icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
katka444
28. mar 2015

Tak na dnes mam Jillian odcvicenu 🙂

mimikyky
29. mar 2015

@katka444 vitej medzi nami 😉
@ivetlo no, tak práca sa nekoná ☹ malému sa dosť pohoršilo, a vo štvrtok na kontrole zakázala doktorka školu, takže je naďalej doma - ten má trojtýždňové prázdniny, to bude ťažký návrat- dokonca sme mali lístok na príjem na Kramáre, lebo sa mu vyhodili po tele nejaké krvavočervené fľaky, vraj bakteriálna infekcia.. mal to dosť škaredé, chrbty rúk, medzi prstami, na hrudníku, nohách a postupne úplne všade, aj na dlaniach, šlapácj a perách 😕 ale už v sobotu ráno mu to začalo postupne blednúť, tak sme nešli nikam.. v utorok výsledky.. tak som ani nestihla nastúpiť, a zase som doma 😠 ☹ ☹

@ivetlo ja mám neoprénové nohavice, nie tie reklamné, ale ja ich mám už dlhooo, aj 3roky, a kupovala som v športe, nad kolená, na zips...sú super, už sa mi trhajú medzi nohami, mám tam fugu, akože vetrák...zašívala som, ale to ešte viac prasklo... už som muža oboznámila, že akonáhle sa nájdu nejaké drobáky, chcem nové, ale radšej by som trošku dlhšie... ja na ne nedám dopustiť preto, že keď dávam doma kardio, dávam síce pod ne legíny, ale tie sú komplet mokré na žmýkanie...a mám ich tam cca 10cm nad koleno, a tá časť tela kde ich mám, je po cvičení pekne prehriata, a u mňa to pomáha na celulitídu pekne, na pokožku 😉 nech si frfle kto chce, čo chce...viem, že sa nimi nechudne slanina, ale tým prehriatím to pokožke pomôže..howk dohovoril som 😝
a nápoje, občas iontové...alebo si riedim taký 750ml nápoj na cvičenie s vodou, a mám ho na dva

kočky, včera mala dcéra ten venček - konečne to máme za sebou... decká boli zlaté, puboši, ako sa hanbili 😀 inak za 25e za mňa + 25za mm a 20 za ňu za ten slávnostný večer, no otras 😠 nejsom náročná, ale toto bolo fakt na hovienko 😝 ale decká sa bavili do rána, mladá prišla prvým ranným vlakom, vlastne druhým, a všetko ok...len jedneho chlapca trošku museli "opatrovať" mal ťežšiu opičku... a musím sa pochváliť, moja Miška sa umiestnila na 2.mieste - najlepšia celková vizáž 🙂

dnes ešte teda voľno, a od zajtra zase hurá pokračujem 😉

a vy ako? ako to ide?

andrea2332
29. mar 2015

dievcata, mam vynikajuci spalovac, keby ste chcelil veciam trochu pomoct, tak mi piste spravu...

katka444
29. mar 2015

Dalsia pol hodka odcvicena 🙂

katka444
29. mar 2015
ivetlo
29. mar 2015

@mimikyky Ahojky, tak to ma s tou prácou mrzí, škoda ☹ . Ale dieťa je prednejšie 😉
@mimikyky tie nohavice som sa pýtala lebo nad nimi uvažujem, teda už som si objednala. Budú len z aliexpresu, ale boli na ne veľmi dobré ohlasy aj tu zo SR a píšu na nich aj tak na všetkých že vyrobené v Číne tak som to riskla. Už ku mne cestujú 🙂 Snáď budú ok.
@katka444 díky za spaľovače, len keď ja dve tretiny vecí z toho nemôžem jedávať alebo piť, teda reálne mi tam pasuje len voda na 100% a ananás (mám problémy so žalúdkom). Pre mňa čistá katastrofa ☹

A baby, ja som cvičila tento týždeň každý deň a som z toho happy. 🙂 🙂 🙂

bziki
autor
30. mar 2015

@mimikyky aj mna to s tou pracou mrzi, ale ako povedala @ivetlo, dieta je dolezitejsie ako nejaky job.

Tesim sa inak, ze sa Vam vsetkym tak dari dievcence. Dolezite v tejto faze je si vytvorit navyk. a to trva 30 dni. Potom vam denny pohyb a zdrava strava pridu byt uplne prirodzene.

Kedze je take hnusne pocasie, rozhodla som sa, ze tento tyzden asi budem cvicit doma, posledne co potrebujem je ochoriet kvoli behaniu v studenom dazdi.

mimikyky
30. mar 2015

@bziki ako, ja som si povedala, že to asi tak malo byť... samozrejme, že dieťa - deti sú to najdôležitejšie na svete!!
a aby nám nebolo ľúto, od včera večera od 23hod malý vracal, 13x, o 4tej mal 40-tku horúčku, zaspal až ráno okolo štvrť na 6...spal asi hodku, a zase horúčka...vyzerá to na nejakú virózu :( syn, ktorý ho v sobotu prišiel varovať, je na tom tak isto od dnešného rána...
Tak ja po dvoch prebdených nociach 😔 a už ma teraz aj prehnalo 😔 😔 , asi sa pridám ku krpcovi do postele dnes a žiadne cvičenie nebude...

kočky, nech sa vám všetkým bacily vyhýbajú 😉

ivetlo
30. mar 2015

@mimikyky Tebe dávajú teda zabrať posledný týždeň, či deti či tvoje zdravie. Veľa zdravia a skoré uzdravenie prajem. Nech ste čím skôr všetci fit.

