tesca na cesnakove pecivo.
Ako si ich robila? Mozno sa cez vikend do toho dam.
Dnes som este zatial nezlyhala, pre istotu som si umyla zuby uz o 18.00. Neviem, kolko som dnes presla, vybil sa mi telefon, tak zaznamenal len 1 km, ale chodila som 2 hod a zadnica ma riadne boli 😀 . A Jillian sa mi uz nechcelo ☹ 😠
A vam sa ako dari?
@lienocka292 MNAAAAAAAAM!!! :D
Pridavam recept na pagace.. 🙂 len ja som ich mala s malou upravou kedze drzim delenku ale aj tak boli uzasne.. 🙂 samozrejme nezjest nsraz rafsej dat zamrazit aby sme si nekazili liniu.. Ja som len 4ks za den zjefla.. 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/juhoslovanske-...
dostala som sa pod 67 kg. Uloha na dalsi mesiac - dostat sa pod 66. Jul bude tazky, ideme na Sk, bude narocne odolavat vsetkym nasim dobrotam.
@anula a aku mas vysku? A kde teraz zijes?

Babenky ahojte, ako sa darí? Ja stále pokračujem, a teda aj váhu som mala našlápnuté si kúpiť a manžel mi povedal že ju nepotrebujem 🙂 . Ale mala som dilemu, lebo som sa odvážila u kamarátky a niečo neskutočné som videla, že 84kg. JA som z toho v pr... . Cm mi išli dole, aj stále idú ale kg nie a nie dole. Ja som tu s vami od začiatku, a to je teda už podľa mňa dosť dlho a niečo by sa malo ukázať. Aj ma ľudia chvália že som schudla, aj sama to cítim ale tie kg nie a nie dole. Mám sa na to vykašlať a dalej sa len merať alebo čo? Je to neskutočne demotivujúce. Je mi z toho do plaču. ☹ Poradíte prosím ☹