icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
lienocka292
2. jún 2015

Zacat mozme uz vecer (kedy sa pomeriame a odvazime) a po mesiaci si opat premeriame brusko a odvazime sa.. 🙂 kto sa prida? 🙂

susanita87
2. jún 2015

Super, rada sa pridam aj k vam, jillian poznam tiez, uz som s nou cvicila po 1. tehu, ale je tam aj dost kardia, a niektore aj zaberaky dost, tak myslis ze tym nestratim mlieko ?

lienocka292
2. jún 2015

@susanita87 si myslim ze nie.. Pokial nezabudnes popri cviceny normalne papat tak sa nemas coho bat.. Ale mozno sa este niekto k tomu vyjadri

susanita87
2. jún 2015

@lienocka292 ja sa urcite pridam, ale pomeriam odvazim az ked deti zaspia, cca vecer okolo deviatej

anula
2. jún 2015

@lienocka292
no stale 😉 Ta vyzva je zatial pre mna vela a potrebujem spevnit aj zadnicu a ruky mam strasne slabe. Tie 3 kliky mi daju dobre zabrat.
@susanita87 vitaj v klube, aj ja kojim.

susanita87
2. jún 2015

@anula dakujem, a cvicis este nieco okrem tej vyzvy ? ja mam len 3 a pol mesacnu dcerku, takze by som este rada dlhsiu dobu kojila, ale potrebujem schudnut aspon 10 kil, takze tie brusaky mi asi stacit nebudu

bandura
2. jún 2015

@susanita87 ak mas tak male babo tak tie kilecka zidu tak ci tak... 🙂 do roka po pôrode je to super aspon u mna same zisli kila 😉

bziki
autor
2. jún 2015

Caute baby, tak ako pokracujete? ja som dnes nic nezvladla, lebo ma neskutocne boli hlava a jedine na co sa este zmozem je si akurat tak lahnut do postele 🙂

bandura
2. jún 2015

@bziki ahoj da sa to zvladnut, mne sa utlmili chute co som rada mam po menzese asik preto 😉

susanita87
2. jún 2015

@bandura no ja nie som typ ktory chudne kojenim, vaha stoji, a to ma stve, lebo som vzdy bola stihla, preto musim so sebou nieco robit, ale tak aby som mlieko samozrejme nestratila

ajkava
2. jún 2015

@susanita87 neješ náhodou málo? Lebo jesť treba o niečo viac, keď sa kojí. No a pri kojení by sa nemalo ani cielene chudnúť. Škodliviny totiž idú do mlieka.

susanita87
2. jún 2015

@ajkava tak ano niekedy je to dost malo, niekedy nie je cas sa ani najest, vacsinou okolo deti

lienocka292
2. jún 2015

@bziki fajne.. 🙂 dnes mam za sebou ovocny den (kvoli splnu) vypila som 2.5l.caju vyse 2litre namixovaneho ovocia a 2suchare ked na mna prisiel fakt ze hlad.. a od zajtra opat nabieham na delenku.. 🙂 cvicim kazdy den okolo obeda

lienocka292
2. jún 2015

@anula tak si daj na ruky kliky so zohnutymi kolenami takych 20na 2x to pomaha.. Alebo si zacvic lillian ta ma dobre zaberaky na cele telo.. 🙂

lienocka292
2. jún 2015

@susanita87 aj mne ide bobak o 21ej buvat.. 🙂 ja uz si cm nejak nemeriam chcem len na vahe schudnut 2kg tak preto treba trosku este pocvicit v mojom pripade.. Ale teraz v lete by to malo ist rychlo dolu bude horuce nebudeme sa tak prepchavat.. 🙂

anula
2. jún 2015

@susanita87
moja ma 9 tyzdnov, tiez by som rada kojila dlhsie. Daj na prechadzke rychlu chodzu. Robim 4-5 km za hod a trochu aj bezim.
@lienocka292 Jil som zacala cvicit asi 3-4 tyzdne po porode, ale nie pravidelne. Mala spi coraz menej (teda cez den uz vobec nie), preto som si spravila aspon aky-taky program.

lienocka292
2. jún 2015

@anula a preco nebuvka co ju trapy? Ci koliky?