Babeny tak ja cvičím ďalej, kontrolujem stravu a dnes som sa teda odvážila pomerať, vážiť sa nechcem lebo sa bojím toho že by nešlo nič dole. A musím sa pochváliť, že po dvoch týždňoch mám dole z pŕs aj bokov 2cm. Na bruchu 3cm. Som šťastná, šťastná, šťástná a určite to nezajem sladkým 😀 lebo vidím že to ide.
Dnes som si doma zacvičila pri umývaní okien a potom som bola na jóge. Tak aj vám prajem aby Vám to išlo aj lepšie ako mne. Ideme do toho ženy, do leta to stíhame 😎

dolly3
31. mar 2015

Ahojte som veľmi rada že sa tu podporujeme navzájom 😵 čo sa týka váženia som nepoučiteľná ale napodiv moja váha teraz neštrajkuje , tak som rad len dúfam že to cez Veľkú Noc opäť nepokafrem. Ste mi veľkou podporou a motiváciou. 😉 Držte sa !

mimikyky
31. mar 2015

@ivetlo noo, pri 4 deťoch som už zvyknutá 😉 inak ja som v pohode, len nemám chuť do jedla, inak žiadne príznaky, asi ma to škrklo len tak slabšie...

ahojte kočky 🙂
ja som sa dnes pomerala, odvážila po 14 dňoch, zapíšem do zošita, som zvedavá či sa niečo zmenilo, keďže som takmer vôbec necvičila 😠
@ivetlo gratulujem k pekný výsledkom 😉

@dolly3 veru veru, tá Veľká noc, uff.. ja moc nebudem chystať, keď sme doma taký nejaký "pokazený" , a dúfam, že sa zase rozhýbem

bandura
31. mar 2015

@katty11 ahoj, pises ze to nejde dole tie kila ako v mladosti prosim kolko mas rokou?dakujem

katty11
31. mar 2015

@bandura Mam skoro 37, to že to nejde je aj o veku, ale hlavne aj o tom, ako teraz fungujem. Predtým som bola slobodná, jedla som ako som mala, pila som ako som mala, cvičila som, kedy som chcela. Teraz sa musím prispôsobovať rodine a hlavne deťom. potom to chudnutie nie je veľmi ukážkové. Keď už sa naštartujem, tak niektorá dcérka sa rozhodne ochorieť a už sa nevyspíme, už sa točím úplne okolo iného ako je chudnutie.
Ale napr. tento mesiac mám dole 3kg, som úplne natešená. Ja chudnem podľa Edity Šipeky. Nič špeciálne, len pravidelnosť, trocha disciplíny a pozitívne myslenie...

bziki
autor
1. apr 2015

@ivetlo gratulujem k pozitivnym a dufam, ze aj motivujucim vysledkom 🙂
@katty11 napodobne, gratulujem 🙂

Dneska som sa musela smiat, ze ako to pocasie neskutocne vplyva na psychiku cloveka - ako sa ochladilo a zacalo snezit, podvedome som mal chut sa obalit tukom na zimu, aby som sa zohriala :D

ivetlo
1. apr 2015

Kočky ahojte. Už asi väčšina spíte, čo. Ja sa chcem pochváliť, že aj dnes som cvičila i keď pravdupovediac som úplne že eee unavená. Tie sviatky mi dávajú zabrať. A keď si predstavím koľko ma toho ešte čaká je mi ťažko ☹ .
Prajem dobrú noc a nech cez tieto sviatky udržíme naše váhy a odoláme sladkostiam 😎

katka444
2. apr 2015

Ahojte kočeny, idem sa pochváliť. Od soboty som 3x odcvičila Jillian a mám -1,7 kg a - 2 cm v páse. Obmedzila som sladké a v pracovný deň mám na raňajky vločky s hrozienkami alebo brusnicami v mlieku, ochutené škoricou a mletým sušeným zázvorom. 🙂 😉

bandura
2. apr 2015

@katka444 pekne len tak dalej

mimikyky
3. apr 2015

@katty11 mne išlo všetko lepšie, keď boli decká menšie, lepšie som si vedela nájsť čas.. je to divné, ale je to tak.. úplne najlepšie som si vedela aj čas na cvičenie nájsť aj som absolvovala moju najlepšiu premenu keď mal malý rok
k veku sa radšej nevyjadrujem 😀

tak kočky, ja som mala plány, ale predsa len ma dolapila tá viróza,normálka som sedela na wc s lavórom na kolenách a išlo naraz aj aj... a k tomu 39 horúčky... včera už lepšie, dnes ok, aj už vládzem doma niečo robiť, ale bruško ešte nič moc...

