Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

@anula Ja som sa pýtala aj dr, ten mi zakázal zatiaľ, ale keď už to nemám až také kritické (si myslím). A je fakt že je mi najlepšie keď to rozhýbem 😉 . A teda to že ma bolí chrbát neznamená že nič nerobím, dnes som behala s kosačkou a potom som si musela šľahnúť novalgin aby som prešla do škôlky pre staršieho syna.
A aj ja som bola obdarená od syna komplimentom, že aké mám veľké brucho 😉
Mne tiez cvicenie pomaha na vazy a lopatku ktoru mam poruchanu.. A ozaj ako baby pokracujete s cvicenim? 🙂 ja cm stale narovnako ale nevadi aspon sa spevnim.. 🙂
@lienocka292 Ja teraz necvičím, len tú moju jógu. cm mi idú dole(pomaly) z brucha čomu som rada a aj to cítim 🙂 A vďaka terénnym úpravám okolo chalupy vidím že spevňujem ruky - keď ma niekto najeduje a schytá jednu tak to bude iná bomba 🙂 😀 A tiež spevňujem
@ivetlo aj ja mam dost vytrenovane ruky z maleho tak na tie tiez neposilujem.. 🙂
Nemate baby niektora na predaj ab generator? Vyzera dobre ten pristroj ale 80eur je dost.. :( bol raz aj v metre v akcii za 60a zavahala som.. :( predal by niekto aj za 50-ku? Dakujem za reakcie..
@yidaky napr. v niekorých jogurtoch, ak si dám smotanový, alebo aj v párkoch, ak si ich občs dám a napr, aj ak si dám hemendex, tiež mi to tam dosť vyskočí, ale síce stojím, ale vraj som schudla, na pohľad asi to chce nevážiť sa vôbec aj týždeň, a ak aj cvičíš ako ja, tak to môže byť aj tým cvičením , sval je ťažší ako tuk
http://vysetrenie.zoznam.sk/gl/197192/1269075/V...
@lienocka292 chodím do posilky na hiit a s trenerom som cvičila tabatu, a poviem vám že po jednom cvičení som nemohla preradovať rýchlosti a až dnes som si v pohode zapla podprsenku bez bolesti, ale cvičím aj cez bolesť, tí čo makajú väčšinou makajú cez bolesti, minule som si to všimla, buč toc hceš alebo nie, len občas blbnem so stravou, napr tento víkendík zmrzka
baby, ja to flakam, rozozrala som sa, ze az. Keby som dokazala, nakopem si prdel!
To poznám aj ja.. Také žravé večere.. ;) tiež tomu odolävam ale veľmi ťažko... Keď bude spln chcem si dať čisto ovocný deň.. Max.kávu so sój.mliekom si dám a mätový čaj.. 🙂 pridá sa niekto? Minulý mesiac postúpila moja vája o kilečko nižšie.. ;)
Caute kocky, prepacte, ze som sa dlhsie neozvala,ale mala som take hekticke obdobie, ze dovi 🙂 Bola som chora, do toho uplne nechutne kramy, zakusol sa do mna kliest, ked sme ho vyberali hlavicka mi ostala vo vnutri, mam za sebou jedno dolezite vyberko (ktore vyzera, ze by mohlo klapnut, takze by som mala novu pracu) Ale napriek tomu sa mi podarilo dat dole 3 kila za mesiac 🙂 Juchuuu! A vam ostatnym sa ako dari? Mate sa dobre?
Idem sa spýtať, či nemá náhodou niekto podobnú skúsenosť a radu. Už 6.-ty týždeň držím delenú stravu. Párkrát predtým som ju držala a aj keď nezliezlo veľa, ale niečo áno. Ale teraz.... ani ťuk. Vážiť sa nevážím, lebo to nemá zmysel. Ale na mierach vidím, že nič nejde. Nemá niekto nejakú vychytávku, ktorá by zabrala?
😢
@ajkava ahojko.. Od Lenky Korinkovej drzis delenu stravu? Na fb su velmi zlate zenuse a radi so vsetkym poradia ja som pridana v 2takych skupinkach a supee ma nakopli a su tam aj rozne motivacie a recepty.. 🙂 ja drzim delenku 2mesiace a schudla som len kilo ale to nevadi lebo dost vyjedam a vacsinou idem volny graf takze som spokojna.. A chudnem z nizsej vahy takze to rychlo nepojde.. A ty kolko vazis a nerias? A v delenke co najviac papas? Sacharidy alebo bielkoviny? Resp.mas radsej rastlinne vyrobky alebo zivocisne? A aku mas krvnu skupinu? Prednedavnom som sem vkladala tabulky s krvnymi skupinami co by si mala papat viac alebo vobec tak sa na to pozri.. ;)
@bziki dobre sa mam bziky.. 🙂 tak to je super ze si pochudla. Je to fajn pocit.. Ja sice uz nejak velmi na delenej strave nechudnem ale vyhovuje mi tato strava a citim sa ovela lepsie.. 🙂
@ajkava ahoj a ahojte aj vsetci. Tiez som sa dlho neozvala, ani nie ze by bola nejaka pricina len to tak rychlo zbehlo.AJkava ja som mala ten isty problem ako ty skusala som vsetko mozne a tie hnusne kila s nechceli odlepit.Zacala som 28dnovu detox od Macingovej a zislo nieco dolu som v 3 tyzdni ale uz to striktne nedrzim lebo nemam momentalne cas .No o mesiac to vyskusam opat.Citim sa super. 😀
@lienocka292 Snažím sa striedať skupiny. A tiež sa riadim Lenkou. Viacmenej idem na 90%. Meriam 164 cm, vážiť sa radšej nevážim. Ale rátam veru cez 72 to bude.
@ajkava .. Skus sa pridat k skupinke na fb.. Su tam perfektne zeny ktore poradia a super receptiky.. Dělená strava podle Romany.. 🙂 resp.ti musim asi nieco ako ziadost poslat ak chces.. 🙂 joj v stadiu stavby domu by som chcela byt aj ja.. Drzim palce
@lienocka292 s receptami ani tak problémy nemám. Delenú som držala viackrát. Len to proste nejde.

@ivetlo
mne cvicenim zvycajne bolest chrbta polavila aj ked som mala tak zablokovany chrbat, ze som sa od bolesti nemohla ani z postele postavit, aj teraz po porode mi strajkoval chrbat, v noci som malu nemohla z postielky vybrat. Na prekvapenie, po par brusakoch to polavilo.
Hlaska mojej Klarky, ked si rano polozila hlavu na moje brucho: maminka, ty si tak dobre makka a tak sa pekne trasies....Do kelu!!!!