susanita87
2. jún 2015

@lienocka292 takze ja som sa teraz pomerala, povazila, vaha nie je az taka hrozna 71, 9, no aspon na 60 by mohlo ist, ale miery ako hruska, pas 95, brucho 92 😕

susanita87
2. jún 2015

@lienocka292 prvy den vyzvy zamnou, zajtra si dam aj jillian

anula
2. jún 2015

@lienocka292
ani nie, to by sa stale neusmievala. Ani starsia nespavala, ked bola babatko, len bola zivsia, Liza je aspon pokojna, ale uz zacina vyzadovat pritomnost. MM to riesil vozenim v aute 😀 .
Dnes len 3km za 28 min, bolo strasne horuco, 33 st, to ja nemusim. Prave som odcvicila svoj program a dnes som nezhresila.

lienocka292
2. jún 2015

@susanita87 tak si drzme palce aby sne tych 30dni dali.. 🙂 ked prestanes kojit tak kludne prejdi na detox a prebytocna voda z tela ti odide a potom na delenku ako ja.. A uvidis ako sa ti vaha upravi.. Drzim palce aby malicke dovolilo stracat kilecka

anula
2. jún 2015

@susanita87
a kolko merias?
Ja som mala po porode 74, vcera 67 kg na 166 cm. Fuha, az teraz som si uvedomila, ze som dala 7 kg dole. No len to uz nejde tak rychlo.

anula
2. jún 2015

@susanita87
@lienocka292
to to brucho cvicite? Ved to by som sa ani nezasmiala, uz po vcerajsku sa ledva natiahnem a to bolo len par brusakov 😀

lienocka292
2. jún 2015

@anula taj aj preto sa jej zle buva ked mate horuco.. Aj my mame na sk teraz dost horuce dni.. Bude sa lepsie chudnut.. 🙂 to je fajn ze si nezhresila lebo dnes bol spln tak kilecka sa pri prejedani ulozia

lienocka292
2. jún 2015

@anula a na aku vahu chces ist? Odcvicila som vyzvu ale ja si tam uz pridavam viacero cvikov a minut lebo ja to uz cvicim dlhsie

lienocka292
2. jún 2015

@anula kolko cm mas pas?

susanita87
2. jún 2015

@anula no asi 170, a co cvicis alebo si si nejak aj stravu upravila, ze si dala 7 kg dole ? Ja som po 1. tehu drzala zaujimavu 14 dnovu dietu, ta je super, papa sa tam vela zeleniny, kuracie maso, takze sa velmi netryznis, ani babatko tym netrpi, zajtra pride manzel, a dufam, ze ostane 2 tyzdne doma, a dam si aspon 1 kolo, lebo ked mi tu chodi vyvarat svokra tak nemam sancu ☺

anula
2. jún 2015

@lienocka292 no keby tak na 60 kg, to by bol sen.
pas 85, dufam, ze som to dobre merala.
Kupila som si vam elastaky na cvicenie. kriklave oranzove. MM takmer odpadol od smiechu 😀 . Teraz ked sa v nich objavim, krici na dceru, ze nase slnko vyslo 😀

lienocka292
2. jún 2015

@susanita87 ja som tiez po porode mala 70kg .. Potom sa to kadejak kolisalo.. Maly ma uz 2roky.. Zaciatkom tohto roka uz 67 a dnes 62.. Citim sa ovela lepsie ale vahu sa snazim udrzat a tie 2kg by ma este potesili.. 🙂

anula
2. jún 2015

@susanita87
😀 no nemozem povedat, ze som stravu upravila, ja som hnila ako vos, nenavidim varenie, tak ked nemusim, nevarim. Chlieb a pecivo som uz aj predtym nejedla, len na ranajky cez vikend. Teraz navarim kastrol hustej zeleninovej polievky, zabehnem na farmu nakupit jahody, navarim caju na kojenie, popripade urobim salat, alebo zeleninu na pare. Ked musim varit, tak pozeram tu na MK take diétnejsie rychle jedla.
Dnes som robila karfiolovu roladu, vcera spenatovo-rybaciu, no a v nedelu boli rezne 😝 . je tu brat, tak musim varit 😠 😖