@katka444 super 😉

a aby som nezabudla, všetkým nám tu prajem krásne sviatky 🙂 a neprejedajme sa 😀 😀

katka444
3. apr 2015

@mimikyky joj moja poznám to, tiež som mala také stavy s lavorom na wc. Ale nie teraz. Kolegyňa teraz takto skončila. Vraj má tu pliagu pol slovenska. Skoré uzdravenie.

dolly3
6. apr 2015

@mimikyky ja si celkovo myslim ze po porode sa chudne lahšie do roka na mna to aspon platilo pri prvych dvoch detoch no po tretom nie a nie. Niekedy som mala aj po večeroch chuť cvičiť a teraz som taká lenivá že až 😒 a je toľko možností. Keď bola zima tak som sa upokojovala že keď sa oteplí hneď začnem behávať ale toto počasie ja hrôza. ( ... no hej a samé výhovorky...) chcem sa polepšiť 😢

bziki
autor
7. apr 2015

Ahojte baby, tak sa znova hlasim - dodatocne zelam vsetkym krasne sviatky - pocasj Velkej noci som sa totiz k pc ani nepriblizila 🙂 dufam, ze ste si dopriali aj nejake maskrty, ale ze ste zase nemali strcenu hlavu v chladnicke od rana do vecera 🙂)

bziki
autor
7. apr 2015

@dolly3 inak dolly, to s tym behanim mam uplne rovnako - 2 tyzdne som pravidelne behavala a teraz je este vacsia kosa, ako bola na vianoce a rozhodne nechcem ochoriet, lebo to by ma vyhodilo z cvicenia na dlhsi cas. Tak radsej cvicim doma...aj ked mi behanie chyba :(

mimikyky
7. apr 2015

@katka444 ďakujem .. no, nakoniec ma to riadne polžilo, aj horúčky... a dcére (16) sa to včera vrátilo, celú noc vracala a cez deň horúčka... tak dúfam, že to druhé kolo nás nečaká všetkých 😠 krpec už musí do školy

@dolly3 presne ako píšeš.. po prvom som bola hneď chudučká, až moc... po druhom,treťom tak do roka be ničoho, a po štvrtom po roku s cvičením.. a teraz som ako po pôrode ☹ a tá lenivosť 😝 😝

@bziki ahoj moja, dopriali, sucháre a čierny čaj 😀 😀 😀

kočky, včera som bola s najstarším synom a jeho priateľkou korčuľovať..naložil nás do služobného autiaku, aj krpca s bicyklom, a vypadli sme ... bolo super, len strašný vietor zo začiatku, a na to, že som sa hýbala po takom dlhom čase, čakala som že budem slabá, ale dala som to 🙂 a to som na korčuliach nestála dllllho
perfektne ma to dobilo energiou 😉

ivetlo
7. apr 2015

Tak baby ja mám deti dve, ale mne to išlo po prvom úplne že dobre, nechápem to ale proste som behom 3mes po pôrode mala na sebe už len 3kg na viac a to som počas tehu pribrala 22kg. A po druhom sa trápim, trápim a trápim. Keby to chudnutie šlo tak dobre ako to priberanie, to by bolo 🙂 . Ja sa priznám, že som 5dní necvičila a chýba mi to. Prechádzky v prírode boli každý deň aj jedenie som obmedzovala - konečne pre mňa striezvo prejedené sviatky 😀 . Dnes prvý pokus o cvičenie skončil tak že som si zaskákala s deckámi a cvičila podľa synátora 🙂 a večer sa už povenujem sama sebe. Treba mi nabehnúť na režim zas sa to rozbehne.
A hlavne, znova sa má otepľovať tak ma to nabije dobre energiou a bude lepšie 🙂 .

mimikyky
8. apr 2015

Ahojte kočky 🙂
Tak ako dnes, v tomto upršanom počasí pokračujete?

katka444
8. apr 2015

@mimikyky Ahoj, ja v práci. Večer cvičím Jillian. Som zvedavá na sobotu - merám, vážim, čo so mnou urobili sviatky. Koláčiky som si dopriala 😢 ale zase s mierou 😉

ivetlo
8. apr 2015

@katka444 @mimikyky Babenky ahojte. Ja som sa pustila do cvičenia, včera poctivo zacvičila a dnes to tiež len tak nenechám. Inak keď pozriem von oknom, nič sa mi veru nechce. Ale keď pozriem predpoveď počasia hneď mi je lepšie 🙂 🙂 🙂

bziki
autor
8. apr 2015

Ahojte baby, ja dnes vecer pridam na blog cvicenie od Chrisa Powela - podobne ako Jillian, trva taku polhodinku, takze, ak by ste mali zaujem o zmenu, viete, kde to mate hladat 🙂 hodim sem potom link 🙂